1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Costa Smeralda

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,8 av 10 baserat på 114 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
9,3 / 10
Service
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
8,1 / 10
Mat och dryck
 
7,6 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Linda ,
Stockholm

+
Fantastisk utsikt, lugnt, inte för mkt folk, trevlig personal.
-
Ha ev något glutenfritt bröd till frukost, samt en till personal så att det är undanplockat och påfyllt.

Bekräftad gäst: 2019-07-29


9 av 10

Johan,
Göteborg

+
Den privata badbryggan med solstolar och parasoll. Utsikten från balkongen
-
Frukosten kan bli bättre men motsvara ungefär vad man förväntar sig i medelhavet.

Bekräftad gäst: 2019-07-15


10 av 10

Micke ,
Göteborg

+
Utsikten och balkongen
-

Bekräftad gäst: 2019-07-15


9 av 10

Hans,
Örebro

+
Läget
-
Anslag med öppettider i receptionen vore trevligt

Bekräftad gäst: 2019-07-08


10 av 10

Susanne,
Malmö

+
Den underbara utsikten Trevlig personal Välskött och fin anläggning
-
Fler matalternativ i poolbaren Gör det till ett vuxenhotell - tillåt inga barn under 16 år

Bekräftad gäst: 2019-07-01


10 av 10

Agneta,
Skepplanda

+
Otroligt trevlig personal på hotel Costa Smeralda. Arbetsglädje och hög service. Läget fantastiskt.
-
En bänk nere vid upphämtningsplatsen för trötta hotellgäster som väntar på sin buss/transfer till flygplatsen

Bekräftad gäst: 2019-07-01


10 av 10

Linda,
Järfälla

+
Det natursköna läget och utsikten från balkongen. Hotellet var som ett litet paradis, lugnt, vackert och välskött. Fina bad i både pool och vid badbryggan. Ett plus att man kunde låna kanot utan extra kostnad.
-
Fler lunchalternativ på menyn. Kallare temperatur i poolen.

Bekräftad gäst: 2019-06-24


10 av 10

Sara,
Stockholm

+
Den egna ”badbryggan” nere vid klipporna, personalen i pool-baren, det vackra läget, utsikten, alla blommor
-

Bekräftad gäst: 2019-06-14


10 av 10

Anneli,
ÖREBRO

+
Utsikten och den trevliga personalen!!
-

Bekräftad gäst: 2019-06-10


8 av 10

Lise-Lotte,
Ödsmål

+
Helt klart utsikten från i stort sett hela området
-
Det var ganska lyhört. Våran sängram skulle behövda lite kärlek ... Bättre förvaring till kläderna, kunde inte hänga långa plagg i garderoben och saknade lite krokar att hänga upp ytterkläder tex

Bekräftad gäst: 2019-06-03


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

50 omdömen
Utmärkt
 
31
Väldigt bra
 
13
Bra
 
3
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2018-08-01

Inlägg av ss f Stockholm, Sverige

Utsikten!

Ett lite mindre hotell som passade oss perfekt. Avkopplande och fräscht. Trevlig personal som var väldigt hjälpsamma. fanns en pool och en egen brygga ner till havet för dem som vill. Passade våra behov jättebra med fräscha rum. Maten var okej om man vill äta lunch där, frukosten skulle väl kunna behöva sig ett lyft men var okej. Väldigt nöjd med vistelsen! skulle verkligen rekommendera för de som vill ha något lite mer avslappnat.

 
2018-07-26

Inlägg av christinen781 Stockholm, Sverige

Mysigt hotell

Ett mycket mysigt mindre hotell. Superfin service, helt okej mat (mindre spännande frukost men det är nog liknande på de flesta mindre hotell)! Stor tummen upp för saltvattenpool och fantastisk utsikt! Lugnt och härligt område. Tung uppförsbacke hem från hamnen men det gick bra för oss, bra med rörelse och motion ;)

 
2017-07-24

Inlägg av Veronica L

Nytt fräscht och underbar utsikt!!

Stor och luftig lägenhet i två plan, hotellägarna har tänkt på alla små detaljer som gör det lilla extra för gästerna. Tex, myggnät i alla fönster, poolhandduk, två toaletter, två balkonger med enastående utsikt! Väldigt trevlig personal. Handdukar och sängkläder byttes flera ggr i veckan, städningen var perfekt. Det enda som vi saknade var lite större utbud i poolbaren. Det är lite backigt i området så det passar kanske inte för den som har problem att gå. Men för oss var det perfekt, lite träning på köpet! Klart det bästa hotellet vi varit på i Grekland på flera år.

 
2017-07-17

Inlägg av Tommy S

Romantiskt

Lägenhetshotellet har allt man kan tänka sig. Utsikten är helt fantastisk och de båda balkongerna gjorde att man kunde avskjuta den på två olika våningar. Mycket trevlig pool och nära till stranden Bella Vraka. Hotellet har en egen brygga nedanför som vi hängde en del på också. 8 minuters gång till Sivota där man kan äta bra middagar. Kan verkligen rekommendera detta hotell.

 
2016-06-26

Inlägg av DaWo100 Sverige

Rekommenderat hotellet Sivota.

Costa Smeralda är ett mycket trevligt lägenhetshotell för familjer och par. Endast 12 lägenheter så det blev aldrig trångt i frukostmatsalen eller vid poolen. Förövrigt en obetalbar utsikt från terrassen, poolen och balkongerna. Mycket trevlig personal! Städningen sköttes av 3 damer som gjorde allt för att lägenheterna skulle vara rena och fina. Hotellet ligger på baksidan av en ganska rejäl kulle vilket gjorde att promenaden ner till Sivota gick fort men det var en svettig promenad tillbaka till hotellet. Väl värt att lägga 5 Euro på en taxi. Taxi körde förövrigt nästan skytteltrafik upp till hotellen på höjden.