1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Costa Smeralda

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Service
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
7,8 / 10
Mat och dryck
 
7,4 / 10
Rum/lägenhet
 
7,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,3 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Fredrik,
Göteborg

+
Utsikten och den trevliga personalen
-
Hotellet behöver en översyn. En del saker var trasiga på rummet.

Bekräftad gäst: 2018-10-01


8 av 10

Jonny,
Visby

+
Mindre hotell = inte så mycket folk som låg väldigt trevligt vid havet med egen liten brygga att bada från och sola på.
-
Sängarna är STENHÅRDA. Vet inte om det är så i Grekland allmänt eller enbart på hotellen kanske för att de håller längre. Men man sover dåligt på så hårda sängar!! Prata med hotellet och be dem ha lite mjuka bäddmadrasser i sängarna.

Bekräftad gäst: 2018-09-17


10 av 10

Bengt,
Hårleby Henån Orust

+
Läget, utsikten och den egna lilla badbryggan nere vid klipporna. Även frukosten var väldigt bra!
-
Som vanligt Grekland kan toaletterna vara svårspolade. Lätt fixat genom att att hälla vatten från ex. en halvfylld papperskorg i toan, men det tricket får man komma på själv. En liten spann i anslutning till toan med en liten instruktion kanske hade underlättat för en del. :-)

Bekräftad gäst: 2018-09-17


10 av 10

Kjell,
Strömstad

+
Härligt lugnt läge , grym utsikt !
-
Nej

Bekräftad gäst: 2018-09-17


5 av 10

Kristina,
Stockholm

+
Utsikten
-
Reception, barens öppettider dåliga, priserna dubbelt mot byns! Supermarket för långt bort!

Bekräftad gäst: 2018-09-03


9 av 10

Anna,
Solna

+
Utsikten, trevlig personal, bra restaurang
-
Folk lade sina handdukar både vid poolen och vid de få plaster som fanns nere på bryggan vid havet. Borde finnas en policy så folk inte kan ”paxa” en stol hela dagen genom att lägga sina handdukar på stolarna. I övrigt har jag inget att klaga på.

Bekräftad gäst: 2018-09-03


3 av 10

Carmen,
Örebro

+
Bilderna i er katalog
-
Ts bort hotellet från ert utbud

Bekräftad gäst: 2018-08-27


10 av 10

Frida,
Göteborg

+
Utsikten och läget, stor balkong, fint och fräscht rum. Bryggan vid havet var kanon verkligen. Lugnt och härligt.
-
Problem med att spola på toaletten, vi löste det dock med att hälla på extra vatten under spolningen och då funkade det bra.

Bekräftad gäst: 2018-08-27


6 av 10

Nikolaos,
Helsingborg

+
Trevlig personal och bra ställe
-
Rummet var inte den som.beskrivits och vibbetalat för dvs vi känner oss lurade rakt av

Bekräftad gäst: 2018-08-20


9 av 10

Anders,
Stockholm

+
Läget, lugnet, utsikten, Lilla bryggan och att det alltid fanns lediga lediga solsängar.
-
Inga.

Bekräftad gäst: 2018-08-06


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

45 omdömen
Utmärkt
 
29
Väldigt bra
 
11
Bra
 
3
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2018-08-01

Inlägg av ss f Stockholm, Sverige

Utsikten!

Ett lite mindre hotell som passade oss perfekt. Avkopplande och fräscht. Trevlig personal som var väldigt hjälpsamma. fanns en pool och en egen brygga ner till havet för dem som vill. Passade våra behov jättebra med fräscha rum. Maten var okej om man vill äta lunch där, frukosten skulle väl kunna behöva sig ett lyft men var okej. Väldigt nöjd med vistelsen! skulle verkligen rekommendera för de som vill ha något lite mer avslappnat.

 
2018-07-26

Inlägg av Christine N

Mysigt hotell

Ett mycket mysigt mindre hotell. Superfin service, helt okej mat (mindre spännande frukost men det är nog liknande på de flesta mindre hotell)! Stor tummen upp för saltvattenpool och fantastisk utsikt! Lugnt och härligt område. Tung uppförsbacke hem från hamnen men det gick bra för oss, bra med rörelse och motion ;)

 
2017-07-24

Inlägg av Veronica L

Nytt fräscht och underbar utsikt!!

Stor och luftig lägenhet i två plan, hotellägarna har tänkt på alla små detaljer som gör det lilla extra för gästerna. Tex, myggnät i alla fönster, poolhandduk, två toaletter, två balkonger med enastående utsikt! Väldigt trevlig personal. Handdukar och sängkläder byttes flera ggr i veckan, städningen var perfekt. Det enda som vi saknade var lite större utbud i poolbaren. Det är lite backigt i området så det passar kanske inte för den som har problem att gå. Men för oss var det perfekt, lite träning på köpet! Klart det bästa hotellet vi varit på i Grekland på flera år.

 
2017-07-17

Inlägg av Tommy S

Romantiskt

Lägenhetshotellet har allt man kan tänka sig. Utsikten är helt fantastisk och de båda balkongerna gjorde att man kunde avskjuta den på två olika våningar. Mycket trevlig pool och nära till stranden Bella Vraka. Hotellet har en egen brygga nedanför som vi hängde en del på också. 8 minuters gång till Sivota där man kan äta bra middagar. Kan verkligen rekommendera detta hotell.

 
2016-06-26

Inlägg av DaWo100 Sverige

Rekommenderat hotellet Sivota.

Costa Smeralda är ett mycket trevligt lägenhetshotell för familjer och par. Endast 12 lägenheter så det blev aldrig trångt i frukostmatsalen eller vid poolen. Förövrigt en obetalbar utsikt från terrassen, poolen och balkongerna. Mycket trevlig personal! Städningen sköttes av 3 damer som gjorde allt för att lägenheterna skulle vara rena och fina. Hotellet ligger på baksidan av en ganska rejäl kulle vilket gjorde att promenaden ner till Sivota gick fort men det var en svettig promenad tillbaka till hotellet. Väl värt att lägga 5 Euro på en taxi. Taxi körde förövrigt nästan skytteltrafik upp till hotellen på höjden.