1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Costa Smeralda

Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,8 av 10 baserat på 112 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
9,3 / 10
Service
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
8,1 / 10
Mat och dryck
 
7,6 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Linda ,
Stockholm

+
Fantastisk utsikt, lugnt, inte för mkt folk, trevlig personal.
-
Ha ev något glutenfritt bröd till frukost, samt en till personal så att det är undanplockat och påfyllt.

Bekräftad gäst: 2019-07-29


9 av 10

Johan,
Göteborg

+
Den privata badbryggan med solstolar och parasoll. Utsikten från balkongen
-
Frukosten kan bli bättre men motsvara ungefär vad man förväntar sig i medelhavet.

Bekräftad gäst: 2019-07-15


10 av 10

Micke ,
Göteborg

+
Utsikten och balkongen
-

Bekräftad gäst: 2019-07-15


9 av 10

Hans,
Örebro

+
Läget
-
Anslag med öppettider i receptionen vore trevligt

Bekräftad gäst: 2019-07-08


10 av 10

Susanne,
Malmö

+
Den underbara utsikten Trevlig personal Välskött och fin anläggning
-
Fler matalternativ i poolbaren Gör det till ett vuxenhotell - tillåt inga barn under 16 år

Bekräftad gäst: 2019-07-01


10 av 10

Agneta,
Skepplanda

+
Otroligt trevlig personal på hotel Costa Smeralda. Arbetsglädje och hög service. Läget fantastiskt.
-
En bänk nere vid upphämtningsplatsen för trötta hotellgäster som väntar på sin buss/transfer till flygplatsen

Bekräftad gäst: 2019-07-01


10 av 10

Linda,
Järfälla

+
Det natursköna läget och utsikten från balkongen. Hotellet var som ett litet paradis, lugnt, vackert och välskött. Fina bad i både pool och vid badbryggan. Ett plus att man kunde låna kanot utan extra kostnad.
-
Fler lunchalternativ på menyn. Kallare temperatur i poolen.

Bekräftad gäst: 2019-06-24


10 av 10

Sara,
Stockholm

+
Den egna ”badbryggan” nere vid klipporna, personalen i pool-baren, det vackra läget, utsikten, alla blommor
-

Bekräftad gäst: 2019-06-14


10 av 10

Anneli,
ÖREBRO

+
Utsikten och den trevliga personalen!!
-

Bekräftad gäst: 2019-06-10


8 av 10

Lise-Lotte,
Ödsmål

+
Helt klart utsikten från i stort sett hela området
-
Det var ganska lyhört. Våran sängram skulle behövda lite kärlek ... Bättre förvaring till kläderna, kunde inte hänga långa plagg i garderoben och saknade lite krokar att hänga upp ytterkläder tex

Bekräftad gäst: 2019-06-03


Something went wrong when loading reviews.