1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Veggera

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,5 / 10
Städning
 
8,4 / 10
Service
 
7,4 / 10
Faciliteter
 
7,2 / 10
Mat och dryck
 
6,9 / 10
Rum/lägenhet
 
6,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,4 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Angela,
Kolbotn

+
At det ligger rett ved stranden og at det er rent og pent der i motsetning til omgivelsene rundt
-
Vi fikk rom i kjelleren . Disse rommene var ikke hyggelig, jeg spurte om å bli oppgradert og betale for dette, men det var visst ikke mulig. Rommene svarte således ikke til forventningene overhodet, men hotellet som sådan var fint. Vi måtte betale ferieskatt, noe som det ikke er blitt opplyst om fra Apollo, og som burde vært inkludert i en charterreise. Frokosten på hotelle var OK, men ikke noe 4 stjerners frokost akkurat. Dårlig utvalg av pålegg og brød

Bekräftad gäst: 2018-10-06


7 av 10

ulrika,
Öregrund

+
Sköna sängar,god frukost.
-
Tycker inte man behöver byta handdukar varje dag , lite onödigt man får tänka på miljon.

Bekräftad gäst: 2018-09-29


9 av 10

Ingela,
Älvkarleby

+
Läget
-
Ingen bokning av solstolar vid poolen Gratis solstolar vid stranden Bättre mat

Bekräftad gäst: 2018-09-29


7 av 10

Britt-Marie ,
Söderhamn

+
Läget. Ligger alldeles vid strandpromenaden och en trevlig strand. Mysigt med flera låga hus i olika lägen och med trappor. Härligt med 15 min gratis massage.
-
Hårda sängar, frukosten var ok men lite tråkig. Poolområdena var trånga och inklämda mellan husen så det blev skuggigt och det fick inte plats många solsängar.

Bekräftad gäst: 2018-09-29


7 av 10

Jenny,
Stockholm

+
Bra läge vid stranden
-
Wi-fi fungerade inte på rummet och knappt på resterande utrymmen av hotellet.

Bekräftad gäst: 2018-08-18


7 av 10

,

+
Läget och att det var ett mysigt hotell
-
Wi-fi måste göras något åt för det var katastrof

Bekräftad gäst: 2018-08-04


8 av 10

Jesper,
Stockholm

+
2 pooler, nära stranden, välskött område.
-
Bättre wifi, fler solstolar.

Bekräftad gäst: 2018-07-29


8 av 10

Lennart ,
Stockholm

+
Nära till havet.
-
Mer försäljning på stranden

Bekräftad gäst: 2018-07-22


5 av 10

Jennifer,
göteobr

+
Läget nära stranden, bra ac.
-
Andra solstolar vid poolen, nättare. wifit är katastrof. Förbättra uteplatsen avseevärt- Rum 46 hade ett litet mögligt hål. Plantera fler växter och det hade gjort stor skillnad

Bekräftad gäst: 2018-07-21


8 av 10

Maria,
Västerås

+
* Läget! Nära till stranden, restauranger och busshållplatser. Gillar också att Perissa är lite lugnare. * Gratis 15 min massage på hotellet ingick * Vi hade balkong med havsutsikt vilket var guld värt, hade dock inte velat ha rummen som låg längst ner i källaren med "källarbalkong" * Snyggt och rent på hotellområdet * Vackert med vita husen och de rosa klängväxterna
-
Väsentliga saker: * Lite väl hårda sängar, vilket nog gör att jag inte väljer hotellet igen faktiskt. * Svårt att få solstol vid poolerna. Många stolar bokades tidigt på morgonen då det las ut handdukar på dem. Vissa dagar blev de inte använda på flera timmar och till och med inte alls vissa gånger. * Bemötandet i receptionen var bra från vissa och mindre bra från andra * När vi var där var det strömavbrott upprepade gånger under 2 dagar. Upp till 3 timmar vilket gjorde att det var väldigt varmt på rummet då ACn inte fungerade * Frukosten kan förbättras. Den var OK men inget mer än så. Ej fullt lika väsentliga saker: * Långsam service i hotellbaren, speciellt vid betalning. Men jag förstår personalen då det kändes som de jobbade 24/7 * Lite väl mycket sälj från tjejerna som jobbade i spaet * Bilderna på hemsidan är inte uppdaterade på ett tag. Man har rensat bort träd vid poolerna och klängväxter på fasad, vilket är positivt! så nya bilder skulle vara mer lockande till att boka hotellet * I frukosten/restaurangen utomhus var det sittdynor i polyester eller annat konstmaterial. Blir fruktansvärt varmt att sitta på när det är 30+ grader ute * Vid frukosten spelades typ 2-3 sånger på repeat, tröttnade typ redan dag 3. Man kanske skulle kunna utöka till 10 sånger i alla fall. Övrigt: * Toalettpapper får inte slängas i toaletten utan ska slängas i soptunna. Inte så fräscht för nykära par kanske.. Men gissar att det är så i typ hela Grekland.

Bekräftad gäst: 2018-07-15


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

80% av resenärerna rekommenderar

606 omdömen
Utmärkt
 
289
Väldigt bra
 
203
Bra
 
69
Mindre bra
 
24
Underkänt
 
21

5 senaste omdömen

2018-10-06

Inlägg av frizzh Göteborg, Sverige

Fint hotell och bra läge

Vi bodde här en vecka i oktober 2018! Vädret var varmt på dagarna och lite kyligare på kvällarna. Vissa dagar lite mycket blåst men i överlag fint väder. Var gratis solstolar på stranden och inga problem att hitta en bra solstol vid poolen heller, då det börjar vara lågsäsong och hotellet inte verkade fullbokat. Annars kanske det hade varit svårt att få stol vid poolen utan att kliva upp tidigt och paxa. Hotellet är fint och ljust, typiskt grekiskt med sina vita och blåa detaljer. Vi hade bokat ett superiorrum och fick ett fint rum på markplan med havsutsikt och det låg väldigt privat vilket var skönt. Rummet var fint och bra städat även om sängen var väldigt hård och badrummet lite sunkigt. Det som drog ner betyget var att det luktade avlopp på badrummet!! Det stank bokstavligt talat och om man inte vädrade så luktade hela rummet. Mycket ofräscht och det fick hela rummet att kännas sunkigare än det var!! De måste fixa avloppen! Frukosten var god och helt ok! Skulle kunna komma tillbaka om de fixade avlopp.

 
2017-09-13

Inlägg av CatarinaR81

Mysigt hotell

Mysigt hotell med många vinklar och vrår. Första halvan av veckan var det problem att få plats vid poolen pga. alltför få solstolar. Vi saknade även parasoller vid poolen. Vi spenderade därför veckan vid stranden istället

 
2015-08-17

Inlägg av MiriamAndTobias Malmö, Sverige

Charmigt Hotell med trevlig personal!

Vi bodde på hotellet i en vecka och trivdes jätte bra. God frukostbuffé, två pooler och rena rum. Att stranden låg så nära var ett stort plus!!! Det var jätte mysigt att äta frukost med havsutsikt! Det finns ett litet gym på hotellet som skulle behöva uppfräschning.

 
2013-05-26

Inlägg av Lotta E Stockholm, Stockholms Län, Sweden

Fint hotell och underbar personal

Har haft en underbar vecka här på Veggera Hotel, alla i personalen var trevliga och gav det där lilla extra. Rummen var rena och fräscha enda minuset var att det fanns för lite förvaringsutrymmen. Nära till stranden och alla restauranger. En extra stjärna till barpersonalen som gjorde vår resa extra rolig. Hit kommer vi tillbaks!

 
2011-09-12

Inlägg av AmiC60 Borlänge

Fint

Mycket bra frukostbuffé, fin pool, stort rum och badrum.