Kundomdömen om Veggera

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,4 av 10 baserat på 149 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
7,5 / 10
Rum/lägenhet
 
7,9 / 10
Service
 
8,4 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

Bengt,
Falun

+
Mycket trevligt hotell, mysiga balkonger med viss avskildhet. Rent och snyggt. Trevlig personal. Allt över förväntan.
-

Bekräftad gäst: 2019-10-05


8 av 10

Arne,
Sävedalen

+
Gemytligt, rent och snyggt. Trevlig personal på hotellet. Trevlig personal i matsalen med några få undantag. God och väl tilltagen frukost. Bra och välsmakande mat i restaurangen. Nära till stranden. Bra rum (tyckte synd om de gäster som fick rum i källaren)
-
Vi fick vänta länge på maten ibland, påpekade då detta. Fick till svar att jag är på semester och kan vänta!!! Instruera att gästerna "betalar servitörernas löner"!!! Bättre bemötande från en del servitörer i matsalen.

Bekräftad gäst: 2019-09-28


9 av 10

Maria,
Klågerup

+
Frukosten, personalen och läget.
-
Mjukare sängar

Bekräftad gäst: 2019-09-28


8 av 10

Nina,
Hässelby

+
Elsa i restaurangen och poolbaren var guld, helt underbar! Enormt serviceminded och glad hela tiden. Hade många tips om ön.
-
Önskar att det fanns rum med rökfria balkonger.

Bekräftad gäst: 2019-08-10


8 av 10

Marie,
Strömstad

+
Vi fick ett rum som inte motsvarade våra förväntningar. Vi var här förra året och rummen var så olika. Vi fick bytt rum med en välvilja av företaget som var postiv.
-
Påfyllning av toapapper kunde skötas bättre. Varsitt lakan och filt idubbelsäng.

Bekräftad gäst: 2019-08-10


10 av 10

Ronny-patrik,
Lindesberg

+
-

Bekräftad gäst: 2019-07-27


8 av 10

Veronica,
Skövde

+
-

Bekräftad gäst: 2019-07-27


5 av 10

Khaled,
Fritsla

+
Att det är vid havet
-
Det saknade tvål, vattenkokare eller kaffekokare, trångt och ventilation var dåligt, ej ljudisolerad, vi hörde grannarna i deras rum och vid korridoren , när någon stänge son dörr eller ibland stängdes dörrar med smäll pga vinden stängde de

Bekräftad gäst: 2019-07-27


9 av 10

Beata,
Malmö

+
Nära stranden.
-
Förbättring med mat ,tycker att maten var dåligt,att dem bjuder på 15 procent,det betyder inte att maten är så dåligt.Får man mycket pommfrit po talriken gammal ,brun zukini.Min man har beställd tunnfisk i olja fick tunnfisk i vatten.Vi har frågat om tunnfisk är i olja han har svarat ja.Tyvär det var inte.I själva restaurangen var noshalanta,fick lite driks så dem har skrattat åt oss och ,har vissat notan till varandra.Mycket oprofessionel.Kunnde också förbättra frokust vår dåligt varje dag samma sak.Efter en vecka så man har inte appetid på samma skit.Det bodde dem variera.Jag och min man hade känsla bara ät ,betala och sticka härifrån. Vi vår på Majorcka och där var kungligt frokust kanske dem bodde lära lite av dem.I recepiotion var en kille som var osympatisk och stressat.Hälsar inte först.Kanske bodde få en läxa av etykieten.Vi reser jätte mycket och det har vi att jämmfora ,det är inte negativ ,det är bara fakta.

Bekräftad gäst: 2019-07-13


10 av 10

Allan Örgård,
Tyresö

+
-

Bekräftad gäst: 2019-05-25


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

80% av resenärerna rekommenderar

668 omdömen
Utmärkt
 
306
Väldigt bra
 
226
Bra
 
84
Mindre bra
 
28
Underkänt
 
24

5 senaste omdömen

2019-07-12

Inlägg av Y5933LIandreasr Lidköping, Sverige

Veggera hotell

Vi bodde på Veggera hotell i 6 nätter och vi fick lite blandad syn på hotellet!hotellet är **** stjärnor men lever inte riktigt upp till det tyvärr! + Personalen otroligt trevliga + Poolerna stora och varma + värt att lägga till lunch + 15 minuter gratis massage - Slitna rum - Frukosten va väldigt Basic - Fuktig toa - Gymmet va inslängt i ett litet rum i källaren. - Dålig wi-fi Bra restauranger runt om hotellet och det är väldigt skönt att det inte finns några indrivare utanför! Finns även shopping runt hotellet med.

 
2018-10-06

Inlägg av frizzh Göteborg, Sverige

Fint hotell och bra läge

Vi bodde här en vecka i oktober 2018! Vädret var varmt på dagarna och lite kyligare på kvällarna. Vissa dagar lite mycket blåst men i överlag fint väder. Var gratis solstolar på stranden och inga problem att hitta en bra solstol vid poolen heller, då det börjar vara lågsäsong och hotellet inte verkade fullbokat. Annars kanske det hade varit svårt att få stol vid poolen utan att kliva upp tidigt och paxa. Hotellet är fint och ljust, typiskt grekiskt med sina vita och blåa detaljer. Vi hade bokat ett superiorrum och fick ett fint rum på markplan med havsutsikt och det låg väldigt privat vilket var skönt. Rummet var fint och bra städat även om sängen var väldigt hård och badrummet lite sunkigt. Det som drog ner betyget var att det luktade avlopp på badrummet!! Det stank bokstavligt talat och om man inte vädrade så luktade hela rummet. Mycket ofräscht och det fick hela rummet att kännas sunkigare än det var!! De måste fixa avloppen! Frukosten var god och helt ok! Skulle kunna komma tillbaka om de fixade avlopp.

 
2017-09-13

Inlägg av CatarinaR81

Mysigt hotell

Mysigt hotell med många vinklar och vrår. Första halvan av veckan var det problem att få plats vid poolen pga. alltför få solstolar. Vi saknade även parasoller vid poolen. Vi spenderade därför veckan vid stranden istället

 
2015-08-17

Inlägg av MiriamAndTobias Malmö, Sverige

Charmigt Hotell med trevlig personal!

Vi bodde på hotellet i en vecka och trivdes jätte bra. God frukostbuffé, två pooler och rena rum. Att stranden låg så nära var ett stort plus!!! Det var jätte mysigt att äta frukost med havsutsikt! Det finns ett litet gym på hotellet som skulle behöva uppfräschning.

 
2013-05-26

Inlägg av Lotta E Stockholm, Stockholms Län, Sweden

Fint hotell och underbar personal

Har haft en underbar vecka här på Veggera Hotel, alla i personalen var trevliga och gav det där lilla extra. Rummen var rena och fräscha enda minuset var att det fanns för lite förvaringsutrymmen. Nära till stranden och alla restauranger. En extra stjärna till barpersonalen som gjorde vår resa extra rolig. Hit kommer vi tillbaks!