1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Sellada Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
9,3 / 10
Service
 
9,1 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
8,5 / 10
Rum/lägenhet
 
7,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,3 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Anita,
Emmaboda

+
Strandnära
-

Bekräftad gäst: 2018-09-22


9 av 10

,

+
Frukosten.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-22


7 av 10

Eva ,
Simrishamn

+
Läget till stranden
-
Att vissa rum ligger typ nete i källaren

Bekräftad gäst: 2018-09-22


8 av 10

Emil,
Malmö

+
Att det låg som himla bra, nära stranden och mysigt område.
-

Bekräftad gäst: 2018-08-25


10 av 10

Marie,
Göteborg

+
Allt
-

Bekräftad gäst: 2018-07-21


7 av 10

Eva,
Landskrona

+
Pool. Bra frukost och restaurang. Gästvänligt. Serviceminded. Nära stranden. Solstolar på stranden som tillhörde hotellet. Rent.
-
Vissa rum/lägenheter med uteplats ligger i källarplan. Detta borde framgå i hotellbeskrivningen. Vår lägenhet låg i en mörk källare med utsikt mot en cementvägg. Vi hade turen att få byta till ett rum med bättre läge men med sämre standard än det vi betalt för. Lås saknades på offentliga toaletter.

Bekräftad gäst: 2018-07-07


7 av 10

Suzanne,
Göteborg

+
Närheten till stranden, trevlig personal, gratis solstolar på stranden, lätt att få plats både vid pool och strand.
-
Vi fick äta lunchen i lägenheten vid soffbordet eftersom enda matbordet fanns på terrassen och där var det för varmt att sitta så antingen solskydd på terrassen eller matbord inne i lägenheten. I stort sett hela poolområdet låg i solen större delen av dagen. Någon form av solskydd såsom parasoller skulle behövas.

Bekräftad gäst: 2018-06-30


8 av 10

Marcus,
Tjörn

+
Strandnära
-
Poolen var rena skämtet...

Bekräftad gäst: 2018-06-23


8 av 10

Gunilla ,
Jönköping

+
Läget, frukosten och städningen.
-
Ägaren inte så serviceinriktad. Kravet på att man skulle äta lunch på restaurangen för en viss summa för att få utnyttja solstolarna utan kostnad gjorde att vi och fler med oss valde ett annan plats på stranden. Där tog man bara en öl och stolarna var gratis!

Bekräftad gäst: 2018-06-16


10 av 10

Ragnvald,
Fredrikstad

+
-
Lite med utrustning på köket. Inte nok til att fixa egen mat

Bekräftad gäst: 2017-10-07


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

80% av resenärerna rekommenderar

178 omdömen
Utmärkt
 
101
Väldigt bra
 
38
Bra
 
10
Mindre bra
 
13
Underkänt
 
16

5 senaste omdömen

2017-05-29

Inlägg av Lena E

Fritidspedagog

Ett mycket trevligt litet hotell.Nära restauranger och nära till stranden. Ett litet poolområde men rent och trevligt. Lugnt och tyst med en liten uteplats eller balkong.Kanske lite mörkt ingen sol där vi bodde.

 
2016-09-02

Inlägg av Rainer T

Toivonen

Mycket trevligt hotell med bra läge, utmärkt städ varje dag nya handdukar mm. Dessutom en bra fukost buffé. Gratis solsängar om man tar sin lunch på hotell baren. Lugn å skön miljö och en helt underbar personal.

 
2016-08-17

Inlägg av Helen K Göteborg, Sverige

Mysigt

Personligt,rätt så litet hotell som jag tycker om,ingen trängsel vid poolen,välstädade trivsamma rum,lugnt o skönt,bra frukost,trevlig personal,bra internet. Minus var dock att vi blev inbokade i 3bäddsrum och fick flytta till 2bäddsrum efter 3dgr,fick hjälp med flytt av bagage men ändå har man ju spritt ut sina saker inkl kylen var fylld,sen så stod 3bädds rummet tomt resten av vistelsen... :(

 
2016-08-12

Inlägg av Olave81

Vacation

Vi hade en underbar semestervecka på Sellada Beach. Rent och fräscht. Personalen var hjälpsamma och man kände sig som en i familjen. Frukosten var fantastisk med pannkakor och nutella. Hade också en bra service till stranden. Återkommer mer än gärna.

 
2016-06-17

Inlägg av Yury K Bålsta, Sverige

Fantastiskt

Frukostbuffén var bra. Trevlig personal, utmärkt läge. Service och städning fungerade fint. Snabb internet. Våra rum 8 var rent, bekvämt med en terrass att sitta på kvällen och njuta. Har inget att klaga på.