1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Santo Miramare Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Service
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
8,2 / 10
Rum/lägenhet
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,9 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Ellen ,
Göteborg

+
Nära havet och fina fräsha rum
-
Kaffet var tyvärr amerikanskt, dvs för svagt. Hade varit bra med lite starkare kaffe.

Bekräftad gäst: 2019-08-03


7 av 10

Piret,
Stockholm

+
Poolområdet och stranden med parasoll och solstolar
-
Se till att personalen i restaurangen servar gäster istället för att prata med varandra eller favoritgäster. De stod hellre och pratade med varandra än att hälla upp kaffe, något man inte kunde ta själv, eller att ta bort tallrikar från borden.

Bekräftad gäst: 2019-08-03


9 av 10

Rose-Marie,
Stockholm

+
Fräscha rum, fint poolområde och trevlig personal vid frukosten.
-
På beskrivningen av hotellet stod det balkong men var del i terrass med flera rum, vilket kunde varit en nackdel. Nu hade vi tur för det var det bara vi där när vi utnyttjade den. Bra om man vet vad man bokat innan man kommer dit.

Bekräftad gäst: 2019-07-28


10 av 10

Monica,
Stockholm

+
Hotellet var rent och fräscht samt låg mycket nära till stranden. Frukosten var bra och hotellpersonalen var hjälpsam och trevlig.
-
Balkongen visade sig vara en terass som delades av flera hotellrum. Detta borde ha stått i Apollos information om hotellrummet. Det fanns heller inget bagagerum där man kunde låsa in sin resväska dagen man skulle åka hem vilket man hade förväntat sig eftersom det brukar finnas på de flesta hotell.

Bekräftad gäst: 2019-07-07


9 av 10

Johanna,
Falköping

+
Otroligt fint renoverat hotell och supertrevlig personal! Trevligt poolområde med varma pooler för både stora och små :)
-
Maten var medioker (eller till och med ganska dålig...) Variationen på frukostbuffén var det inget fel på men maten var dåligt tillagad (äggröran som gummi, de hårdkokta äggen kokade alldeles för länge, sladdrig bacon osv ).

Bekräftad gäst: 2019-06-29


6 av 10

Claes,
Onsala

+
Fina rum
-
Dåligt gym. Ena dagen hade hotellet bokat upp hälften av alla solstolar till ett enskilt sällskap. Det fanns ingen plats att ligga och sola och bada. Dessutom var pol området fullt.

Bekräftad gäst: 2019-06-29


10 av 10

Kristina,
Linköping

+
Det var ett stort hotell men ändå upplevdes det som väldigt lugnt, avkopplande och familjärt. Mycket trevlig och hjälpsam personal. Fina rum och trevlig hotellmiljö!
-

Bekräftad gäst: 2019-06-01


9 av 10

Kenneth,
Falkenberg

+
Stora utrymmen i poolområdet
-
Ett bättre gym

Bekräftad gäst: 2018-10-06


10 av 10

Patrik,
Huddinge

+
Kändes nytt o fräscht. Bra frukost o personal. Bra läge. Kort transfer.
-
Enda som saknades var en vattenkokare på rummet.

Bekräftad gäst: 2018-08-25


10 av 10

,

+
Fina rum.bra service och god mat
-

Bekräftad gäst: 2018-08-18


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

81% av resenärerna rekommenderar

216 omdömen
Utmärkt
 
115
Väldigt bra
 
69
Bra
 
25
Mindre bra
 
3
Underkänt
 
4

5 senaste omdömen

2019-08-06

Inlägg av Woodpr

A jewel of a resort on a diamond of an island Santorini

We arrived at this beautiful place and immediately fell in love with it. The staff is wonderful and the resort is very nice. We still miss Demitri (our bartender), Mondi (our assistant) and Helen (our bar waitress). You are guaranteed to have a memorable time at this gem on the beautiful island of Santorini Greece.

 
2019-07-20

Inlägg av BforBecky Sheffield, Storbritannien

2 week holiday in Santorini

My husband I have just returned from a 2 week stay at this hotel. We were very impressed overall. The hotel is very clean, and the room was more than adequate for us. The pool area and grounds were clean and spacious. Breakfast was the usual buffet style and we always found something we wanted to eat. We didn't eat there in the evening so cannot comment on that. The bar that serves food and drinks during the day is also very good. What really makes this place is the staff though. They are so hardworking, especially the lovely blonde lady who works the breakfast shift, then works on the beach all day, then works at a different restaurant in the evening! They are all so friendly and very helpful. The only negative I can think of is I wish there were tea/coffee making facilities in the rooms. Thank you for having us Santo Miramare!

 
2019-07-17

Inlägg av DaveGTW Royal Tunbridge Wells, Storbritannien

Excellent overall

Good points 1. All staff are very friendly and helpful 2. The pool area is one of the nicest I've seen 3. Beachside location and access to nearby restaurants and resort 4. Surprisingly reasonable bar prices Cons: 1. Room sizes are small 2. Entertainment at the Pool Bar could have been more exciting. The Greek night felt a bit stale although enjoyed the singer on Wednesday. Perhaps a television to show major sporting events? Overall, a thoroughly enjoyable holiday

 
2019-07-10

Inlägg av Chuckyegg72 Bristol, Storbritannien

Santorini holiday ☀️

We have just returned from a week in this hotel. Our rooms were really lovely and clean and an initial issue with mould in our daughters room was quickly resolved by moving them to a new room the next morning. The rooms are simple and stylish but have everything you need and the beds were very comfortable. The pool area was lovely and we were able to get sun beds each day. The pool bar was good for lunches,cocktails and cold beer. Staff at the pool bar were incredibly hardworking and friendly. We ate in the sea front restaurants each evening and enjoyed some lovely food.

 
2019-07-09

Inlägg av MissGee D Clinton, Maryland, United States

Perfect location, Perfect Hotel

I can't think of one bad thing to say about this Hotel Resort. Everything was perfect, all of the staff was extremely nice and accomodating. Beautiful resort, great pool, perfect location on the beach and walking distance to fantastic restaurants with great food. I'm going to Santorini again next year just because of this resort. Stay here, you will LOVE it.