Kouros Village

Välkommen till Santorini och Kouros Village, ett strandnära hotell som vänder sig till vuxna livsnjutare. Här möts du av en traditionell, kykladisk stil med vit fasad, klättrande bougainvillea och grekisk charm. Koppla av vid det vackra poolområdet och njut av frukostbuffé med rätter från Medelhavet. Utanför dörren väntar centrum i Perissa med ett trevligt utbud av restauranger.


Rumstyper

Dubbelrum för 2 personer. Superiorrum för 2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 431 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 100 m
Till centrum: 100 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Kouros Village bjuder på ett riktigt fin läge, nära stranden i charmiga Perissa på Santorini, och vänder sig till vuxna gäster över 16 år. Hotellet har en traditionell kykladisk stil med vit fasad, grönska och klättrande bougainvillea. Vid poolområdet finns solstolar, parasoller och en poolbar där du kan köpa något svalkande att dricka i solen. Ett stenkast bort väntar den vackra stranden i Perissa.

Hotellets restaurang serverar en härlig frukostbuffé med rätter från Medelhavet. Du surfar med gratis wifi på hela hotellet och receptionen är öppen dygnet runt. Centrum i Perissa ligger inom promenadavstånd och här finns ett trevligt urval av tavernor, restauranger, barer och butiker. Öns huvudstad Fira ligger ca 18 kilometer bort, och hit tar du dig enklast med taxi eller lokalbuss.

Måltider

Frukostbuffé.