1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Anthea Villas

Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
6,8 av 10 baserat på 30 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
6,8 / 10
Städning
 
8,1 / 10
Service
 
8,2 / 10
Faciliteter
 
6,4 / 10
Mat och dryck
 
6,4 / 10
Rum/lägenhet
 
5,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
6,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
6,9 / 10

10 senaste omdömen


6 av 10

Camilla,
Stockholm

+
Närhet till strand o restauranger
-
Skylt som visar hotellets namn så man hittar dit lättare. Mjukare madrass.

Bekräftad gäst: 2019-07-21


8 av 10

Sylvia,
Linköping

+
Lugnt och rogivande Nära till havet
-
Varma och nykokta ägg till frukost Här kokade man äggen på måndagen så de räcjte hela veckan Varm mjölk och varm jouce, inte gott

Bekräftad gäst: 2019-07-20


3 av 10

Annie,
Ljusdal

+
Nära till stranden och restauranger.
-
Fick sova tre nätter med kackerlackor på rummet, trots att vi sa till. Fick till svar att de skulle komma med en spray men djuren var kvar. Fick till slut byta rum men hade gärna bytt på en gång.

Bekräftad gäst: 2019-07-14


4 av 10

Sandra,
Stockholm

+
Trevlig personal!
-
Hotellet är nog ett av de sämre hotellen jag har bott på i mitt 31 åriga liv. Jag är inte kräsen av mig, har både backpackat och sovit på ofräscha hotell. Hade jag bokat det via Hotels så hade jag kanske inte haft så höga förväntningar men att detta hotell faktiskt ingår i er standard och att ni som varumärke ”apollo” vill förknippas med detta tycker jag är synd. För oss var det OK, men hade någon annan person/familj kommit dit på sin första resa så skulle de nog bli väldigt besvikna... Jag skriver detta för att jag tycker att det är viktigt att ni vet om hur hotellet är. När vi hade checkat in och personalen hade lämnat vårt rum, så kröp det en kackerlacka snabbt över ena sidan av sängen. Vi fick hämta personalen så att de kunde få bort kackerlackan med spray. Dag 2 och dag 3 så var det också kackerlackor i rummet. Tillslut så sa de att det kanske är lika bra att ni behåller sprayen på ert rum. I beskrivningen så stod det kök och uteplats/balkong. Den portabla plattan som fanns i rummet fungerade inte, och vi hade varken uteplats eller balkong. Vi hade rum 14. Dagen vi åkte hem så fanns det inget rum att ställa väskorna i, ingen dusch att låna. Så väskorna stod i frukostmatsalen och den dusch som fanns var uteduschen man kunde få låna. Hotellet är inte uppmärkt utifrån, svårt att hitta till. Det står Anny studios, inte Anthea Villas. Förlag på förbättringar: Ta bort detta hotell som urval hos er, ni som företag vill inte förknippas med detta!

Bekräftad gäst: 2019-07-07


7 av 10

Sanna,
Stockholm

+
Personalen
-
Bättre frukost.

Bekräftad gäst: 2019-07-07


3 av 10

Johanna,
Stockholm

+
Poolen
-

Bekräftad gäst: 2019-06-30


7 av 10

Nancy,
Visby

+
Strandnära. Trevlig värdinna med god engelska. Lugnt kvarter.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-29


6 av 10

Pia,
Öregrund

+
Personalen supertrevlig och tillmötesgående. Läget jättebra, nära till strand, restauranger och shopping. poolen fin.
-
Att alla rum/lgh har sin egen uteplats. Sängarna på tok för hårda, ryggvärk varje dag.

Bekräftad gäst: 2018-09-29


1 av 10

Daniela ,
Malmö

+
Pool
-
Se till så att man kollar om det finns vägglöss. El fanns inte på rummet 2 dagar. Värdinna bör inte ljuga om att saker och ting fungerar utmärkt när gäster säger att det inte gör. Har varit i kontakt med Apollo angående ingen el, värdinna på hotellet hade sagt att vi inte kontaktade henne trots att vi gjorde. Det gör att vi inte kommer besöka samma hotell igen. Service katastrof , man kan inte plocka handdukar från golvet vid städning och hänga dom tillbaka. Balkongen har inte blivit städat alls.

Bekräftad gäst: 2018-08-11


8 av 10

,

+
Trevlig värd
-
Ta bort lite mögel i dusch.

Bekräftad gäst: 2018-08-04


Something went wrong when loading reviews.