Kundomdömen om 9 Muses Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,3 av 10 baserat på 213 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
8,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,2 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
7,4 / 10
Rum/lägenhet
 
7,8 / 10
Service
 
8,5 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

Anders Stefan,
Enköping

+
Trevlig personal, bra frukost, fint poolområde.
-
Behöver renoveras. Dålig lukt på rummet och slitet med en hel del brister i rummet, färg som flagnar från taket med mera. Officiellt 5 stjärnor, Apollo sätter 4, jag skulle säga 2+.

Bekräftad gäst: 2019-10-05


10 av 10

Olev,
Hammenhög

+
Inte ett typiskt Grekhotell. Utsökt design. Smakfull design. Väldigt bra utbildad personal. Fint poolområde. Nu talar en affärsresenär som bor 180 dagar / år på hotell. Inte mycket får mina ögonbryn att höjas när det gäller hotell. Men detta är över vad man kan förvänta sig. Mycket harmoniskt och utsökt designat hotell. Rummen ligger i små hus vilket gör att man aldrig störs av grannar. Rummet låg högst upp med utsikt över poolen. Mycket bra! Läget nära stranden - Bra!
-
Som hotell-råtta sedan 30 år på resa har jag svårt att önska mig något ytterligare. Kunde man önska hur ett bra hotell skulle se ut = Du hittar det på 9 Muses

Bekräftad gäst: 2019-10-05


8 av 10

Jaan Gunnar,
Vetlanda

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-21


10 av 10

Annette,
V.frölunda

+
Lugnet, fina poolområdet med de bästa solsängarna vi provat. Snabb service vid frukosten-Väldigt trevlig personal över hela hotellet. Vi återkommer gärna! Gillar inredningen med de underbara färgerna samt blandning av nya möbler och antika gjorde ett härligt intryck.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-07


10 av 10

Renée Susanne,
Visby

+
Lugn atmosfär, trevlig personal, fint poolområde.
-

Bekräftad gäst: 2019-08-31


8 av 10

Jakob,
Malmö

+
Stort och fint poolområde och med väldigt trevlig och duktig personal.
-
Veganska alternativ i restaurang och framför allt frukost.

Bekräftad gäst: 2019-08-24


5 av 10

Glenda Alaban ,
Stockholm

+
-

Bekräftad gäst: 2019-08-17


10 av 10

Ingela Katharina,
Stockholm

+
Vänlig och trevlig personal, vackert hotell
-
Skulle vara bra med en flaska vatten varje dag

Bekräftad gäst: 2019-08-10


8 av 10

Ted,
Uppsala

+
-

Bekräftad gäst: 2019-08-10


9 av 10

Stefan Björn,
Järfälla

+
Poolområdet och rummet
-

Bekräftad gäst: 2019-08-10


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

52% av resenärerna rekommenderar

40 omdömen
Utmärkt
 
24
Väldigt bra
 
12
Bra
 
0
Mindre bra
 
3
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2019-07-08

Inlägg av MiHed1967 Stockholm, Sverige

Mycket trevlig resort!

Trevlig och hjälpsam personal, fint poolområde, bra städning, bra frukost, god mat i restaurangen. Vårt rum var trevligt med bra luftkonditionering och havsutsikt från altanen (1:a våningen). 300 meter till havet där restauranger/barer med solstolar & småbutiker finns. Massor med bankomater i området.

 
2019-10-18

Inlägg av Dora D

Amazing setting and amazing staff!

I was part of a wedding party that spent a week at 9 Muses! The hotel is beautiful with many areas to lounge individually and as a group. The staff with professional and kind. It was a short walk to beaches and town. I highly recommend it.

 
2019-10-13

Inlägg av stevewD4691JM London, Storbritannien

Great place to stay!

Stayed here with a bunch of friends attending a wedding. Resort was great - staff very friendly and helpful. Would definitely stay there again! A short walk to the beach where there are a number of decent bars/restaurants. Nice pool - a bit cold but great for me swimming lengths :-)

 
2019-10-03

Inlägg av BenjaminslKam Oia, Grekland

Luxury Hotel

Located at the south east end Black Sand Beach far from the tourist congested Oia and Faros. Relaxing with nice facilities! Arrived at night and the rooms seem a bite disappointing as the fit outs especially the bathroom is not up to luxury standards. However the breakfast were excellent. We came with a group tour might be the reason of the room. I would recommend it!

 
2019-09-27

Inlägg av epochwanderer Sonoma, Kalifornien

Look no further!

9 Muses was the wedding hotel for my wedding and it was beyond my expectations. The staff are lovely, the little touches and extra effort to make sure me and my party were happy, were appreciated. It is a beautiful space and makes you feel very special. It is conveniently located to the beach and boardwalk without having to endure the fall out of loud holiday makers. The rooms are gorgeous, beds comfy, the food excellent (breakfast is the bomb), and the amenities are luxurious.