Kundomdömen om 9 Muses Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,4 av 10 baserat på 88 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
8,2 / 10
Service
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
7,6 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Annette,
V.Frölunda

+
Lugnet, fina poolområdet med de bästa solsängarna vi provat. Snabb service vid frukosten-Väldigt trevlig personal över hela hotellet. Vi återkommer gärna! Gillar inredningen med de underbara färgerna samt blandning av nya möbler och antika gjorde ett härligt intryck.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-07


10 av 10

,
Visby

+
Lugn atmosfär, trevlig personal, fint poolområde.
-

Bekräftad gäst: 2019-08-31


8 av 10

,

+
Stort och fint poolområde och med väldigt trevlig och duktig personal.
-
Veganska alternativ i restaurang och framför allt frukost.

Bekräftad gäst: 2019-08-24


10 av 10

Katharina,
Stockholm

+
Vänlig och trevlig personal, vackert hotell
-
Skulle vara bra med en flaska vatten varje dag

Bekräftad gäst: 2019-08-11


9 av 10

Stefan,
Järfälla

+
Poolområdet och rummet
-

Bekräftad gäst: 2019-08-10


10 av 10

Harry,
Norberg

+
Bra personal, bra frukost, bra rum nära poolområdet, fina pooler. Var nog nöjd med allt
-

Bekräftad gäst: 2019-08-03


8 av 10

Fahd,
Stockholm

+
Det var läget
-

Bekräftad gäst: 2019-07-28


9 av 10

Lena ,
Eskilstuna

+
Poolområdet, frukosten, den fantastiskt trevliga och serviceminded personalen. Efter byte, stort rum med stor balkong.
-
Billigare lunchmeny i poolbaren, med ett lite bredare utbud. Laxmacka för 16 euro, nej tack.

Bekräftad gäst: 2019-07-27


8 av 10

Jeanette,
SKOGÅS

+
Bra läge,fin pool lugnt och skönt.
-
Utbudet på restaurangen var litet och dessutom väldigt dyr,så större utbud vore bra.

Bekräftad gäst: 2019-07-27


7 av 10

Carins,
Örebro och Stockholm

+
-
S

Bekräftad gäst: 2019-07-21


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

52% av resenärerna rekommenderar

34 omdömen
Utmärkt
 
20
Väldigt bra
 
10
Bra
 
0
Mindre bra
 
3
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2019-07-08

Inlägg av MiHed1967 Stockholm, Sverige

Mycket trevlig resort!

Trevlig och hjälpsam personal, fint poolområde, bra städning, bra frukost, god mat i restaurangen. Vårt rum var trevligt med bra luftkonditionering och havsutsikt från altanen (1:a våningen). 300 meter till havet där restauranger/barer med solstolar & småbutiker finns. Massor med bankomater i området.

 
2019-09-21

Inlägg av Annyrosyani Genève, Schweiz

Sufficient but not amazing

Hotel is located near the beach where we can enjoy sunbathing and eat local seafood hopping at anytime. The staffs were super friendly. Hotel amenities sufficient but not amazing. The breakfast was alright nothing special.

 
2019-09-13

Inlägg av EdithL721

房間設備損壞的很多

Towel rack, telephone, air conditioner are all broken. AC cannot be repaired till our 2nd night. Our floor are wet and easy to slip. All equipments are very old in the room. Reception changed a room for us immediately when they found the problem cannot be resolved. Service is good but room equipment need to be enhanced. 團客的房間被分配在特定區域,該區域房間狀況很差,同團成員房間有問題的很多,電話、毛巾架、冷氣都有問題, 但換房到另一區後房間狀況差很多, 不知道飯店是不是故意把比較差的房間給團客?

 
2019-09-12

Inlägg av Ali21_10 Brisbane, Australien

Sanctuary

Spent 3 nights here and could have stayed longer. Spacious, modern and spotless rooms and extremely comfy bed. Huge pool and lots of pool beds available. They also have a deal with the Locura beach bar so you can have a beachside lounge free. It’s a short walk to the beach and beachside restaurants. A bit far from Oia and Fira and buses not reliable so we ended up getting a cab. You don’t need to go to town unless you want to though as everything you need is at Parissa Beach. Would definitely stay again if I could.

 
2019-09-06

Inlägg av DK5179 Jerusalem, Israel

Wonderful place very good service

We were 2 couples and arrive at noon at the hotel We found at the reception 2 lovely smiling guys that explained about the hotel facilities and told us that although check in is at 14.00 our rooms are ready and we can get our rooms but after a welcome drink at the pool bar One of the guys took us to our room and take care that a porter will bring the luggage at the room after we checked the room and are satisfied From this moment every request regarding attraction recommendation restaurants taverns etc were taken care by them including reservation if needed The rooms are nice and clean,the pool area is very nice and breakfast has a big variety of tasteful food The hotel area was quiet and perfect for our expectations There is a gym there witch is basic only People should consider to get mineral water because the water in the bathroom is not potable It is about 5 minutes walk from Perissa beach Strongly reccomend this property