1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om 9 Muses Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,6 / 10
Städning
 
7,6 / 10
Service
 
7,9 / 10
Faciliteter
 
7,8 / 10
Mat och dryck
 
7,0 / 10
Rum/lägenhet
 
7,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,6 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

,

+
Poolområdet. Personalen.
-
Fräscha upp rummen.

Bekräftad gäst: 2018-09-22


6 av 10

Mathias,
Hedemora

+
Fräscht och lugnt.
-
AC.n fungerade ej, Var tvungen att ha öppen balkongdörr samt toalettfönster för att få korsdrag.

Bekräftad gäst: 2018-09-01


8 av 10

Jerry,
Stockholm

+
Utomhuspoolen och baren/restaurangen samt utomhusmiljön
-
Att inte byta ut handdukar i onödan, däremot behöver tvål/schampo mm finnas i större utsträckning och fyllas på oftare

Bekräftad gäst: 2018-08-18


8 av 10

Mats,
Stockholm

+
Poolområdet
-
Bättre Wifi och lite bättre frukost.

Bekräftad gäst: 2018-08-05


9 av 10

Ann-Sophie,

+
Poolområdet och trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2018-08-05


8 av 10

Kirsi,
Stockholm

+
Snyggt och fräscht
-
Att receptionen har bättre koll när man tex frågar om utflykter.

Bekräftad gäst: 2018-07-29


8 av 10

Mikaela,
Göteborg

+
Bra pool, trevlig personal.
-
ACn fungerade knappt på vårt första rum så vi fick byta rum. Kylskåpet/minibaren var ljummen och när vi påpekade detta, sa personalen att det ska vara så och att det inte är meningen att man ska förvara vatten där. Om man t.ex. inte kan förvara vatten där, vad ska det då vara till för?

Bekräftad gäst: 2018-07-28


8 av 10

Ulf,
Göteborg

+
Service och vänlighet
-
Fungerande wi-fi

Bekräftad gäst: 2018-07-21


8 av 10

,

+
Det ligger ganska bra och den unga personalen försöker hålla en hög servicenivå.
-
Maintenance. Fick inte intrycket att man ser efter brandskydd mm. Kylan på rumen fungerade bra I ett men knappt alls I det andra, vilket inte åtgärdades under veckan vi var där. Kommunikation till housekeeping om special gick ej fram. Vi fick tex ett extra täcke då det var två syskon I det ena rummet, som inte ville dela, men det tog städ bort dagligen...

Bekräftad gäst: 2018-07-14


10 av 10

Salar,
Lund

+
Personalen, frukost, Rum, Städning, Service, Facilitet, Mat och dryck
-
beskrivningen av hotellet på er hemsida falsk information: (Till centrum:500 m)

Bekräftad gäst: 2018-07-07


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Läge
  • 3,5/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

52% av resenärerna rekommenderar

382 omdömen
Utmärkt
 
107
Väldigt bra
 
110
Bra
 
90
Mindre bra
 
42
Underkänt
 
33

5 senaste omdömen

2018-08-25

Inlägg av rebeckanw

Helt OK, inte mer

Helt okej hotell i förhållande till vad man betalar. Personalen är serviceminded! Hotellet hade kunnat göra enkla saker för att höja nivån avsevärt, som exempelvis att servera färsk frukt till frukosten, fräscha till badrummen och investera i nya sängar. Då hade hotellet fått högsta betyg.

 
2018-07-08

Inlägg av Anders M

Ö med makalös utsikt

9 Muses är ett lite bättre hotell med grekiska mått mätt. Hotellet ligger utslängt på ett flackt område bland åkrar och andra mindre hotell, men bara 5 minuter gångväg till havet. Vägen dit är helt plan. När du kommer ner till havet, ta vänster på strandgatan. Där är restaurangerna och barerna bättre och folklivet livligare än på högra sidan. En bit är även gågata och då slipper man den ganska jobbiga trafiken. Hotellrummen är rymliga och hotellet andas lugn och ro, perfekt för par, mindre kul för barnfamiljer, även om en mindre barnpool finns. Övriga 2 pooler är inte barnvänliga, nästan 3 meter djupt i ena änden på stora poolen. Även havet inbjuder inte till barnlekar, man bottnar inte endast 6 meter ut. Trevlig personal och bra poolservice med servering. Varning för besök på ön Thirassia där maten var usel, och restaurangerna sunkiga. Oia är dock mycket trevligt och rekommenderas. Bra mat och snygga miljöer. Hotellfrukosten är enkel utan finesser.

 
2018-07-01

Inlägg av AtalR1

Personal och hotell

Jag tyckte om hotellet det var väldigt skönt att det var lugnt och bra med ytor runt om poolen. Det passar för alla! Som sagt stor yta med vackert omgivning ( träd blommor etc). Servicen från personal var väldigt bra kanske för lite på med att plocka undan? :) Nära till stranden och restaurangerna! Lätt och åka in till staden om man skulle vilja göra de så har man MC/bil och hyra för 25 euro för hela dagen!

 
2015-10-07

Inlägg av 19231209 Stockholm, Sverige

Stor fin pool

Bodde på hotellet en vecka tillsammans med min man. Fin strand som ligger ungefär 5 minuter bort.Poolområdet var stort och platser fanns både o skugga och sol och kändes aldrig överbefolkat. Den största poolen var lång ca 20 meter och ytterligare två pooler fanns varav en för små barn.Receptionspersonalen och då i synnerhet Maximum var mycket hjälpsamma och såg till att vi enkelt fick byta rum. Rummen var fräscha och och området var lugnt och tyst. Frukosten kunde ha fått högre poäng om frukten som serverda hade varit bättre.

 
2013-02-26

Inlägg av linda g Tyresö, Sverige

Hettan var ett problem

Jag åkte med min familj till 9 muses Santorini i juli 2012. Tycker personalen i hotellreceptionen var trevlig, samt bartendern som serverade oss en varsin juice vid ankomst. Personalen tog hand om våra väskor och välkomnade oss varmt. Passade på att kolla miljön, det fanns en stor pool c.a 2m djup och 2 mindre barnpooler. Hela området var omringat av palmer, växter och en stig gjord av stenplattor, där det var trevligt att gå på kvällarna. Gym fanns, men många maskiner var ur funktion - b.la löpbandet, som anses vara mest nödvändig enligt många under semestern. Kan passa på att påpeka AC:n, som var i högsta hugg under denna period. (inte konstigt när det var 40+ varje dag) Bodde i ett 2-våningsrum med mina föräldrar. Det var en rymlig, fräsch toalett med badkar/dusch samt 2 handfat. Litet kylskåp fanns också, samt skåp/garderober etc etc. Negativt: AC:n. Vi hade precis som i alla de andra lägenheterna, en ac-maskin. Av någon anledning var vår ac-maskin halvt ur funktion, så den lät jobbigt högt. Jag sov på övervåningen där maskinen lät som mest, så jag blev tvungen att sova med öronproppar i princip varje natt. Detta om något berättade vi för receptionisten och hotellpersonalen samt städarna. Alla försökte fixa vår ac, vilket vi verkligen uppskattade. Det riktiga problemet var aggregatet, som hela tiden stod på fullt ös. Som sagt är detta inte konstigt under konstant 40 graders hetta, däremot blev det ett problem för oss. Solfrossa var något som drabbade oss hårt innan vi fysiskt vant oss vid hettan. Övrigt: Shopping & restaurangutbudet var inte så stort. Samma mat i princip alla restauranger, antingen serveras man nästan 1 kg tomater eller en hel båt med fisk. Det fanns bara 2-3 riktiga "shoppingaffärer" och vi hade förväntat oss ett större utbud. Santorini är en gammal vulkanö, därav den heta, nästan svarta sanden vid havet. Ta för guds skull med er tofflor/flipflop som ni tar av nere vid vattnet. Däremot var vattnet precis så korallbrått som på bilderna(apollo). Riktigt skönt att svalka sig i Medelhavet vid denna tid på sommaren. Santorini, ön i sig själv, är riktigt vacker. Från flygplatsen till Perissa, åkte vi med buss upp på berget man ser vid ankomst (berget är på vänster sida om man åker flyg ifrån norr) därefter ner bland bostadsområden och efter c.a 30 min är du framme. Tycker att 9 Muses Santorini Resort är ett bättre alternativ för partners, inte särskilt barnvänligt. Det är mer av ett romantiskt val. Jag påpekade det som hände med ac:n speciellt där VI bodde. Jag förnekar att det är så överallt på 9 Muses. ÅK till Santorini! Ett underbart ställe.