1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

9 Muses Resort

  • Idyllisk omgivning
  • Vackert poolområde

Välkommen till 9 Muses Resort – ett högklassigt hotell med en trivsam atmosfär i Perissa på Santorini. Hotellet är omtyckt för sitt vackra poolområde och läget nära stranden. Du bor i ljusa dubbelrum och serveras frukostbuffé på hotellets restaurang.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer, varav 1 barn.

Läs mer om våra rumstyper
Fråga en gäst

Gästerna gillar

Poolområdet. Personalen.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 382 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 300 m
Till centrum: 700 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

9 Muses Resort är ett härligt hotell, som består av nio byggnader med en arkitektur som blandar modernt och traditionellt. Hotellet ligger i lugna, grönskande omgivningar och har ett vackert poolområde med separat barnpool, jacuzzi och poolbar. Gratis solstolar, parasoller och handdukar som kan användas vid poolen eller på stranden.

Hotellets restaurang serverar både lokala specialiteter och internationell mat. Bufférestaurangen är öppen för frukost och middag, medan hotellets taverna serverar lunch från en à la carte-meny. Bar. Roomservice mellan ca kl. 8.00-23.00. Gratis gym och tennisbana och utrustning. Massage och bastu mot avgift. Gratis wifi i allmänna utrymmen. Hotellets gäster har tillgång till solstolar och parasoller på stranden mot uppvisning av en voucher (vouchern finns att hämta i receptionen). Tvättservice mot avgift. Receptionen är öppen dygnet runt. Lokal trafik. Gångavstånd till stranden och Perivolos centrum där det finns restauranger och barer.

Måltider

Frukostbuffé. Halvpension mot tillägg. Meny med två alternativ av förrätter och varmrätter. Sallad och efterrättsbuffé.