Terra Blue

Hotell Terra Blue är ett trivsamt och enkelt hotell med poolområdet som central punkt. Här bor du i traditionellt inredda rum och det är nedförsbacke hela vägen till stranden. Tack vare hotellets läge på en höjd kan du starta dagen med en härlig frukost, med utsikt över Egeiska havet.


Rumstyper

Dubbelrum för 2 personer. Juniorsviter för 2-4 personer. Superiorrum för 2-3 personer. Sviter för 2 personer/2-4 personer, varav två barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Fakta och faciliteter

Till stranden: 500 m
Till centrum: 600 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

På Terra Blue står avkoppling på schemat. Hotellet ligger i ett lugnt område, men är ändå nära Kamaris fina strandpromenad med tavernor och restauranger.

Kring poolen på hotell Terra Blue finns gratis solstolar och parasoller. Poolhanddukar lånas ut från poolbaren, som också erbjuder både varma och kalla drycker samt enklare snacks. Hotell Terra Blue är högt beläget med utsikt över Kamari Bay. Gratis wifi i de allmänna utrymmena och på rummen, som under högsäsong kan vara något långsamt. Litet gym (gratis) och bastu mot avgift. Ca 150 meter till busshållplats för lokalbussen. Backe ner till stranden, ca 400 meter.

Måltider

Frukostbuffé.