1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Sunshine (Santorini)

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
9,5 / 10
Service
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
7,4 / 10
Rum/lägenhet
 
8,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Ulrika,
Uppsala

+
Läget! Nära stranden och havet och precis vid strandpromenaden och nära till busshållplatsen. Nära till de mesta med andra ord. Ganska bra och varierande frukost och bra frukosttider.
-
Vissa i personalen kunde ha varit lite trevligare och mer hjälpsamma. Det var väldigt lyhört i korridoren och om man var inne på rummet så hörde man exakt vad folk sa som var utanför. Kylskåpet lät också väldigt högt. Att man måste betala en extra skatt i enbart kontanter och inte med kort. Wifi på rummet var dåligt. Och det var dåligt att man inte fick äta eget snacks vid poolen.

Bekräftad gäst: 2018-10-06


8 av 10

ingela,
borås

+
verkade nyrenoverat, ljust och fräscht, nära stranden och strandpromenaden, centrum, bra pool område
-
små smala balkonger

Bekräftad gäst: 2018-09-29


8 av 10

,

+
Sängarna var inte lika hårda som annars i Grekland. Kuddarna var mjuka. Bra!
-

Bekräftad gäst: 2018-09-29


8 av 10

Anita,
Laholm

+
Läget
-
Större balkong

Bekräftad gäst: 2018-09-22


10 av 10

Christer,
Mullsjö

+
Läget, fräscht
-
Avsaknad av ” riktig” balkong

Bekräftad gäst: 2018-09-22


9 av 10

Monika,
Tyresö

+
Hotellet var över förväntan, och betydligt bättre än vad bilderna visar. Trevlig personal, rena och fräscha rum. Frukosten var lite tunn men det gjorde oss inte så mycket. Liten men trevlig pool. Hotellet låg vid ett bra ställe vid gågatan då det var lugnt och trevligt där.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-22


10 av 10

Ulf ,
Mölndal

+
Servicen var kanon . Mycket trevligt vid ankomst med information och visning av rummet från receptionen . Vill också speciellt nämna städ damen Monica . Alltid bra städat och leende varje dag . Hon måste få veta om detta
-
Inget att tillägga .

Bekräftad gäst: 2018-09-22


8 av 10

Kenny,
Gråbo

+
Läget. Bra sängar. Trevlig personal. Bra frukost.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-15


10 av 10

Åsa,
Göteborg

+
Städning, läget, sängarna
-
Lite mer variation på frukosten.

Bekräftad gäst: 2018-09-08


8 av 10

Keneth,
Järfälla

+
Lugnt och strandnära. Många restauranger.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-08


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

86% av resenärerna rekommenderar

31 omdömen
Utmärkt
 
17
Väldigt bra
 
11
Bra
 
3
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2018-09-22

Inlägg av MonikaJ67 Stockholm, Sverige

Riktigt trevligt litet hotell

Vi bokade via ett charterbolag och hade inte så höga förväntningar på boendet, men blev positivt överraskade. Det var rent, fräscht, trevlig personal och hotellet låg vid en lugnt och trevligt ställe vid stranden. Frukosten var lite fattig, men det uppvägdes av allt annat positivt. Poolen är liten men vi låg mest vid hotellets del på stranden istället. Jag kan varmt rekommendera hotellet.

 
2018-06-04

Inlägg av Hargus23 Degerfors, Sverige

Vilket läge

Bra hotell i centrum direkt vid stranden. Väldigt sköna sängar i vårt rum. Hade fransk balkong, men det gick att få ut varsin stol. Det var över förväntan. Trevlig personal. Frukosten var lite tråkig. Baconen såg mer kokta än stekta ut. Vi köpte pålägg i affären och hade med. Kylskåp på rummet och gratis luftkonditionering.

 
2019-01-21

Inlägg av tias456 Libanon

Not so much.

This hotel has only 1 good thing, which is its location. Rather than that, its not even good. We booked online for a room with a view and we even paid the extra amount, and when we arrived we didn't get any. Its pool is too small and it doesnt fit 20 people. Moreover, my mom wanted to have coffee by the pool, she was bannrd from doing so. Plus, it's wifi is too poor. Never booking that hotel again.

 
2019-01-09

Inlägg av LoryLu92 Dublin, Irland

Value for money and fantastic location.

I stayed for 4 nights- Amazing stay. Couldn't recommend it enough! Taxi from airport is expensive (20 quid for two people for about a 10 minute journey) but once you know, there's no surprises. There are lads outside the airport with clip boards asking where you are going to and they'll put you on the right mini-bus. As Kamari is right beside the airport, I would imagine they charge a lot more going to places like Oia (about a 30 min drive). The hotel will help you to book one for your return flight but it doesn't seem to be any cheaper. Coming from the airport the bus stop in on the street behind the hotel, super close! Also it's the same pickup point for a lot of tours etc. so that's handy. Kamari is just beautiful, after travelling around Santorini I would still go back and stay in Kamarai, huge selection of restaurants (at least 30 on the front alone) etc. but they're of a higher standard than most holiday resorts that you'd find on the Costa Del Sol say, and they actually serve greek dishes as well as other european dishes so it's a classy feel to the whole area but you will still get people asking you to look at their menu- our trick to avoid this was to buy an icecream...no bobody asks you when you have food in your hand! :D Bring a swimsuit because the sea.is.amazing. Despite the gravelly beach I wish i had spent more time in the clear, warm and really clean water. I would recommend buying little wetsuit shoes, you can get cheap ones for about 8 euro at all the beach shops on the front. It's right in front of the hotel as well so don't be afraid to use the sea if the pool is busy! Most places will offer you 'free' sunbeds as long as you buy drinks or lunch, i'd recommend that you take a walk on the first day and decide what part of the beach you'd like. Get up early as the sun at that time of year goes down early enough behind the mountain. The hotel is clean and the staff are friendly, it's not luxury but it is comfortable and spacious. We got a balcony with a side sea view and I couldn't recommend it more, definitely worth it and the balcony was double the size of the room! So we sun bathed out there in privacy a lot and watched the sun rise. The bathroom as nice and the cleaning was of a good standard. The staff were very friendly and helpful when organising tours. The beach is right outside the hotel and the pool, although busy at times, is lovely. The breakfast, although it looks ok is left uncovered (bread, cereals etc.) so personally I wouldn't eat from it- it's hot, there's flies... it's just the basics but was included in room price which was a nice touch- it did mean that I ate out for breakfast every morning and because Santorini isn't the cheapest, this was an unexpected expense for myself- but again maybe you'll find the breakfast perfectly fine! I would recommend trying the greek food as it is delicious (and I'm a fussy eater!) and also the service at all of the restaurants was excellent. The hotel is perfect, even if you're staying for a week! (there's a fridge in the room which is handy! We could leave some nice brews chilling while we went to the beach) I will definitely be back!

 
2018-10-23

Inlägg av Katie O San Clemente, California, United States

LOVED IT!

I loved it so much here! So clean and cute. Close to restaurants, shops and the beach! Super easy to take the bus and get to Fira & Oia from here as well. Great staff - everything we could have asked for, we really enjoyed our stay - Thanks Sunshine Hotel!