1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Sunshine (Santorini)

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
9,5 / 10
Service
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,1 / 10
Mat och dryck
 
7,3 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Lars,
Lund

+
Personalen, utan tvekan.
-
De kunde vara lite bättre på att rensa i poolen. Det flög ner mycket blad, som inte någon verkade ta hand om.

Bekräftad gäst: 2019-06-29


8 av 10

Maria,
Skövde

+
Det mesta var alldeles utmärkt!
-
Urusel frukost

Bekräftad gäst: 2019-06-29


10 av 10

Berit,
Örebro

+
Läget, fräscht och snyggt
-
Solstolar bör ingå för hotellets gäster.

Bekräftad gäst: 2019-06-15


9 av 10

Ulrika,
Uppsala

+
Läget! Nära stranden och havet och precis vid strandpromenaden och nära till busshållplatsen. Nära till de mesta med andra ord. Ganska bra och varierande frukost och bra frukosttider.
-
Vissa i personalen kunde ha varit lite trevligare och mer hjälpsamma. Det var väldigt lyhört i korridoren och om man var inne på rummet så hörde man exakt vad folk sa som var utanför. Kylskåpet lät också väldigt högt. Att man måste betala en extra skatt i enbart kontanter och inte med kort. Wifi på rummet var dåligt. Och det var dåligt att man inte fick äta eget snacks vid poolen.

Bekräftad gäst: 2018-10-06


8 av 10

ingela,
borås

+
verkade nyrenoverat, ljust och fräscht, nära stranden och strandpromenaden, centrum, bra pool område
-
små smala balkonger

Bekräftad gäst: 2018-09-29


8 av 10

,

+
Sängarna var inte lika hårda som annars i Grekland. Kuddarna var mjuka. Bra!
-

Bekräftad gäst: 2018-09-29


8 av 10

Anita,
Laholm

+
Läget
-
Större balkong

Bekräftad gäst: 2018-09-22


10 av 10

Christer,
Mullsjö

+
Läget, fräscht
-
Avsaknad av ” riktig” balkong

Bekräftad gäst: 2018-09-22


9 av 10

Monika,
Tyresö

+
Hotellet var över förväntan, och betydligt bättre än vad bilderna visar. Trevlig personal, rena och fräscha rum. Frukosten var lite tunn men det gjorde oss inte så mycket. Liten men trevlig pool. Hotellet låg vid ett bra ställe vid gågatan då det var lugnt och trevligt där.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-22


10 av 10

Ulf ,
Mölndal

+
Servicen var kanon . Mycket trevligt vid ankomst med information och visning av rummet från receptionen . Vill också speciellt nämna städ damen Monica . Alltid bra städat och leende varje dag . Hon måste få veta om detta
-
Inget att tillägga .

Bekräftad gäst: 2018-09-22


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

86% av resenärerna rekommenderar

44 omdömen
Utmärkt
 
24
Väldigt bra
 
15
Bra
 
5
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2018-09-22

Inlägg av MonikaJ67 Stockholm, Sverige

Riktigt trevligt litet hotell

Vi bokade via ett charterbolag och hade inte så höga förväntningar på boendet, men blev positivt överraskade. Det var rent, fräscht, trevlig personal och hotellet låg vid en lugnt och trevligt ställe vid stranden. Frukosten var lite fattig, men det uppvägdes av allt annat positivt. Poolen är liten men vi låg mest vid hotellets del på stranden istället. Jag kan varmt rekommendera hotellet.

 
2018-06-04

Inlägg av Hargus23 Degerfors, Sverige

Vilket läge

Bra hotell i centrum direkt vid stranden. Väldigt sköna sängar i vårt rum. Hade fransk balkong, men det gick att få ut varsin stol. Det var över förväntan. Trevlig personal. Frukosten var lite tråkig. Baconen såg mer kokta än stekta ut. Vi köpte pålägg i affären och hade med. Kylskåp på rummet och gratis luftkonditionering.

 
2019-07-03

Inlägg av Beatrice S Southern Norway, Norge

Nice Hotel on the beach

Nice quiet hotel on the beach in Kamári. The room was good. Comfortable bed and looked like a new bathroom. Nice simple breakfast with the basics and the tables were set with a beautiful view of the ocean. Very clean all over

 
2019-07-01

Inlägg av Louis B

Good stay!

we had a great time staying here. The staff were helpfull and welcoming, great view to the beach and breakfast. pool is good and the rooms were clean. we also got good tips from the receptionists of what we can do in santorini.

 
2019-07-01

Inlägg av larsj919 Santorini, Grekland

A nice hotel with wonderful staff!

The best part of this hotel is definately the staff, who are wonderful, kind and really service-minded. It is also located in the southern part of Kamari, which is a bit more quiet and also has a good view of the mountains. The hotel itself is really clean and neat and the rooms we had was nice, but the we probably had the worst rooms since they were located closest to the reception were early mornings was filled with sounds of breakfast preperations. Nothing that ruined the holiday, but the lack of isolation in the walls were hard to ignore. The pool was not very good and poorly located since it is adjacent to a road were traffic both polluted with sound and fumes. The pool was also quite often fillled with leaves which wasn't picked up daily by staff which gave it a poorer look than needed. Everything seemed quite expensive also, but since it is Santorini it was expected. Comin from Naxos though it did feel a bit bitter to have to pay two euros more for a beer. The pool was however well suited for children, but of them there were none (which was fine by us). Having two teen kids it is impertinent to mention that the wi-fi was excellent. All in all a nice hotel which hopefully makes sure the staff stays on because without them it would only be a nice hotel, but lacking soul