Kundomdömen om Sunshine (Santorini)

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,8 av 10 baserat på 44 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
7,7 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Service
 
9,3 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Närheten till allt
-
Frukost

Bekräftad gäst: 2019-10-05


8 av 10

+
Rent bra läge.
-
Lite mer variation på frukosten.

Bekräftad gäst: 2019-10-05


6 av 10

+
Närheten, fint poolområde, trevlig personal.
-
Varför har man inga bäddmadrasser i sängarna. Oerhört jobbigt att ligga i sängen om man har ryggproblem.

Bekräftad gäst: 2019-10-05


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-28


9 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2019-09-21


10 av 10

+
Servicen och städningen
-

Bekräftad gäst: 2019-09-14


10 av 10

+
Lugnt och fridfullt, hjälpsamma och trevliga ägare och personal.
-
Vattenkokare på rummet, litet bord eller uppfällbar klaff, så man kan ställa ifrån sig vid pentryt.

Bekräftad gäst: 2019-09-07


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-07


10 av 10

+
All personal från städerska till receptionist var alltid trevliga o till mötesgående
-

Bekräftad gäst: 2019-08-31


10 av 10

+
Personalen, läget och städningen.
-

Bekräftad gäst: 2019-08-24


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

86% av resenärerna rekommenderar

67 omdömen
Utmärkt
 
36
Väldigt bra
 
22
Bra
 
8
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2018-09-22

Inlägg av MonikaJ67 Cape Coral, Florida

Riktigt trevligt litet hotell

Vi bokade via ett charterbolag och hade inte så höga förväntningar på boendet, men blev positivt överraskade. Det var rent, fräscht, trevlig personal och hotellet låg vid en lugnt och trevligt ställe vid stranden. Frukosten var lite fattig, men det uppvägdes av allt annat positivt. Poolen är liten men vi låg mest vid hotellets del på stranden istället. Jag kan varmt rekommendera hotellet.

 
2018-06-04

Inlägg av Hargus23 Degerfors, Sverige

Vilket läge

Bra hotell i centrum direkt vid stranden. Väldigt sköna sängar i vårt rum. Hade fransk balkong, men det gick att få ut varsin stol. Det var över förväntan. Trevlig personal. Frukosten var lite tråkig. Baconen såg mer kokta än stekta ut. Vi köpte pålägg i affären och hade med. Kylskåp på rummet och gratis luftkonditionering.

 
2020-03-13

Inlägg av debt401 Sydney, Australien

Hotel sunshine great accommodation

Spent only 4 days here...wished I stayed longer. great hotel, right across from the beach, lots of restaurant along the boardwalk out front, beautiful clean ocean, bean bags out front to laze on, breakfast at hotel was good, rooms were clean, staff very friendly

 
2019-10-18

Inlägg av Don H Houston, Texas

Travel Agent

TA don’t book this hotel ‘Hotel Sunshine’ Had group cruise from Athens to Santorini for a 3 nights stay. Arrived at hotel to find out the hotel cancel my rooms, they said they didn’t think it was a real reservation because I book a lots of rooms (5), but they had my cc on file for the rooms. We had to find rooms at 7pm in the evening, the group end up staying in 3 hotels. NO! DO NOT BOOK THIS HOTEL “HOTEL SUNSHINE IN SANTORINI GREECE”

 
2019-10-17

Inlägg av Bob2o2 Dunedin, Florida

Very Nice But for the Shower

I would rate this hotel much higher if it didn't have a microscopic shower. It has a great location, comfy beds, nice staff, working air conditioning, and a passable breakfast. But the shower is barely large enough to stand still in, let alone take a shower comfortably.