Kundomdömen om Sunshine (Santorini)

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,8 av 10 baserat på 44 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
7,7 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Service
 
9,3 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Närheten till allt
-
Frukost

Bekräftad gäst: 2019-10-05


8 av 10

+
Rent bra läge.
-
Lite mer variation på frukosten.

Bekräftad gäst: 2019-10-05


6 av 10

+
Närheten, fint poolområde, trevlig personal.
-
Varför har man inga bäddmadrasser i sängarna. Oerhört jobbigt att ligga i sängen om man har ryggproblem.

Bekräftad gäst: 2019-10-05


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-28


9 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2019-09-21


10 av 10

+
Servicen och städningen
-

Bekräftad gäst: 2019-09-14


10 av 10

+
Lugnt och fridfullt, hjälpsamma och trevliga ägare och personal.
-
Vattenkokare på rummet, litet bord eller uppfällbar klaff, så man kan ställa ifrån sig vid pentryt.

Bekräftad gäst: 2019-09-07


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-07


10 av 10

+
All personal från städerska till receptionist var alltid trevliga o till mötesgående
-

Bekräftad gäst: 2019-08-31


10 av 10

+
Personalen, läget och städningen.
-

Bekräftad gäst: 2019-08-24


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

86% av resenärerna rekommenderar

76 omdömen
Utmärkt
 
44
Väldigt bra
 
23
Bra
 
8
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2018-09-22

Inlägg av MonikaJ67 Cape Coral, Florida

Riktigt trevligt litet hotell

Vi bokade via ett charterbolag och hade inte så höga förväntningar på boendet, men blev positivt överraskade. Det var rent, fräscht, trevlig personal och hotellet låg vid en lugnt och trevligt ställe vid stranden. Frukosten var lite fattig, men det uppvägdes av allt annat positivt. Poolen är liten men vi låg mest vid hotellets del på stranden istället. Jag kan varmt rekommendera hotellet.

 
2018-06-04

Inlägg av Hargus23 Degerfors, Sverige

Vilket läge

Bra hotell i centrum direkt vid stranden. Väldigt sköna sängar i vårt rum. Hade fransk balkong, men det gick att få ut varsin stol. Det var över förväntan. Trevlig personal. Frukosten var lite tråkig. Baconen såg mer kokta än stekta ut. Vi köpte pålägg i affären och hade med. Kylskåp på rummet och gratis luftkonditionering.

 
2020-09-23

Inlägg av nelly c London, Storbritannien

A perfect Greek holiday

We spent a week in this lovely little property and were impressed with everything, From the moment we arrived we were made to feel welcome by the superb reception team . The position of the hotel is right on the beach so ideal for lazy days and there is also a decent sized pool at the back of the hotel. The breakfast is authentic and plentiful. Would definitely come back !

 
2020-09-03

Inlägg av A550MHsarahm

Lovely Beach Hotel

We stayed for 4 nights. Location is excellent across from the beautiful beach and the staff were lovely and friendly. Pool very clean and nice. Beds very comfy and clean with decent air on. Breakfast a bit basic and balcony v small. But would definitely stay again loved it!

 
2020-08-21

Inlägg av John V Reigate, Storbritannien

Summer of 2020

Hotel had what we needed. For its class it was excellent. Location, comfort, friendly service and a good breakfast. Glad we had a week. Could have stayed longer. Sitting over looking the beach watching the sun rise in the morning - magic