1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Sunshine (Santorini)

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,6 av 10 baserat på 98 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
9,5 / 10
Service
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
7,4 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Berit,
Väröbacka

+
Nära stranden.
-
Att dörren till restaurangköket hålls stängt. Bodde i rum 114, oväsen från fläkt och musik från baren, varje gång man öppnade balkongdörren.

Bekräftad gäst: 2019-09-07


10 av 10

Marie,
Fornåsa

+
All personal från städerska till receptionist var alltid trevliga o till mötesgående
-

Bekräftad gäst: 2019-08-31


10 av 10

,

+
Personalen, läget och städningen.
-

Bekräftad gäst: 2019-08-24


8 av 10

William,
Landskrona

+
Mycket trevlig personal, god frukost och endast några meter till stranden!
-
Hotellet hade som policy att inte ha någon dryck eller mat vid pool och hotellets solstolar. Vi tycker att vatten i alla fall borde vara något man själv får ha med sig. Annars var hotellet bättre än förväntat!

Bekräftad gäst: 2019-08-24


8 av 10

Sophia,

+
Närhet till stranden, alltid plats vid poolområdet.
-

Bekräftad gäst: 2019-08-17


8 av 10

Lars,
Lund

+
Personalen, utan tvekan.
-
De kunde vara lite bättre på att rensa i poolen. Det flög ner mycket blad, som inte någon verkade ta hand om.

Bekräftad gäst: 2019-06-29


8 av 10

Maria,
Skövde

+
Det mesta var alldeles utmärkt!
-
Urusel frukost

Bekräftad gäst: 2019-06-29


10 av 10

Berit,
Örebro

+
Läget, fräscht och snyggt
-
Solstolar bör ingå för hotellets gäster.

Bekräftad gäst: 2019-06-15


9 av 10

Ulrika,
Uppsala

+
Läget! Nära stranden och havet och precis vid strandpromenaden och nära till busshållplatsen. Nära till de mesta med andra ord. Ganska bra och varierande frukost och bra frukosttider.
-
Vissa i personalen kunde ha varit lite trevligare och mer hjälpsamma. Det var väldigt lyhört i korridoren och om man var inne på rummet så hörde man exakt vad folk sa som var utanför. Kylskåpet lät också väldigt högt. Att man måste betala en extra skatt i enbart kontanter och inte med kort. Wifi på rummet var dåligt. Och det var dåligt att man inte fick äta eget snacks vid poolen.

Bekräftad gäst: 2018-10-06


8 av 10

ingela,
borås

+
verkade nyrenoverat, ljust och fräscht, nära stranden och strandpromenaden, centrum, bra pool område
-
små smala balkonger

Bekräftad gäst: 2018-09-29


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

86% av resenärerna rekommenderar

57 omdömen
Utmärkt
 
32
Väldigt bra
 
19
Bra
 
7
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2018-09-22

Inlägg av MonikaJ67 Stockholm, Sverige

Riktigt trevligt litet hotell

Vi bokade via ett charterbolag och hade inte så höga förväntningar på boendet, men blev positivt överraskade. Det var rent, fräscht, trevlig personal och hotellet låg vid en lugnt och trevligt ställe vid stranden. Frukosten var lite fattig, men det uppvägdes av allt annat positivt. Poolen är liten men vi låg mest vid hotellets del på stranden istället. Jag kan varmt rekommendera hotellet.

 
2018-06-04

Inlägg av Hargus23 Degerfors, Sverige

Vilket läge

Bra hotell i centrum direkt vid stranden. Väldigt sköna sängar i vårt rum. Hade fransk balkong, men det gick att få ut varsin stol. Det var över förväntan. Trevlig personal. Frukosten var lite tråkig. Baconen såg mer kokta än stekta ut. Vi köpte pålägg i affären och hade med. Kylskåp på rummet och gratis luftkonditionering.

 
2019-09-14

Inlägg av 187anuk

exicllent

hotel is best . this servise is good . food quality is good . room clearness is good allservise is nice staff manegment is nice no any complain or servisis hotel is the nice and nice or all round i m agree for this servisis

 
2019-09-13

Inlägg av Steveblabla

Great hotel. Shame about the breakfast

The staff were helpful, the room nice including a good bed by Greek standards. There was a bad smell in the bathroom from the drain but the hotel staff sorted it out immediately which I was very impressed with. The staff were also be helpful with giving advice about the island. I like that the hotel is small and not too crowded. The only let down was a poor breakfast. Little choice and poor quality

 
2019-09-11

Inlägg av AL08LEW

Second visit to this hotel and it did not disappoint, thinking of a third visit already

The small hotel team looked after us really well, nothing was too much trouble, the hotel is extremely clean and tidy, rooms were cleaned every day. The location is great and the amenities and facilities are very good, Special praise to Ena, our poolside bar attendant, she was brilliant!!!, pool gets the sun all day and poolside bar is well stocked, the pool is located at the rear which is a plus