Kundomdömen om Sunshine (Santorini)

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,6 av 10 baserat på 107 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
9,5 / 10
Service
 
8,9 / 10
Faciliteter
 
8,1 / 10
Mat och dryck
 
7,3 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10

Senaste omdömena


6 av 10

Carina,
Eslöv

+
Närheten, fint poolområde, trevlig personal.
-
Varför har man inga bäddmadrasser i sängarna. Oerhört jobbigt att ligga i sängen om man har ryggproblem.

Bekräftad gäst: 2019-10-05


8 av 10

Carina,
Vara

+
Rent bra läge.
-
Lite mer variation på frukosten.

Bekräftad gäst: 2019-10-05


9 av 10

,

+
Närheten till allt
-
Frukost

Bekräftad gäst: 2019-10-05


8 av 10

Luis,
Trollhättan

+
Underbar personal i receptionen, väldigt hjälpsamma.
-
Bättre frukost och snabbare med att fylla på mat.

Bekräftad gäst: 2019-09-28


9 av 10

HT,
Malmö

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2019-09-21


10 av 10

Jesper,
Falkenberg

+
Servicen och städningen
-

Bekräftad gäst: 2019-09-14


10 av 10

Berit,
Väröbacka

+
Nära stranden.
-
Att dörren till restaurangköket hålls stängt. Bodde i rum 114, oväsen från fläkt och musik från baren, varje gång man öppnade balkongdörren.

Bekräftad gäst: 2019-09-07


10 av 10

Marie,
Fornåsa

+
All personal från städerska till receptionist var alltid trevliga o till mötesgående
-

Bekräftad gäst: 2019-08-31


10 av 10

,

+
Personalen, läget och städningen.
-

Bekräftad gäst: 2019-08-24


8 av 10

William,
Landskrona

+
Mycket trevlig personal, god frukost och endast några meter till stranden!
-
Hotellet hade som policy att inte ha någon dryck eller mat vid pool och hotellets solstolar. Vi tycker att vatten i alla fall borde vara något man själv får ha med sig. Annars var hotellet bättre än förväntat!

Bekräftad gäst: 2019-08-24


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

86% av resenärerna rekommenderar

65 omdömen
Utmärkt
 
36
Väldigt bra
 
20
Bra
 
8
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2018-09-22

Inlägg av MonikaJ67 Stockholm, Sverige

Riktigt trevligt litet hotell

Vi bokade via ett charterbolag och hade inte så höga förväntningar på boendet, men blev positivt överraskade. Det var rent, fräscht, trevlig personal och hotellet låg vid en lugnt och trevligt ställe vid stranden. Frukosten var lite fattig, men det uppvägdes av allt annat positivt. Poolen är liten men vi låg mest vid hotellets del på stranden istället. Jag kan varmt rekommendera hotellet.

 
2018-06-04

Inlägg av Hargus23 Degerfors, Sverige

Vilket läge

Bra hotell i centrum direkt vid stranden. Väldigt sköna sängar i vårt rum. Hade fransk balkong, men det gick att få ut varsin stol. Det var över förväntan. Trevlig personal. Frukosten var lite tråkig. Baconen såg mer kokta än stekta ut. Vi köpte pålägg i affären och hade med. Kylskåp på rummet och gratis luftkonditionering.

 
2019-10-18

Inlägg av Don H Houston, Texas

Travel Agent

TA don’t book this hotel ‘Hotel Sunshine’ Had group cruise from Athens to Santorini for a 3 nights stay. Arrived at hotel to find out the hotel cancel my rooms, they said they didn’t think it was a real reservation because I book a lots of rooms (5), but they had my cc on file for the rooms. We had to find rooms at 7pm in the evening, the group end up staying in 3 hotels. NO! DO NOT BOOK THIS HOTEL “HOTEL SUNSHINE IN SANTORINI GREECE”

 
2019-10-17

Inlägg av Bob2o2 Dunedin, Florida

Very Nice But for the Shower

I would rate this hotel much higher if it didn't have a microscopic shower. It has a great location, comfy beds, nice staff, working air conditioning, and a passable breakfast. But the shower is barely large enough to stand still in, let alone take a shower comfortably.

 
2019-10-16

Inlägg av Kevin P

Exceptional Hotel Staff

The front desk staff were extremely helpful, welcoming, attentive and genuine. The cleaning staff were also very personable. The room did not have a sea view but was very clean. The complimentary breakfast was adequate while the breakfast staff was not as friendly as the rest of the hotel staff. The hotel offers great value and is steps away from the beach and great restaurants. The hotel is less than a 5 minute walk to the bus stop which provides efficient transportation to Fira and Oia. The beach in front of the hotel is owned by the restaurant/bar which is not affiliated with the hotel therefore you need to order drinks/food to use their loungers. Overall I would strongly suggest this boutique hotel.