Kundomdömen om Summer Dream (Santorini)

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,6 av 10 baserat på 111 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
7,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Service
 
8,8 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Litet, nyrenoverat och gulligt. Närheten till både stan o stranden
-
Isoleringstejp runt dörrkarmarna Lite variation på brödet o gärna lite mer bär/frukter annars ok frukost, då vi redan visste att det var en enklare frukost. Vattenkokare på rummen, så man kan göra sig en kopp te eller kaffe.

Bekräftad gäst: 2019-10-05


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-05


10 av 10

+
rommet
-

Bekräftad gäst: 2019-10-05


8 av 10

+
Rent och fint
-
Lite lyhört. Lite bättre frukost. Saknade äggröra och bacon.

Bekräftad gäst: 2019-09-28


9 av 10

+
Fantastiskt bra läge, fräscha rum, okej frukost för att vara ett så lutet hotell, men framförallt otrolig service och gästvänlighet från kvinnan i receptionen!
-
Lite större utbud på frukosten

Bekräftad gäst: 2019-09-28


8 av 10

+
Personalen i receptionen och vid poolen.
-
Ingen bra frukost, alldeles för litet utbud och det var samma varje dag ingen variation.

Bekräftad gäst: 2019-09-28


9 av 10

+
litet och gemytligt , inget stök ngn stans , bra läge
-

Bekräftad gäst: 2019-09-28


8 av 10

+
Läget nära till allt. Receptionisten var väldigt hjälpsam. Att det var familjärt.
-
Lite bättre utbud på frukosten. Förstår att det var enklare frukost men man hade kunnat lägga till ngt pålägg, byta ut grönsaker mot andra och varierat med annan youghurt än grekisk.

Bekräftad gäst: 2019-09-28


9 av 10

+
Läget, fräscha rum, sköna sängar och mycket trevlig receptionist som gärna tipsade om restauranger etc.
-
Se till att täta dörrarna! Ljuset och ljudet går rätt in k rummet - svårt att sova med dessa störmoment. Varmvatten fanns aldrig på morgonen, bara på kvällen - uppvärmning via solen?

Bekräftad gäst: 2019-09-21


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-14


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

40% av resenärerna rekommenderar

51 omdömen
Utmärkt
 
27
Väldigt bra
 
12
Bra
 
9
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2019-08-17

Inlägg av UlfB514 Göteborg, Sverige

Enkelt, vänligt och fint

Hotellet ligger nära strandpromenaden. Personalen är mycket vänlig. Hotellet är nyrenoverat och vackert. Familjekänsla. Rekommenderas! Finns även en lien vacker pol med bar som också serverar enklare lunch.

 
2019-09-02

Inlägg av TwisterDK2300 Copenhagen

Very fine and clean hotel with atmosphere

A well-run hotel in the heart of Kamari, Santorini, close to the bus, the center of the village, the many restaurants, and the beach. We have stayed there for several holidays by now and have always been very satisfied with everything there. The breakfast offers whatever you like to start the day with, the pool area offers as well sun as shadow and is a small oasis with umbrellas, palm trees, and very comfortable sunbeds, café chairs and tables next to the pool bar. Here you can relax after your trips around the island or simply stay there the whole day. The hotel has been redecorated within the last year and the rooms are very cozy in the Santorini style. Every room has its own balcony and a perfect air-con. The cleaning is more than perfect and the staff is very friendly and service minded. A really good choice for spending your holiday…

 
2019-07-21

Inlägg av X117LAjenniferj Göteborg, Sverige

Great hotel close to everything

Small beutiful hotel near by the ocean and many restaurants. Good breakfast and AC. Lovely pool area and drinks. Friendly staff. Could get better on cleaning rooms. Beutiful with al flowers and decorations. Best hotel in Kamari!

 
2019-07-18

Inlägg av Maria N

Fantastic!!!

I visited the hotel with a friend and we really loved it. The hotel is located close to the beach , maximum 50 meters. Our room had a jacuzzi which was new as all the room. The mattress was very comfortable . The breakfast didn't have a great selection but everything had a good taste. We asked to print our boarding pass late at night because we completely forgot about it and even the reception was closed they helped us. They really tried to have us pleased and they did.

 
2019-07-15

Inlägg av teemu-fin85 Helsingfors, Finland

Nice and clean hotel

Visited here 1 week. Best parts: - Cleaning - Location - Indoor quality. - Pool area is tiny but enough. - Pool bar service nice and friendly at pool. - Close to best pub in Kamari (Aigaion Irish pub) - good value. - rooms are nice, just enough. - Breakfast are descriped as "simple breakfast" it was enough for us, i wouldnt be insulted if it would have been descpried as "buffet" Worst parts: - At one breakfast staff was very inpolite and bad mood when you came 1-2 minutes before starting to eat breakfast. If its not avalaible you can just tell politely to customer instead of showing your bad mood. Customers are on holiday and bad moods are not welcome. (this was reason for our 4/5 instead of 5/5) - Flush on toilet work sometimes better than other times, was pretty normal to greek standard but not on our standard. - Pool bar open bit late on our standard, its not really big deal. - They could add extra service like food to room etc, at least i wasnt knowing is there such service.