1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Sigalas

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Service
 
9,3 / 10
Faciliteter
 
8,5 / 10
Mat och dryck
 
8,8 / 10
Rum/lägenhet
 
8,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Hege,
Gjøvik

+
Atmosfæren, gjestfriheten, servicen og vennligheten hos eier og personalet er eksepsjonell. Fantastisk beliggenhet, rett på stranden bare noen meter fra strandpromenaden med barer og restauranter, men likevel helt fredelig. Ingen gjennomgangstrafikk eller lokaltrafikk.
-
Bildet som presenterer hotellet på Apollo-siden er misvisende. Det må være tatt med max vidvinkel, da det viste bassenget er veldig lite og ligger midt i restauranten.

Bekräftad gäst: 2018-10-06


8 av 10

Eber,
Varberg

+
Ett mysigt hotel med trevlig personal
-
Duschen vid polen underlaget måste förbättras så att man ej halkar, tyvärr gjorde jag det på andra dagen och vår vistelse blev ej som tänkt eftersom jag skadade mitt höger ben

Bekräftad gäst: 2018-09-29


9 av 10

Janet,
Knislinge

+
Läget vid havet va underbart, tyst och lugnt vid hotellrummet.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-22


8 av 10

Britt-Marie,
Linköping

+
Personalen
-
Anpassa bilderna på hemsidan. De är mkt förskönade.

Bekräftad gäst: 2018-09-22


9 av 10

Ulrika,
Stenungsund

+
Läget, trevlig personal, sköna sängar.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-15


8 av 10

Britt-Marie,
Göteborg

+
Litet och familjärt.
-
Vi saknade en sax.

Bekräftad gäst: 2018-09-08


9 av 10

Christoffer,
Habo

+
Läget var helt fantastiskt!
-

Bekräftad gäst: 2018-09-08


10 av 10

Britt,
Göteborg

+
Lugnt o tyst läge
-
Bättre stig mot byn. Tex en träspång på stranden.

Bekräftad gäst: 2018-09-08


10 av 10

Emelie ,

+
Läget, personalen, superfräscht
-

Bekräftad gäst: 2018-09-01


10 av 10

Rickard ,
Malmö

+
Allt, utom duschen
-
Ny dusch

Bekräftad gäst: 2018-08-25


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

71% av resenärerna rekommenderar

196 omdömen
Utmärkt
 
112
Väldigt bra
 
54
Bra
 
17
Mindre bra
 
7
Underkänt
 
6

5 senaste omdömen

2018-09-18

Inlägg av UllaD93

Fantastiskt hotell

Vilket fint hotell vi bodde på, jättefina och fräscha rum, välstädat varje dag, jättegullig personal , jättebra frukost med färska frukter , pålägg, olika sorters bröd, marmelader , smörgåsgrill för att göra toast, färskpressad juice, kaffemaskin med massa att välja på, sen beställer man omeletter, bacon, äggröra eller stekta ägg, allt efter smak ! Vi åt även lunch där några gånger som var väldigt god ! Stranden lite stenig men närheten till den var toppen! Kommer tillbaka ! Tack för en ljuvlig vecka!

 
2018-09-10

Inlägg av Christoffer A Mullsjö, Sverige

Underbart hotell!

Jag och min sambo bodde här för att fira hennes födelsedag. Vi blev förälskade i hotellet direkt! Litet, familjärt, bokstavligen PÅ stranden, gångavstånd till gatan med alla butiker och restauranger. Vi upplevde servicen som bra och personalen som trevlig.

 
2018-09-01

Inlägg av ronnielund Göteborg, Sverige

Familjärt och fräscht hotell!

Just hemkommen efter en vecka i kamari! Kan inte säga annat än att hotellet var super bra! Jätte bra välkomnande med förklaring över hur man tar sig runt i kamari och all information kring hotellet direkt vid ankomst. Dem hjälper till med allt man kan tänkas behöva och all personal var väldigt trevliga. Vi hade en studio så de fanns ett litet kök, toalett och sovrumsdelen! Väldigt fint och fräscht med bra AC och safety box. Väldigt bra mat i restaurangen, rekommenderar suvlaki och gyros! Poolen är rätt liten och i anslutning med restaurangen men väldigt behaglig temperatur på vattnet, stranden och havet är i direkt anslutning till hotellet vilket är perfekt och hotellet har egna bra solstolar o parasoller Stränderna på santorini är av sten så rekommenderar att köpa "vattenskor" så behöver man inte tänka på vassa stenar eller att stenarna är varma. De enda som man får vara beredd på är att flygplatsen är väldigt nära hotellet och flygplanen låter rätt högt men vi vande oss rätt snabbt och de var rätt häftigt o se planen komma in för landning! Hotellet har även egen gratis parkering ifall man hyr bil på semestern! Allt som allt skulle jag rekommendera detta hotell åt andra som söker äkta grekiskt familjärt hotell!

 
2018-08-01

Inlägg av AndreasW350 Luleå, Sverige

Wow - vilken fantastisk pärla

Vi bodde fyra nätter på Signals i en tvårums lägenhet (rum 34) med havsutsikt. Hotellet var verkligen wow, rummet var väldigt stort med två badrum, ett med dusch, det andra med badkar. Till rummet hörde även en stor balkong, med matbord för fyra, egna solstolar, samt soffa. Sängen var väldigt skön, wifi-fungerade fint. Hotellet har en liten men väldigt fin pool på 120 cm djup, ligger kanske 5-10 meter från stranden. Till strandpromenaden är det ungefär 300 meter via sandstranden från hotellet. Frukosten serveras vid poolområdet, går även bra att beställa stekt ägg eller omelett. Yiannis som äger hotellet är verkligen underbar och man känner sig välkommen, längtar verkligen tillbaka.

 
2017-09-14

Inlägg av Elise A

Härligt läge!

Bodde en vecka på Sigalas, tillsammans med min sambo, mina föräldrar och min bror. Vi stormtrivdes! Fint hotell som ligger PÅ stranden. Soluppgången var fantastisk! Mycket trevlig och tillmötesgående personal. Sängarna var stenhårda, men redan när vi kom till hotellet blev vi informerade om att det fanns extramadrasser för den som ville ha det. Tummen upp! Frukosten var väldigt god och varierad och de hade eggs on order. Vi åt även lunch där varje dag. Maten var toppen o det fanns mycket gott att välja på. Någon resenär hade klagat på att det fanns för få krokar på rummet, men det verkar vara fixat för vi hade 10 krokar i rummet och 7 krokar i badrummet! ;-) Rekommenderar Sigalas av hela mitt hjärta!