1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Santorini Kastelli Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,5 / 10
Städning
 
9,5 / 10
Service
 
9,6 / 10
Faciliteter
 
9,1 / 10
Mat och dryck
 
8,6 / 10
Rum/lägenhet
 
9,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,4 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

,

+
-
Mer varierad frukost! Städning av rummet på förmiddag!

Bekräftad gäst: 2018-10-06


9 av 10

Danguole,
Norrtälje

+
Läget,personal
-
Bättreljudisilering?

Bekräftad gäst: 2018-10-06


10 av 10

Lena,
Ängelholm

+
Lugnt med flera mindre pooler och ställen att koppla av på.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-29


10 av 10

Anders,
Köping

+
Allt var bra
-

Bekräftad gäst: 2018-09-22


10 av 10

,

+
-
Bättre Wi-Fi

Bekräftad gäst: 2018-09-22


9 av 10

Per-Anders,
Skara

+
Lugnt läge men ändå nära till stranden
-

Bekräftad gäst: 2018-09-15


10 av 10

Steafn,
Gävle

+
Den lummiga inramningen av området samt personalen serviceinställning
-
Beskriv tydligare vid bokningen att det tillkommer relativt hög lokal skatt, eller vad det nu är

Bekräftad gäst: 2018-09-15


9 av 10

Ulf,
Sala

+
Det var lugnt, man kunde tro att det var ett vuxenhotell.
-
Större utbud av pålägg och färsk frukt på frukosten.

Bekräftad gäst: 2018-09-08


10 av 10

Fredrik ,
Huddinge

+
Poolerna! Och att det är väldigt lite barn!
-
Extremt lyhört i rummet, allt ljud gick igenom dörren så sömnen var sådär, det har vi aldrig varit med om och det blev en stor nackdel på rummet, som för övrigt var ett väldigt bra rum! Men superior blir det inte med pappersdörrar.

Bekräftad gäst: 2018-08-11


10 av 10

Bengt,
Strängnäs

+
Läget o personalen
-
nej

Bekräftad gäst: 2018-07-29


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

89% av resenärerna rekommenderar

872 omdömen
Utmärkt
 
639
Väldigt bra
 
160
Bra
 
33
Mindre bra
 
20
Underkänt
 
20

5 senaste omdömen

2018-08-06

Inlägg av 842malinb Kungsbacka, Sverige

Fantastiskt hotell

Ett fantastiskt bildskönt hotell med trevlig personal. Fräscht och rent. Fyra olika pooler så det var aldrig trångt. Bra frukost. Övrig mat i restaurangen ingen jättehöjdare. Svajigt wifi men oftast ok.

 
2018-06-30

Inlägg av Maria C

Fantastisk service

Tror aldrig jag blivit så väl bemött på ett hotell tidigare. Personalen är mycket trevlig och tillmötesgående. Jättegod och fräsch frukost! Perfekt med fyra olika pooler så man kan välja om man vill chilla med en god bok eller ha lite mer rörelse. Supernöjd helt enkelt!

 
2018-06-17

Inlägg av Swede89 Stockholm, Sverige

Riktigt, riktigt bra hotell

Jag spenderade en vecka här i juni 2018- Underbart lugnt hotell. Hotellet har fyra pooler vilket gör att det känns väldigt lugnt och avslappnat när man inte behöver ligga väldigt nära någon. Frukosten var mycket bra och av hög kvalitet. Personalen är trevlig, Rummen trevliga och frässcha

 
2018-06-17

Inlägg av Sophie75 Stockholm

Bästa hotellet i Grekland

Detta hotell är helt fantastiskt! Frukostbuffén har allt inklusive prosecco, sängarna är sköna, lugnt och stilla vid de små poolerna, personalen är vänlig och hjälpsam och i närheten finns buss till Fira samt flera bra restauranger. Hotellet är det bästa jag bott på i Grekland!

 
2016-06-19

Inlägg av akol04 Swedan

Fantastiskt

Finns inte en sak att klaga på avseende boendet. Fantastisk omgivning, rent och snyggt, trevlig personal och otroligt serviceminded personal. När vi ofrivilligt blev kvar ett par dagar på grund av SAS-strejken fick vi mycket bättre information av receptionspersonalen än Apollovärdarna.När vi efter två extra nätter blev tvungna att flytta skjutsade personalen oss till vårt nya hotell gratis. Det är service det. Vi vill återkomma och gärna redan nästa år. Rekommenderar av hela mitthjärta detta hotell.