Kundomdömen om Santorini Kastelli Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,5 av 10 baserat på 93 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
9,5 / 10
Städning
 
9,5 / 10
Service
 
9,6 / 10
Faciliteter
 
9,1 / 10
Mat och dryck
 
8,6 / 10
Rum/lägenhet
 
9,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,4 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Åse,
Karlskrona

+
Så vackers planteringar, smakfullt inrett med olika hotellrum gjorde en trivsam spännande atmosfär
-

Bekräftad gäst: 2019-09-07


10 av 10

Mats,
KARLSKRONA

+
Läget, personalen. Kul med olika rum.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-07


10 av 10

Gunilla,
Reftele

+
Personalen och servicen
-
Gymet öppnade för sent.

Bekräftad gäst: 2019-08-10


10 av 10

,

+
Pools and tranquility
-

Bekräftad gäst: 2019-07-20


10 av 10

,

+
-
Mer varierad frukost! Städning av rummet på förmiddag!

Bekräftad gäst: 2018-10-06


9 av 10

Danguole,
Norrtälje

+
Läget,personal
-
Bättreljudisilering?

Bekräftad gäst: 2018-10-06


10 av 10

Lena,
Ängelholm

+
Lugnt med flera mindre pooler och ställen att koppla av på.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-29


10 av 10

Anders,
Köping

+
Allt var bra
-

Bekräftad gäst: 2018-09-22


10 av 10

,

+
-
Bättre Wi-Fi

Bekräftad gäst: 2018-09-22


9 av 10

Per-Anders,
Skara

+
Lugnt läge men ändå nära till stranden
-

Bekräftad gäst: 2018-09-15


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

89% av resenärerna rekommenderar

932 omdömen
Utmärkt
 
693
Väldigt bra
 
165
Bra
 
34
Mindre bra
 
20
Underkänt
 
20

5 senaste omdömen

2019-07-03

Inlägg av Anneli A

Lugn och ro

Vi var här en vecka i slutet och juni och hade det riktigt bra. Fräscht rum och välstädat. Hela hotelområdet var välskött och prydligt. Vi badade i havet och dit tog det bara ett par minuter att gå. Lång strand med många serveringar. (Tips ta med badskor, det är stenigt). Många restauranger bjuder på solsäng om du tar något från deras servering. Gillar du pool finns det en stor och flera små inom hotelområdet. Bra handduksservice. På varje solsäng låg en ren handduk varje morgon och det fanns handdukar framme att ta med till stranden. Sen la du din använda handduk i en korg när dagen var slut. Vi hade halvpension. Bra frukostbuffé med allt du behöver. Kvällens middag serveras vid bordet, du får bröd, förrätt, sallad, huvudrätt och dessert. Finns två alternativ att välja mellan på varje rätt. Allt väldigt vällagad. Personalen på hotellet är mycket trevlig och bra service. Åker gärna hit igen.

 
2018-08-06

Inlägg av 842malinb Kungsbacka, Sverige

Fantastiskt hotell

Ett fantastiskt bildskönt hotell med trevlig personal. Fräscht och rent. Fyra olika pooler så det var aldrig trångt. Bra frukost. Övrig mat i restaurangen ingen jättehöjdare. Svajigt wifi men oftast ok.

 
2018-06-30

Inlägg av P5265OVmariac

Fantastisk service

Tror aldrig jag blivit så väl bemött på ett hotell tidigare. Personalen är mycket trevlig och tillmötesgående. Jättegod och fräsch frukost! Perfekt med fyra olika pooler så man kan välja om man vill chilla med en god bok eller ha lite mer rörelse. Supernöjd helt enkelt!

 
2018-06-17

Inlägg av Swede89 Stockholm, Sverige

Riktigt, riktigt bra hotell

Jag spenderade en vecka här i juni 2018- Underbart lugnt hotell. Hotellet har fyra pooler vilket gör att det känns väldigt lugnt och avslappnat när man inte behöver ligga väldigt nära någon. Frukosten var mycket bra och av hög kvalitet. Personalen är trevlig, Rummen trevliga och frässcha

 
2018-06-17

Inlägg av Sophie75 Stockholm

Bästa hotellet i Grekland

Detta hotell är helt fantastiskt! Frukostbuffén har allt inklusive prosecco, sängarna är sköna, lugnt och stilla vid de små poolerna, personalen är vänlig och hjälpsam och i närheten finns buss till Fira samt flera bra restauranger. Hotellet är det bästa jag bott på i Grekland!