1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om RK Beach Hotel

Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,9 / 10
Städning
 
8,5 / 10
Service
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
7,2 / 10
Mat och dryck
 
7,4 / 10
Rum/lägenhet
 
7,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,2 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

jonas ,
Västerås

+
läget var mycket bra lugnt och skönt bra sängar och AC
-
poolen var skabbig saknades mosaik vi nyttjade dock inte den mer än en gång då stranden och havet var mer lockande Ni borde informera om att om man äter lunch på strandrestaurangen fick man strand sängarna gratis detta tyckte jag var väldigt bra!

Bekräftad gäst: 2018-08-05


8 av 10

Ida,
Uppsala

+
Trevlig personal. Bra AC. Bra frukost.
-
Lite ruffigt och slitet.

Bekräftad gäst: 2018-08-05


5 av 10

Johan,
Landvetter

+
Närhet till centrum och strand Personalen ställer ut mat till katterna.
-
Uppfräschning av toalett dusch Stegar i poolen

Bekräftad gäst: 2018-08-04


5 av 10

,

+
Skön säng och bra frukost
-
Missvisande bilder på nätet. Bort med alla katter som tigger och försöker stjäla ens frukost och som ligger på balkongen. Bättre pool/strandhandukar eller ta bort att låna ut dem, vidriga, illaluktande och trasiga var de...

Bekräftad gäst: 2018-08-04


9 av 10

Anna Karin,
Kungsbacka

+
Läget mitt på strandpromenaden i Kamari, med 25 meter till stranden och många restauranger att välja på. Enkelt och funktionellt rum med en skön säng och en fin utsikt över havet från balkongen (superior room). God frukost med trevlig service. Rena handdukar att ta med till stranden. Gratis solbädd och parasoll om man äter lunch på Tavern by the Sea, lunch- och middagsrestaurangen som tillhör restaurangen, mycket trevlig och familjär med god, välsmakande grekisk mat på menyn.
-
Jag hade gärna fått rendiskade glas i samband med städning.

Bekräftad gäst: 2018-07-21


9 av 10

Gabriella,
Göteborg

+
Närheten till stranden och personalen
-
WIFI

Bekräftad gäst: 2018-06-09


6 av 10

,

+
Läget och sängarna
-
Ljudisolering

Bekräftad gäst: 2018-06-02


8 av 10

Jan-inge,
Östraby

+
närheten till allt såsom restauranger shopping bad.
-
inga direkta.

Bekräftad gäst: 2017-09-30


6 av 10

Annika ,
Göteborg

+
Vi fick en lägenhet med en stor härlig terass. Tjejerna i receptionen väldigt gulliga.
-
Rätt personal i frukost matsalen . En snorkig och sur ung tjej som blev irriterad när man ställde frågor då mat , bestick , kaffe etc var slut , det hanns inte med att fyllas på och det kändes som behövde sägas till ofta. Badrummet stank avlopp ända ut i övriga rum och det vsr rostigt och väldigt ofräscht överlag , dock var städningen klanderfri.

Bekräftad gäst: 2017-09-16


8 av 10

Lena,
Vaxholm

+
Läget mysigt och litet supertrevlig personal.
-
Göra rent avloppen, luktar orensat avlopp

Bekräftad gäst: 2017-09-16


Se alla omdömen

Something went wrong when loading reviews.