1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Rumstyper på Mediterranean White

Deluxerum - sommar 2018

Renoverade deluxerum med dubbelsäng. Tv med satellitkanaler. Litet kylskåp. Gratis wifi och luftkonditionering. Gratis deponering, vissa i rummen och vissa i receptionen. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: Ca 25 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Dubbelrum

Dubbelrum, där vissa är renoverade. Tv med satellitkanaler. Kylskåp. Gratis wifi och luftkonditionering. Gratis deponering, vissa i rummen och vissa i receptionen. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong. Städning 7 ggr/vecka.
Antal personer: 1-2 personer.

Kampanjrum

Kampanjrummen är ett begränsat antal rum med dusch och wc för dig som vill bo på Mediterranean White, men som inte bryr dig om läge eller utsikt. Det behöver alltså inte vara någon av de rumstyper som presenteras ovan.
Antal personer: 1-3 personer

Svit

Renoverad, rymlig svit med ljus, modern inredning. Sviten består av ett sovrum med vardagsrumsdel. Extrabädd i bäddsoffa och två tv-apparater med satellitkanaler. Kylskåp. Gratis wifi och gratis luftkonditionering. Gratis deponering i receptionen. Hårtork. Bad/dusch och wc. Duschrummet är öppet mot sovrummet, utan avskiljande dörr. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka.
Antal personer: 2-3 personer.