1. Flyg & hotell

 2. Boendeval

 3. Tillval

 4. Uppgifter

 5. Bekräfta

 6. Bokat

Kundomdömen om La Mer

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,1 / 10
Städning
 
9,3 / 10
Service
 
9,6 / 10
Faciliteter
 
9,0 / 10
Mat och dryck
 
9,1 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Nikolina,
Helsingborg

+
Servicen!!! Fantastisk duktig och trevlig personal. Fint hotellområde, nära till strandpromenaden.
-
Vi fick reda på avresedagen hem att vi skulle betala accomomdationfee på 28 euro (4 euro per dag). Den informationen har vi inte fått någonstans, kan vara rätt bra att sånt framkommer.

Bekräftad gäst: 2019-05-25


10 av 10

,

+
Fantastisk personal. Vackert hotell med bra läge nära stranden.
-
Mysig belysning på altanen

Bekräftad gäst: 2018-09-29


6 av 10

,

+
Rent, bra ordning, trivsam poolmiljö
-
Läget på det rum vi fick A7.är det sämsta vi haft på våra resor. Dålig uteplats på marknivå, utsikt över grannens uteplats, tujahäck som skymde all utsikt. och en upplyst korridor till hissar och andra rum

Bekräftad gäst: 2018-09-15


10 av 10

Sujit,
Stockholm

+
Location, privacy
-

Bekräftad gäst: 2018-09-08


10 av 10

Torbjörn,
Karlskoga

+
Lugnet, komforten och läget.
-
Mkt. bra som det är.

Bekräftad gäst: 2018-08-18


10 av 10

,

+
-
Önskade mer grönsaker och frukt till frukosten.

Bekräftad gäst: 2018-08-05


9 av 10

jesper,
stockholm

+
maten/poolen
-
bättre engelska

Bekräftad gäst: 2018-08-04


5 av 10

Annika,
Frillesås/Kungsbacka

+
Personalen, städningen, frukosten
-
Möjliggöra utsikt från fönster i rummet (denna var obefintlig, helt igenbommat) samt utsikt från den så kallade "terassen" (vi kunde endast se in i en vägg) Bygga ut terassen (synd att kalla den terass den liknade mer en avställningsyta, entre', ingång till rummet). Vi påpekade för hotellet att vi var missnöjda med vår terass och att vi önskade en bättre sådan men fick till svar att de dessvärre inte kunde göra något åt det då hotellet var fullbelagt. Förbättringar i gymmet. Fler hyllor i garderober.

Bekräftad gäst: 2018-08-04


8 av 10

Peter o Ulrika,
Västerås

+
Personalen, lugnet, rent och snyggt.
-

Bekräftad gäst: 2018-07-29


9 av 10

Anna,
Lidköping

+
Familjärt hotell med bra läge i Kalamari. Fantastiskt god frukost och högklassig service! Fint poolområde. Toppenhotell!
-
Piffa upp hotellrummen genom att att fräscha upp möbler och inredning.

Bekräftad gäst: 2018-07-14


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

 • 4,5/5 Läge
 • 4,5/5 Sovkvalitet
 • 4,5/5 Rum
 • 4,5/5 Service
 • 4,5/5 Standard
 • 4,5/5 Renlighet

92% av resenärerna rekommenderar

467 omdömen
Utmärkt
 
371
Väldigt bra
 
63
Bra
 
26
Mindre bra
 
4
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2018-08-27

Inlägg av Torbjörn B

En pärla för relax,där vita marmorytor bara bryts av mindre djupblå pooler.

Njut av komfortabel vuxenmiljö.med personal som gör sitt yttersta för dig. Frukosten är enastående och läget utmärkt med strandpromenaden med alla sina restauranger bara 50 m. bort. Utforska denna sparsmakade ö,som kanske en gång var det forna Atlantis.Med de bländvita husen som klänger sig fast vid den bruna klippan högt över ett djupblått hav,dår ön brast i en våldsam vulkanexplosion under antiken.Calderan kallas klippväggen.Över allt svävar ett pärlemorfärgat intensivt ljus.så typiskt för grekiska öar. Och glöm inte att smaka öns stolthet.Det vita vinet av assyrtikodruvan.Inte billigt,men oförglömligt.Nikteri kallas samma vin efter lagring på fat,som skänker vinet en djupgul färg och en intensivare smak.Eller bara ät druvorna.Bättre blir det inte någonstans.Santo Wines,"Santorini Assyrtiko"blev vår favorit till fisk och skaldjur.Gutår!

 
2018-07-29

Inlägg av chrisland_1960 Stockholm, Sverige

Bröllopsdagsresa.

Väldigt trevlig personal och väldigt fräscht hotel. Bra läge också med nära till det mesta i Kamari. Hade inte flyg startat och landat alldeles i närheten vilket kan vara störande om man är känslig för ljud så definitivt 5 stjärnor. Vi blev lite extra uppmärksammade då vi var där på vår 20-åriga bröllopsdag vilket uppskattades av oss väldigt mycket. Tack!!!♥️

 
2018-01-13

Inlägg av torbjornronnkvist Sandviken, Sverige

Mycket bra

Fina rum och bra städning,bra bemötande alltid tillmötesgående vid frågor och funderingar och klagolåt atgärdas mycket snabbt ( strömavbrott , säkring hade löst ut), nära till stranden och bra utbud på frukosten som även innehöll bubbel. Nära till Fira tog 15 min med lokalbuss.

 
2017-09-05

Inlägg av Charlee0808 Stockholm, Sverige

Oerhört bra

Allt är toppen helt enkelt. Frukosten underbar och väldigt bra folk som arbetar här och man bemöts alltid med ett stort leende. Fina rum med. Bra mat. Här kan vi absolut tänka oss komma tillbaka och avstånd till stranden och dess restauranger är helt perfekt.

 
2017-07-02

Inlägg av 959davidt959 Stockholm, Sverige

Rekommenderas varmt

La Mer Deluxe Hotel ligger endast någon minuts promenad från Kamaris strandpromenad & lavastrand. Likt ett modernt semesterpalats reser sig byggnaden majestätisk på en anspråkslös men pittoresk sidogata. Väl innanför glasdörrarna möts man av en generös, varm och omtänksam hotellpersonal. Trots den strikta fasaden och den något strama hållningen hos de anställda känner man sig ganska snart som hemma. Området är vackert och enkelt stilfullt med små färglada lerkrukor, blomster eller enkla konstutsmyckningar. Vitt är färgen som dominerar. Hotellet består av ett antal mindre pooler men med tillräckligt många solbäddar. Rummen har antingen balkong eller altan och en del har utsikt mot pool och innergård medan andra har utsikten mot baksidan. Rummet vi fick var relativt rymligt med en stor pampig och mycket bekväm säng. Takhöjden, på närmare 3 meter, gjorde att rummet fick en behaglig och lugn atmosfär. Badrummet var av mycket hög standard och hade ett dusch/badkar med skjutdörrar så att vattnet stannade där. Balkongen hade två stora fåtöljer med stora skinnkuddar och den vette mot baksidan. Havet kunde man skymta lite i fjärran. Säkerhetsskåp fanns och mer än tillräcklig plats för kläder och skor. Kylskåpet var i minsta laget och fullproppat med hotellets drycker som sin vana trogen hade priser som var mer än rimliga. För att få plats med några egna drycker var man tvungen att tömma kylen på det mesta. Det poleras och skrubbas ordentligt på de allmänna platserna medan rummen endast får en ytlig rengöring. Det är absolut inte smutsigt men lite mer noggrannhet skulle inte skada. Frukosten serveras antingen i anslutning till poolerna eller inomhus i den svala matsalen. Det är sannerligen en glädje att äta frukost på La Mer. Utbudet är imponerande och kvalitén på mat, frukt och dryck är i toppklass. Vad sägs om perfekt stekt bacon, omelett med tomat, oliver och feta, crêpes, pannkakor, nötter, färska ljuvliga fikon och allt vad man kan önska sig av pålägg eller bakverk. Min favorit av det sistnämnda var en krämig chokladfondant tillagad i perfektion. Dryckerna är ett kapitel för sig och förutom ett mycket gott kaffe finns det färskpressad juice och mousserande vin ifall man vill tänja sina gränser redan på morgonen. Hotellet har även ett spa med ett stort utbud av behandlingar för både kropp och själ. Det erbjuds bastu, hamam och möjlighet till kroppslig aktivitet som squash och styrketräning. Sammanfattningsvis är hotellet av högsta klass och personalen gör sitt bästa för att åtgärda eventuella problem eller brister. Detta gör att en vistelse på La Mer innebär en garanterat lyckad och mycket trivsam semester. Rekommenderas varmt.