Kundomdömen om Iris

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,1 av 10 baserat på 41 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
7,1 / 10
Städning
 
7,4 / 10
Service
 
7,6 / 10
Faciliteter
 
7,0 / 10
Mat och dryck
 
6,6 / 10
Rum/lägenhet
 
7,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,6 / 10

Senaste omdömena


5 av 10

,
Jönköping

+
Läget, lagom promenadavstånd till strand, centrum och buss. Prisvärt
-
Städningen kan förbättras. Handdukar och lakan byttes varje dag (dock hade de fläckar trots nytvättade) och papperkorg tömdes, i övrigt märktes ingen städning av. Badrummet och golvet städades aldrig, trots att det var smutsigt. Hade tomma vinflaskor i rummet hela veckan och de två glasen som fanns på rummet som vi använt byttes aldrig ut (fick dock nya när vi gick till receptionen och bad om det). Wifi funkade inte på rummet. Det lät väldigt mycket i rummet under natten, oklart om det var AC:n eller blåsten utanför.

Bekräftad gäst: 2019-08-11


9 av 10

Johan,
Stockholm

+
De har ju pool, stod inte i er info!
-

Bekräftad gäst: 2019-08-04


2 av 10

Philip,
Stockholm

+
Riktiga madrasser.
-
Apollo bör sluta samarbeta med detta hotell. Vi fick vårt rum städat 3 ggr under de sju dagar vi var där, då var städningen även riktigt dålig då dom enbart tömde sopor. I både kök och badrum var det mögel, vi vaknade varje morgon med förkylningssymptom pga detta, som tur var hade jag med mig astma medicin , något jag inte behövt ta på flera år. Inget hälsosamt hotell! Ingen trevlig personal !

Bekräftad gäst: 2019-07-27


5 av 10

Markus,
Stockholm

+
Sköna sängar. Bra poolområde. Frukosten bra.
-
Städningen var dålig, en dag uteblev den helt. Efter att ha påtalat detta utfördes ändå ingen städning. Plockade inte bort släp och tömde inte askkoppar. Toalettpapperet tog slut. Lakanen byttes inte på hela veckan. Mögel i badrum.

Bekräftad gäst: 2019-07-27


10 av 10

,

+
Personalen, att det va litet
-

Bekräftad gäst: 2019-07-14


7 av 10

Marie,
Göteborg

+
Frukosten
-

Bekräftad gäst: 2019-05-25


8 av 10

Thierry,
Stockholm

+
Sängerna var faktiskt bra för att vara ett budget hotell!
-

Bekräftad gäst: 2018-10-06


9 av 10

Cecilia,
Helsingborg

+
städning o balkong
-

Bekräftad gäst: 2018-09-29


8 av 10

Mathilda,
Stockholm

+
Fint hotell som ytligt renoverats. Kändes prisvärt.
-
Santorini är en liten ö och turismen är ansträngande. Duschen och toaletten hade mycket litet vattentryck. Takduschen fungerade inte alls. Duchen läckte så den hade inget vattentryck alls.

Bekräftad gäst: 2018-08-05


7 av 10

Caroline ,
Stockholm

+
Rent och fräscht. Mycket bra för sin klassificering.
-

Bekräftad gäst: 2018-07-15


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Läge
  • 3,5/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 3/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

118 omdömen
Utmärkt
 
34
Väldigt bra
 
33
Bra
 
24
Mindre bra
 
10
Underkänt
 
17

5 senaste omdömen

2019-07-01

Inlägg av PerL58 Stockholm, Sverige

Helt ok

Ett helt ok hotell som mötte mina förväntningar. Det enda jag egentligen har att klaga på var att jag fick ett rum på bottenvåningen precis bakom receptionen. Om man är en person som är lättstörd kan det upplevas som lite störande då ljud från frukostmatsalen samt receptionen hördes in på rummet, men för mig var det helt ok.

 
2017-05-05

Inlägg av Devinens Novi Sad, Serbien

Bra valuta för pengarna för Santorini normer

De rummen är trevliga men var försiktig när du tar rum på bottenvåningen, ​ eftersom vissa har inte fönster och är små och klaustrofobisk. De försökte ge oss en av dem men vi fick inte acceptera, efter vår argument som vi fick en ordentlig rum. Frukosten var dålig men the swimming pool och trädgården med bar var perfekt.

 
2016-07-06

Inlägg av Ulrika9496 Åkersberga, Sverige

Santorini, Kamari

En litet mysigt hotel. Nära stranden och alla restauranger. Trevlig personal. Fin pool med toaletter, dusch och "bar". Vi hade en fantastisk utsikt från vår balkong där vi såg havet och Kamaris fantastiska berg.

 
2019-10-10

Inlägg av Sophia S

Very good choice!

Nice and clean rooms, very helpful and polite staff The Breakfast was very good!!! The beach is only 5’ walking! We arranged an excursion organized from the reception which was very good choice if you would like to see the best sightseeing in Santorini cheap and fast..! We would come back to this hotel for sure! Very good value for money.

 
2019-09-07

Inlägg av mimy_05 Zagreb, Kroatien

Great staying

Simple and nice hotel with good location and polite staff. Great thing is that the beach, markets and restaurants are nearby. The standard room was very good and clean with nice balcony, also good bathroom with great shower. Breakfast was rich and plentiful and I also liked a little terrace where you can enjoy your coffee and breakfast. Our flight back was late into the night, but nevertheless we were able to use the hotel bathroom to get ready and our luggage was safe at the reception, so we could enjoy our last day in Santorini without stress. It was really nice staying at Iris boutique hotel!