1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Iris

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,1 av 10 baserat på 39 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
7,1 / 10
Städning
 
7,5 / 10
Service
 
7,6 / 10
Faciliteter
 
7,1 / 10
Mat och dryck
 
6,5 / 10
Rum/lägenhet
 
7,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,5 / 10

10 senaste omdömen


5 av 10

,
Jönköping

+
Läget, lagom promenadavstånd till strand, centrum och buss. Prisvärt
-
Städningen kan förbättras. Handdukar och lakan byttes varje dag (dock hade de fläckar trots nytvättade) och papperkorg tömdes, i övrigt märktes ingen städning av. Badrummet och golvet städades aldrig, trots att det var smutsigt. Hade tomma vinflaskor i rummet hela veckan och de två glasen som fanns på rummet som vi använt byttes aldrig ut (fick dock nya när vi gick till receptionen och bad om det). Wifi funkade inte på rummet. Det lät väldigt mycket i rummet under natten, oklart om det var AC:n eller blåsten utanför.

Bekräftad gäst: 2019-08-11


9 av 10

Johan,
Stockholm

+
De har ju pool, stod inte i er info!
-

Bekräftad gäst: 2019-08-04


2 av 10

Philip,
Stockholm

+
Riktiga madrasser.
-
Apollo bör sluta samarbeta med detta hotell. Vi fick vårt rum städat 3 ggr under de sju dagar vi var där, då var städningen även riktigt dålig då dom enbart tömde sopor. I både kök och badrum var det mögel, vi vaknade varje morgon med förkylningssymptom pga detta, som tur var hade jag med mig astma medicin , något jag inte behövt ta på flera år. Inget hälsosamt hotell! Ingen trevlig personal !

Bekräftad gäst: 2019-07-27


5 av 10

Markus,
Stockholm

+
Sköna sängar. Bra poolområde. Frukosten bra.
-
Städningen var dålig, en dag uteblev den helt. Efter att ha påtalat detta utfördes ändå ingen städning. Plockade inte bort släp och tömde inte askkoppar. Toalettpapperet tog slut. Lakanen byttes inte på hela veckan. Mögel i badrum.

Bekräftad gäst: 2019-07-27


10 av 10

,

+
Personalen, att det va litet
-

Bekräftad gäst: 2019-07-14


7 av 10

Marie,
Göteborg

+
Frukosten
-

Bekräftad gäst: 2019-05-25


8 av 10

Thierry,
Stockholm

+
Sängerna var faktiskt bra för att vara ett budget hotell!
-

Bekräftad gäst: 2018-10-06


9 av 10

Cecilia,
Helsingborg

+
städning o balkong
-

Bekräftad gäst: 2018-09-29


8 av 10

Mathilda,
Stockholm

+
Fint hotell som ytligt renoverats. Kändes prisvärt.
-
Santorini är en liten ö och turismen är ansträngande. Duschen och toaletten hade mycket litet vattentryck. Takduschen fungerade inte alls. Duchen läckte så den hade inget vattentryck alls.

Bekräftad gäst: 2018-08-05


7 av 10

Caroline ,
Stockholm

+
Rent och fräscht. Mycket bra för sin klassificering.
-

Bekräftad gäst: 2018-07-15


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Läge
  • 3,5/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 3/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

113 omdömen
Utmärkt
 
33
Väldigt bra
 
32
Bra
 
23
Mindre bra
 
8
Underkänt
 
17

5 senaste omdömen

2019-07-01

Inlägg av PerL58 Stockholm, Sverige

Helt ok

Ett helt ok hotell som mötte mina förväntningar. Det enda jag egentligen har att klaga på var att jag fick ett rum på bottenvåningen precis bakom receptionen. Om man är en person som är lättstörd kan det upplevas som lite störande då ljud från frukostmatsalen samt receptionen hördes in på rummet, men för mig var det helt ok.

 
2017-05-05

Inlägg av Devinens Novi Sad, Serbien

Bra valuta för pengarna för Santorini normer

De rummen är trevliga men var försiktig när du tar rum på bottenvåningen, ​ eftersom vissa har inte fönster och är små och klaustrofobisk. De försökte ge oss en av dem men vi fick inte acceptera, efter vår argument som vi fick en ordentlig rum. Frukosten var dålig men the swimming pool och trädgården med bar var perfekt.

 
2016-07-06

Inlägg av Ulrika9496 Åkersberga, Sverige

Santorini, Kamari

En litet mysigt hotel. Nära stranden och alla restauranger. Trevlig personal. Fin pool med toaletter, dusch och "bar". Vi hade en fantastisk utsikt från vår balkong där vi såg havet och Kamaris fantastiska berg.

 
2019-08-21

Inlägg av Camper682923

Miss

We were disappointed by hotel. apparently refurbished we could c no sign of that. Breakfast choice and staff were good it's just we were put in a basement room which olympic holidays say is a promo room that we booked. We didn't and anyway at the time of booking their website did not have room types. Doors windows bathroom fittings broken toilet brush to mention a few were in poorly maintained condition. The hotel is more than 100 metres from beach. The pool bar did not serve food other than toasties as we asked several times for other items on menu. Some of the time there was no staff at bar at all. We will not travel to this hotel and Deffo not with Olympic holidays again. This is what u can expect to find bad access to what was described as a promo room now described as basement with terrace lol disgraceful plus it stank of mold

 
2019-08-13

Inlägg av Natasa B Velenje, Slovenien

Cute hotel

We loved our stay at Iris. It's a cute little hotel; pretty basic, but nice and clean. Location is pretty great, since it's very close to the beach and also to several markets, restaurants and rental car/ATV shops. They offer a fair choice of food for breakfast. Afterwards you can use a snack bar by the pool until the evening.