Kundomdömen om Finikas

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9 av 10 baserat på 34 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
7,3 / 10
Mat och dryck
 
7,8 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Service
 
9,5 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Underbar personal
-

Bekräftad gäst: 2019-09-07


10 av 10

+
Ägarna läget
-

Bekräftad gäst: 2019-08-31


10 av 10

+
avstånd till strand, strandpromenad, havet, butiker, busstation
-
naftalin doften i receptionen på Finikas, den är för mycket, ingenting på rummet, dock i receptionen vill man inte sitta och äta deras frukost just på grund av den starka doften (kanske är det annat rengöringsmedel, jag frågade inte vad det var men jag kunde inte vara där inne långa stunder). Annars är personalen supertrevliga och hjälpsamma med allt.

Bekräftad gäst: 2019-08-31


7 av 10

+
Rent och trevligt bemötande personal. Nära till bad och shopping.
-

Bekräftad gäst: 2019-08-03


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-08-03


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-07-27


8 av 10

+
Lugnt och trevliga personal. Nära till stranden och strandpromenaden.
-

Bekräftad gäst: 2019-07-27


10 av 10

+
Hotellet var mycket bra med ett kort avstånd till strand och centrum. Personalen var helt fantastisk och hjälpsamma. Duschrum fanns att nyttja på avresedagen. Frukosten var som en mindre buffé med smörgåsar + pålägg, frukt, yoghurt + flingor, kaffe och te. Kan varmt rekommendera detta hotell!
-

Bekräftad gäst: 2019-07-20


9 av 10

+
Hotellpersonalen, mycket trevlig, hjälpsam och serviceminded.
-
pool

Bekräftad gäst: 2019-07-20


10 av 10

+
Nära till stranden och den otroliga servicen. Bästa i Grekland.
-
Inga

Bekräftad gäst: 2019-07-20


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

56% av resenärerna rekommenderar

34 omdömen
Utmärkt
 
14
Väldigt bra
 
10
Bra
 
6
Mindre bra
 
3
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2019-07-21

Inlägg av carolineschoffel Stockholm, Sverige

Trevligt och familjärt

Finikas är ett fantastiskt litet familjedrivet hotell som ligger centralt i Kamari. Nära till restauranger, supermarkets, parkering och strand bland annat. Jag rekommenderar verkligen att bo här om ni går i tankarna på boende i kamari. Stora och fräscha rum. Dubbelrummen har renoverade badrum. Bra frukost som bestod av yoghurt, flingor, smörgåsar, pålägg, frukt, juice, kaffe bland annat. Personalen är så trevlig och gör allt för den bästa upplevelsen.

 
2018-09-16

Inlägg av ALF E Malmö, Sverige

Bästa läge o trevlig personal

Bästa läge med 2 min till stranden och till Boathouse restaurang med gratis solstolar. Rent och snyggt hotell. Mycket prisvärt. George var en perfekt värd som var lätt att prata med och hjälpte alltid till med råd o tips. Agerade även taxichaufför till Santos Winery över berget när vi firade10 års jubileum. Vi kan verkligen rekommendera detta hotell. Alf och Corinne Ekholst

 
2019-07-14

Inlägg av Nicola N Alimos, Grekland

Ideal

Only 2 minutes walk from the beach,placed in a quite neighborhood.Staff very friendly and willing to help you.The rooms are nice and clean,the bathrooms have been recently renovated also.I recommend it 100%.

 
2019-06-27

Inlägg av justjamiefarming Epworth, Storbritannien

Lovely Hotel

Beautiful room with an absolutely stunning bathroom. Everything worked as it should and bathroom floor stays dry if you angle the shower head slightly away from the shower door (no curtain!). Good location in a quiet street 2 mins from beach and shops. Perfectly adequate simple breakfast. Very helpful and charming host. Would stay here again.

 
2018-09-26

Inlägg av liisuanne tallinn

the location is perfect

The rooms are super tidy and staff is so friendly, really kind people. Quiet street, but everything is less than one minute walk: beach, shops, restaurants etc . Very good breakfast. everything is perfect.