Kundomdömen om Costa Grand Resort & Spa

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,9 av 10 baserat på 111 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
9,5 / 10
Service
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,9 / 10
Mat och dryck
 
7,8 / 10
Rum/lägenhet
 
9,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10

Senaste omdömena


6 av 10

Lars ,
Lidingö

+
Läget vad gäller den strandnära delen av hotellet. Övrigt bra läge i byn.
-
Charmkurs för personalen. Ett leende är trevligt. Bättre beskrivning av läget för olika rum/lägenheter. Beskrivning som lämnades vid ankomst var delvis felaktig. Ingen information i förväg om att ingen frukost serverades i övre restaurangen under helgen. Disk plockades inte bort från borden varför man tvingades äta inne vissa morgnar.

Bekräftad gäst: 2019-10-05


10 av 10

Björn ,
Västerås

+
Renheten och serviceandan
-

Bekräftad gäst: 2019-10-05


10 av 10

,

+
Läge, standard
-

Bekräftad gäst: 2019-09-28


9 av 10

Catherine,
Stockholm

+
Snygg inredning, bra med många pooler, trevlig frukost och mkt bra standard på städning.
-
Tyckte inte flygplanen (iom att det ligger vid flygplatsen) störde så mycket men den infon kunde ha skrivits ut innan. Tråkigt att man inte fick använda pilatessalen i hotellgymmet.

Bekräftad gäst: 2019-08-31


4 av 10

Tom,
Göteborg

+
Många pooler, fina vyer.
-
Frukostbuffén var oätlig, kaffet var enbart blask.

Bekräftad gäst: 2019-08-10


10 av 10

Ulrika,
Västerås

+
Mysigt, rent, poolerna, god frukost
-
Det negativa var flygplanen annats var allt toppen. Kommer nog inte bo dör igen pga flygplanen som störde vilket är synd på ett annars jättefint hotell

Bekräftad gäst: 2019-08-03


7 av 10

Jian,
Göteborg

+
Fräsch och fin
-
Var besviken över frukost när det är så många stjärnor.

Bekräftad gäst: 2019-07-27


9 av 10

Marko,
Södertälje

+
Underbart läge precis vid stranden, alla polerna, läget på hotellet vid slutet på stranden. Personalen var hjälpsamma, frukosten helt ok och wi-fi fanns på hela hotellet (vid stranden och polerna oxså) och fungerade bra. AC fungerade bra och det var tyst och lugnt på hotellet. Det var bara ett par minuters promenad så var man mitt på strandpromenaden. Det enda var att inflygningen för alla plan till Santorini går väldigt nära hotellet. Lite störande i början men sen vande man sig (vi visste om detta innan). Sen själva Kamari var en lugnt strand ny men massor av bra restauranger. Prisläget var helt ok jämfört med Fira eller Oiya. Rekommenderas
-

Bekräftad gäst: 2019-07-21


9 av 10

,

+
Läget. Storleken och variationen på pooler/strand.
-
Frukosten behöver utvecklas. Även utbudet i restaurangen

Bekräftad gäst: 2019-07-13


10 av 10

Eva,
Varberg

+
Nära till havet och restauranggatan
-

Bekräftad gäst: 2019-06-22


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

201 omdömen
Utmärkt
 
94
Väldigt bra
 
52
Bra
 
32
Mindre bra
 
10
Underkänt
 
13

5 senaste omdömen

2019-07-01

Inlägg av 428muhamedc

Fräsch hotel

Fint och fräscht hotel i änden på Kamaris huvudgata. Vi hade havsutsikt och kunde höra vindarna från havet. Hotellet har egna solbäddar vid stranden och vid samtliga pooler som är gratis. Personalen som arbetade i restaurangen var service minded och hjälpsamma. Frukosten var godkänd standard frukost. Bra att veta: - Tillgång till wi-fi var begränsad vid poolområdet. - Hotellet ligger vid flygplatsen, samtliga plan som skall landa flyger låg över hotellområdet dygnet runt.

 
2018-06-27

Inlägg av Lyxtjej Mölnlycke, Sverige

Det finns lite att förbättra

Hotellet är nytt och fräscht, väldigt fint! Fin inredning, bra solstolar och pooler. Lugnt och skönt, ingen stress att hitta solstol. Bra att solstolar på stranden ingår. Tyvärr är inte badstranden den finaste. Mycket bra wi-fi, bra städning, bra bemötande i receptionen. Det negativa är frukosten, den håller inte standarden, ingen färsk juice mm, kändes inte så fräsch. Också väldigt konstigt att personal inte går runt bland solstolar och tar beställningar, delar ut menyer, de skulle tjäna mycket på det..

 
2018-06-01

Inlägg av mikael_2015

Modernt hotell

‭Ett nyttt fräscht hotell med alla bekvämligheter. Bra sängar för att inte tals om kuddarna. Saftybox inkluderat i priset. Städning varje dag utan anmärkning, allt är rent och snyggt. Frukostmenyn är utmärkt. Vill man träna så finns gym. Bra wi-fi över hela hotellområdet. Stranden är inte den bästa består av sten, är svårt att komma i havet då det var mycket blåsigt då vi var här. Definitivt ingen strand för barn. Finns dock flera poler och då hotellet ligger på stranden så känns detta bra. Solstolar inkluderat på stranden. Det var negativt var att flygplatsen ligger endast några km bort och planen kommer in för landning endast 50 m upp i luften man blir van detta men när ett krigsplan knäckte ljudvallen 50m upp blev man riktigt skraj.

 
2019-11-08

Inlägg av jordanrO8471BT

Beautiful stay in Santorini

Stayed at the Costa Grand Resort & Spa for a week with my husband on our honeymoon, and it was wonderful! It has a beautiful view of the ocean, pool right outside our room with awesome sun beds and chairs, walking distance to restaurants and shops, tons of fun activities to do nearby! Airport close by so the planes were loud, but honestly wasn't an issue at all! Great service, very clean and gorgeous resort. Friendly staff. We also paid for the breakfast service and it was incredible. So many different types of food! Definitely recommend. Also, the sand on our beach was very rock-like from the volcanic rock, hard to walk on but still beautiful. All around beautiful and very satisfying stay!!

 
2019-11-02

Inlägg av monimouse28 Australian Capital Territory, Australien

Greece, Santorini

We stayed at the Costa Grand in September 2019. It was the most amazing place. You couldn't ask for more. The staff and facilities were outstanding. The restaurant was fantastic and the surrounding little taverns were full of life. The accommodation and the beautiful white village itself was magical Several swimming pools as well as the beach was just a dream. Thank you to all the staff and especially to the manager, Nasso (Thanasis) who did everything to find us extra accommodation when the ferries were stopped due to bad weather. I for one will certainly be back to this paradise. Monika Adam