1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Rumstyper på Antinea

Dubbelrum

Ljusa och fina dubbelrum i kykladisk stil. Tv med satellitkanaler. Kylskåp/minibar. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork, badrock och tofflor. Dusch och wc. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka. Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd.
Antal personer: 1-3 personer.

Juniorsviter

Juniorsviter med dubbelsäng och jacuzzi i rummet. Tv med satellitkanaler. Kylskåp/minibar. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork, badrock och tofflor. Dusch och wc. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka. Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd.
Antal personer: 2-3 personer.

Juniorsviter med privat pool - sommar 2018

Juniorsviter med privat pool på markterrassen. En dubbelsäng och möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Liten sittgrupp. Tv med satellitkanaler samt en dvd-spelare. Kylskåp/minibar och kaffebryggare. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork, badrock och tofflor. Dusch och wc. Gratis inträde till hotellets spa, jacuzzi, bastu och hamam – behandlingar är mot avgift. Städning 7 ggr/vecka. Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd.
Antal personer: 2-3 personer.

Superiorrum

Superiorrum med jacuzzi på uteplatsen. Superiorrummen har olika utformning, vissa är i etage. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Liten sittgrupp. Tv med satellitkanaler. Kylskåp/minibar. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork, badrock och tofflor. Dusch och wc. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka. Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd.
Antal personer: 1-3 personer.