Rumstyper på Antinea

Dubbelrum

Ljusa dubbelrum med antingen dubbelsäng eller två separata sängar. Tredje person sover i extrabädd. Tv med satellitkanaler. Kylskåp/minibar. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork, badrock och tofflor. Dusch och wc. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka. Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd.
Antal personer: 1-3 personer.

Juniorsviter

Juniorsviter med dubbelsäng och jacuzzi i rummet. Rummen har olika utformning, vissa är i etage. Tv med satellitkanaler. Kylskåp/minibar. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork, badrock och tofflor. Dusch och wc. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka. Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd.
Antal personer: 2-3 personer.

Superiorrum

Superiorrum med jacuzzi på uteplatsen. Superiorrummen har olika utformning, vissa är i etage. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Liten sittgrupp. Tv med satellitkanaler. Kylskåp/minibar. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork, badrock och tofflor. Dusch och wc. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka. Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd.
Antal personer: 1-3 personer.