Kundomdömen om Anassa

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,6 av 10 baserat på 8 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,6 / 10
Städning
 
10,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,8 / 10
Faciliteter
 
9,0 / 10
Mat och dryck
 
8,6 / 10
Rum/lägenhet
 
9,5 / 10
Service
 
9,8 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Bra och stora rum, tyst och lugnt, perfekt läge, mycket fräscht och välstädat.
-
Tyvärr är frukosten under all kritik och drar ner hotellets totala betyg rejält. Dåligt utbud, ofräscht med flugor etc. Ingen varmhållning av den mat som skulle vara varm. Personalen är chanslös med att städa och fylla på faten. Flera gånger fanns det varken koppar, glas, tallrikar etc. Ingen skugga må falla över personalen dock.

Bekräftad gäst: 2019-09-14


10 av 10

+
Atmosfären, lugnet, personalen..Kan ej peka ut något specifikt egentligen, allt var perfekt.
-

Bekräftad gäst: 2019-07-06


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-06-22


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-06-01


9 av 10

+
Personalen och utemiljön.
-
Dusch istället för badkar. Badkaret var litet trångt.

Bekräftad gäst: 2019-05-25


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 5/5 Sovkvalitet
  • 5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

98% av resenärerna rekommenderar

494 omdömen
Utmärkt
 
437
Väldigt bra
 
51
Bra
 
4
Mindre bra
 
2
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2019-07-08

Inlägg av veli65 Borås, Sverige

Rekommenderas varmt...

Ett bättre mottagande går väl inte att få? Vi möttes i entren med glada välkomst hälsningar och ett glas juice direkt när vi kom. Det kändes familjärt och en bidragande orsak är att det är familjärt och för det är ett litet hotell med enbart 17 rum. Efter lite strösnack så fick vi vårt rum och vilket rum vi fick. đŸ˜Č Vi fick en Minisvit och där var det svalt och skönt och högt till tak. AC? Den ingick och hur ofta ingår det? Typ ALDRIG! Men här ingick det och det fungerade ytterst väl. Ett minikök med div, köksdetaljer, kylskåp (så klart) och badrummet hade vi t.o.m jaccusi badkar. đŸ˜Č Våran balkong ledde åt både hållen, så att vi såg grannhotellen på var sida och där satt jag ofta (svalt och gott med en sval bris). Precis under oss hade vi poolen och den är inte av modell större, men den räckte till och fyllde sin funktion. Bredvid fanns det även en bubbelpool. Ingen barnpool som man först trodde (över 1m djup). Personalen var ytterst service minded och det städades varje dag. De t.o.m bytte handdukar precis varje dag, trots att man inte hade använt alla. (Nästan lite väl bra?) En lite bar vid poolen och där stod en trevlig kille på kvällarna och en tjej på dagarna (Hej, Flora!) Där serverades det drinkar, glass etc och lättare tilltugg, fast även pizzor gick att få. Har ni käkat grekisk hotellfrukost? Då vet ni hur fattig den kan vara, men det gäller INTE här. Vilken frukost! Ett stort urval av diverse frukost rätter. Där fanns det vanliga som bröd, pålägg, omelletter, ägg i alla former, pizza, lokala delikatteser och sötsaker. Kort sagt ett STORT utbud. Hotellet ligger i en lugn vrå och med 50m till "pulsen" och nattlivet, så man stördes inte alls i denna lugna vrå. Stranden låg 150m bort och raka spåret. En sak jag rekommendera är badskor, för det är stenig botten för de som har känsliga fötter (som jag). Jag avslutar med varma hälsningar till all personal och framför allt Flora 🖐 Î”ÎŻÏƒÎ±Îč ÎžÎ±Ï…ÎŒÎŹÏƒÎčÎżÏ‚

 
2019-06-02

Inlägg av Golferlunkan Skellefteå, Sverige

Bra hotell med bra läge

Ett av de bästa hotellen vi bott på. Hotellet rekommenderas! Tummen upp för... - Snabb incheckning - Tillmötesgående personal (alla önskemål tillgodsågs) - Stort fint rum med köksdel hade allt vi önskade - Bubbelbadkar i badrummet - Saftybox ingår - Flera musikkanaler på TV:n - Skön säng - AC:n båser inte kalluften över sängen - Trevligt och lugnt poolområde med bar, gott om solstolar - Badhanddukar ingår - God frukost - Bra städning - 2 minuters promenad till stranden och närmaste affär - Ett extra tack till Flora som spred glädje till oss gäster hela dagarna, hon är den mest arbetsamma hotellpersonal vi någonsin träffat! Förbättringsförslag... - Segt Wi-Fi, måste förbättras - Eluttagen bör fungera (laddningsmöjligheter) även om kortnyckeln är utdragen

 
2013-07-19

Inlägg av MatsRHalmstad_Sweden Halmstad, Sweden

Mycket prisvärt hotell med bra läge

Mycket trevligt hotell i Kamari, Santorini. Rent, fräscht. Ovanligt riklig och god frukost (jmf traditionell grekisk frukost). Bra läge, ett stenkast från stranden. Enkel och snabb transfer från närliggande flygplats. Rekommenderas varmt!

 
2019-11-03

Inlägg av Victoria M

Excellent accommodation while in Santorini, Greece

This hotel exceeded our expectations, our room was very clean & spacious, hotel personnel were very courteous & friendly special mention is Vasiliki she’s very knowledgeable about the place she even provided us towels when we went to the beach which is just a block away. Location is perfect!! Walking distance to nice restaurants, market/stores & bus stop. We also enjoyed our breakfast by the pool. Thank you Anassa for being a wonderful part of a memorable Santorini experience!

 
2019-10-27

Inlägg av JMHGlobetrotter Westport, Irland

Perfect family choice

Our family of 4 spent 4 nights at Anassa in a maisonette style set up. The place was spotless, well furnished and quite comfortable (beds a little hard). Reception staff unfailingly helpful and a pleasure to deal with - offering great suggestions for day trips and restaurants. We are glad to have spent our time at Anassa in Kamari - a short drive from anywhere on the island. Great family run restaurant (Amelia) 50 paces from Anassa was the best place we ate on the island - great value and quality vs other options we tried.