Kundomdömen om Alexandra

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,3 av 10 baserat på 26 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
7,3 / 10
Städning
 
8,4 / 10
Service
 
7,9 / 10
Faciliteter
 
6,6 / 10
Mat och dryck
 
7,0 / 10
Rum/lägenhet
 
7,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,7 / 10

Senaste omdömena


4 av 10

,

+
Att det fanns kokvrå och parkering.
-
Mer utbud i frukostbuffén och färska råvaror, till exempel mjölk.

Bekräftad gäst: 2019-09-14


8 av 10

Henrik,
Värnamo

+
Service och skön stämning.
-

Bekräftad gäst: 2019-08-04


8 av 10

Jan,
Stockholm

+
Frukosten, luftkonditioneringen och baren
-

Bekräftad gäst: 2019-08-03


8 av 10

Miranda,
Malmö

+
24/7 service och bar med goda drinkar, öl och även vatten på stora flaskor att köpa till rummet Sköna sängar och bra AC
-
Större urval på frukosten. Luktade mycket avlopp i badrummet, fick ha fläkten på hela tiden och ändå luktade det

Bekräftad gäst: 2019-07-27


5 av 10

Patricia,
Borås

+
Städningar
-
Mer utrusning för att laga mat. Jätte högt ljud på luft konditionering, ingen telefon på rummet.

Bekräftad gäst: 2019-06-22


6 av 10

Peter,
Skövde

+
Trevlig och service inriktad personal.
-
Rummen behöver renoveras.

Bekräftad gäst: 2019-06-15


9 av 10

Helena,
Skövde

+
Mysigt hotell i små hus kring poolen. Bra bar med trevlig personal i anslutning till poolen. Bra städning med byte av lakan och handdukar varje dag. Prisvärt!
-
Läget kunde vara bättre men det är ju svårt att ändra på.

Bekräftad gäst: 2018-08-18


7 av 10

Sanna,
Stockholm

+
Härlig känsla med familjeägt hotellet, blir mysig stämning och bra service. Poolområdet var också mysigt.
-
Större utbud på frukosten, gärna alternativ till dem med allergier. Kan vara bra att skriva ut hos Apollo att flygplanen flyger nära och kan upplevas som ett störningsmoment då man hör dem tydligt även på natten.

Bekräftad gäst: 2018-08-05


8 av 10

Håkan,
Landskrona

+
Personalen, läget !
-
Frukosten ! Mer variation på bröd samt äggen var överkokta(gröna).

Bekräftad gäst: 2018-05-26


7 av 10

,

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-07


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 3,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

56% av resenärerna rekommenderar

452 omdömen
Utmärkt
 
174
Väldigt bra
 
143
Bra
 
76
Mindre bra
 
38
Underkänt
 
21

5 senaste omdömen

2019-08-05

Inlägg av 67henrikg

Familjärt prisvärt hotell

Ett mycket rent och välskött hotell i slutet på kamari beach. Familjärt och trevligt. Irina och Maria i lobbyn och de hårt arbetande folket poolområdet, kämpar för att vi skall kunna njut och slappna av. Bra poolsängar, bra enkel mat i polaren och acceptabla priser. Det bjöds en enklare frukost som fungerade bra. 5 min till d3t underbara havet och 5 min till strandpromenaden. Välstädat och fräscht. Lite klent utrustade kök.

 
2019-07-21

Inlägg av eeemeee Stockholm, Sverige

Fantastiskt hotell!

Var här i juli med min kille och jag kan verkligen varmt rekommendera alla att bo här! Vi fick ett utav de nyrenoverade rummen på andra våningen, vilket var ett jättefint och fräscht rum med balkong (med havsutsikt!) Personalen var jättetrevlig, rummet välstädat varje dag, atmosfären var lugn och frukosten toppen! Poolområdet såg jättefint ut även om vi valde att bada i havet varje dag (en liten promenad på ettpar minuter beroende på var på stranden ni vill vara.) Rekommenderar verkligen att bo här om ni ska besöka Santorini! :D

 
2016-06-30

Inlägg av michaelhY4214US Landskrona, Sverige

Bra service, personalen väldigt service minded..

Mycket bra hotell, bra rum, bra pool.. snacks, dricka, vid poolen, det man behöver på ett bra hotell..t bra personal..Läget bra, ca 5 min från butiker, och ca 5 min från stranden. En del oljud från Flyg som landar på närliggande flygplats.. Men inget som störde mycket.. Som helhet, mycket bra, rent hotell,

 
2019-10-21

Inlägg av Emz--699 Chester, Storbritannien

Really lovely hotel

I just spent 3 nights at this hotel and it is really lovely . It’s a 2* hotel and for the 3 nights here we paid only about £34 each . It was more than worth this . The room and hotel was spotless . Room cleaned everyday fresh towels etc . The breakfast was excellent I had fresh croissants and fresh bread with cheese . Greek yoghurt with honey , orange juice and cappuccino from the coffee machine each morning . You could also have fruit , cereals , ham , salad , hard boiled eggs etc continental breakfast you aren’t going to get a fry up . You can sit outside to eat this . It was a great location to walk down into kamari was about 10 minutes , the street lights weren’t on maybe out of season we just used our phone torches but it wasn’t pitch black and we never felt unsafe . Our room was lovely it had air con , a telly , toiletries in the bathroom and a hair dryer . The fridge was really good everything was super cold and our bottles of water froze as it was that cold but that was fine as they stayed cold when we took them out . The pool area was lovely with really nice thick comfy sunbeds, the type they charge you extra for at five star resorts so that was really nice . The hotel is a fantastic location for plane spotting as they come in to land right Over the hotel . I love plane spotting and really enjoyed this however it’s not really fun at 4am when the planes started because there is no way you can sleep through it . The fridge also made some pretty loud noises in the night which kept waking me up and the bed was a little rickety (although very comfy) but you have enough time to relax to make up for being a little tired . Overall this hotel was really lovely and totally worth the money if not more and it’s definitely more than a 2*

 
2019-10-15

Inlägg av NakhonHairyhaggis Nakhon

Excellent Value for Money!

Stayed with my wife and two teenage sons for 3 nights, and we loved the place, yes it is a 2 star hotel, but everything is wonderful and extremely helpful and friendly staff. I would recommend to rent a car and get to some of the sites, it saves loads of time waiting on buses and walking into Kamari to the bus stop.