Kundomdömen om Alexandra

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,3 av 10 baserat på 23 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
7,3 / 10
Städning
 
8,5 / 10
Service
 
7,8 / 10
Faciliteter
 
6,6 / 10
Mat och dryck
 
7,0 / 10
Rum/lägenhet
 
7,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,7 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Henrik,
Värnamo

+
Service och skön stämning.
-

Bekräftad gäst: 2019-08-04


8 av 10

Jan,
Stockholm

+
Frukosten, luftkonditioneringen och baren
-

Bekräftad gäst: 2019-08-03


8 av 10

Miranda,
Malmö

+
24/7 service och bar med goda drinkar, öl och även vatten på stora flaskor att köpa till rummet Sköna sängar och bra AC
-
Större urval på frukosten. Luktade mycket avlopp i badrummet, fick ha fläkten på hela tiden och ändå luktade det

Bekräftad gäst: 2019-07-27


5 av 10

Patricia,
Borås

+
Städningar
-
Mer utrusning för att laga mat. Jätte högt ljud på luft konditionering, ingen telefon på rummet.

Bekräftad gäst: 2019-06-22


6 av 10

Peter,
Skövde

+
Trevlig och service inriktad personal.
-
Rummen behöver renoveras.

Bekräftad gäst: 2019-06-15


9 av 10

Helena,
Skövde

+
Mysigt hotell i små hus kring poolen. Bra bar med trevlig personal i anslutning till poolen. Bra städning med byte av lakan och handdukar varje dag. Prisvärt!
-
Läget kunde vara bättre men det är ju svårt att ändra på.

Bekräftad gäst: 2018-08-18


7 av 10

Sanna,
Stockholm

+
Härlig känsla med familjeägt hotellet, blir mysig stämning och bra service. Poolområdet var också mysigt.
-
Större utbud på frukosten, gärna alternativ till dem med allergier. Kan vara bra att skriva ut hos Apollo att flygplanen flyger nära och kan upplevas som ett störningsmoment då man hör dem tydligt även på natten.

Bekräftad gäst: 2018-08-05


8 av 10

Håkan,
Landskrona

+
Personalen, läget !
-
Frukosten ! Mer variation på bröd samt äggen var överkokta(gröna).

Bekräftad gäst: 2018-05-26


7 av 10

,

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-07


5 av 10

,

+
-

Bekräftad gäst: 2019-08-17


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 3,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

56% av resenärerna rekommenderar

437 omdömen
Utmärkt
 
167
Väldigt bra
 
136
Bra
 
75
Mindre bra
 
38
Underkänt
 
21

5 senaste omdömen

2019-08-05

Inlägg av 67henrikg

Familjärt prisvärt hotell

Ett mycket rent och välskött hotell i slutet på kamari beach. Familjärt och trevligt. Irina och Maria i lobbyn och de hårt arbetande folket poolområdet, kämpar för att vi skall kunna njut och slappna av. Bra poolsängar, bra enkel mat i polaren och acceptabla priser. Det bjöds en enklare frukost som fungerade bra. 5 min till d3t underbara havet och 5 min till strandpromenaden. Välstädat och fräscht. Lite klent utrustade kök.

 
2019-07-21

Inlägg av eeemeee Stockholm, Sverige

Fantastiskt hotell!

Var här i juli med min kille och jag kan verkligen varmt rekommendera alla att bo här! Vi fick ett utav de nyrenoverade rummen på andra våningen, vilket var ett jättefint och fräscht rum med balkong (med havsutsikt!) Personalen var jättetrevlig, rummet välstädat varje dag, atmosfären var lugn och frukosten toppen! Poolområdet såg jättefint ut även om vi valde att bada i havet varje dag (en liten promenad på ettpar minuter beroende på var på stranden ni vill vara.) Rekommenderar verkligen att bo här om ni ska besöka Santorini! :D

 
2016-06-30

Inlägg av michaelhY4214US Landskrona, Sverige

Bra service, personalen väldigt service minded..

Mycket bra hotell, bra rum, bra pool.. snacks, dricka, vid poolen, det man behöver på ett bra hotell..t bra personal..Läget bra, ca 5 min från butiker, och ca 5 min från stranden. En del oljud från Flyg som landar på närliggande flygplats.. Men inget som störde mycket.. Som helhet, mycket bra, rent hotell,

 
2019-09-13

Inlägg av Sophie P Salford

Amazing lattes!

my mum and dad visited here in August: Hotel was spotless, so clean and lovely. Room service every day was brilliant, so efficient. Nice and roomy in the hotel. Didn't spend an awful lot of time here as we explored Santorini most days, but for somewhere to stay would definitely recommend. We recommend their latte coffees! Thanks from Craig and Diane

 
2019-09-07

Inlägg av ThePinkFamily Lawford, Storbritannien

Perfect Kamari getaway

Myself and friend stayed here for 4 nights, to visit Santorini but mainly to go to a close friends’ wedding. The hotel may be a “budget” hotel but it was perfect for us. Incredibly clean and well looked after. We had one of the renovated rooms and travelled with Thomas Cook. The room was fantastic with everything we needed and a brilliant bathroom. Beds were comfy and air con super efficient! The staff are very friendly and super helpful; everyone from the cleaners to reception, to bar staff were smiley and helpful. Lovely snacks available from the pool bar if in need - recommend the pizza in particular. The breakfasts were great for us, cereals, Greek yogurt and honey, pastries, cheeses and meats, and watermelon everyday, and the cinnamon cookies are amazing. The hotel is very close to the airport so you can almost touch the planes as they fly over, but actually it’s quite fun to watch them and it didn’t really disturb us at all. It takes about 5 minutes to walk to the beach, and 10-15 minutes to reach the main Kamari restaurants and shops but cut through nearby hotel Grande for a more pleasant walk. Very cute doggies living there too, which made me happy as was missing my own furry friend! We were really impressed by this little gem of a hotel and would recommend it, perfect for a short stay or wanting to visit Santorini on a budget.