Kundomdömen om Alexandra

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,4 av 10 baserat på 15 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,4 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,9 / 10
Faciliteter
 
6,8 / 10
Mat och dryck
 
7,5 / 10
Rum/lägenhet
 
7,5 / 10
Service
 
8,3 / 10

Senaste omdömena


4 av 10

+
Att det fanns kokvrå och parkering.
-
Mer utbud i frukostbuffén och färska råvaror, till exempel mjölk.

Bekräftad gäst: 2019-09-14


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-07


5 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-08-17


8 av 10

+
Service och skön stämning.
-

Bekräftad gäst: 2019-08-03


8 av 10

+
Frukosten, luftkonditioneringen och baren
-

Bekräftad gäst: 2019-08-03


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-07-27


8 av 10

+
24/7 service och bar med goda drinkar, öl och även vatten på stora flaskor att köpa till rummet Sköna sängar och bra AC
-
Större urval på frukosten. Luktade mycket avlopp i badrummet, fick ha fläkten på hela tiden och ändå luktade det

Bekräftad gäst: 2019-07-27


5 av 10

+
Städningar
-
Mer utrusning för att laga mat. Jätte högt ljud på luft konditionering, ingen telefon på rummet.

Bekräftad gäst: 2019-06-22


6 av 10

+
Trevlig och service inriktad personal.
-
Rummen behöver renoveras.

Bekräftad gäst: 2019-06-15


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-06-01


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 3,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

56% av resenärerna rekommenderar

462 omdömen
Utmärkt
 
180
Väldigt bra
 
145
Bra
 
77
Mindre bra
 
39
Underkänt
 
21

5 senaste omdömen

2019-08-05

Inlägg av 67henrikg

Familjärt prisvärt hotell

Ett mycket rent och välskött hotell i slutet på kamari beach. Familjärt och trevligt. Irina och Maria i lobbyn och de hårt arbetande folket poolområdet, kämpar för att vi skall kunna njut och slappna av. Bra poolsängar, bra enkel mat i polaren och acceptabla priser. Det bjöds en enklare frukost som fungerade bra. 5 min till d3t underbara havet och 5 min till strandpromenaden. Välstädat och fräscht. Lite klent utrustade kök.

 
2019-07-21

Inlägg av eeemeee Stockholm, Sverige

Fantastiskt hotell!

Var här i juli med min kille och jag kan verkligen varmt rekommendera alla att bo här! Vi fick ett utav de nyrenoverade rummen på andra våningen, vilket var ett jättefint och fräscht rum med balkong (med havsutsikt!) Personalen var jättetrevlig, rummet välstädat varje dag, atmosfären var lugn och frukosten toppen! Poolområdet såg jättefint ut även om vi valde att bada i havet varje dag (en liten promenad på ettpar minuter beroende på var på stranden ni vill vara.) Rekommenderar verkligen att bo här om ni ska besöka Santorini! :D

 
2016-06-30

Inlägg av michaelhY4214US Landskrona, Sverige

Bra service, personalen väldigt service minded..

Mycket bra hotell, bra rum, bra pool.. snacks, dricka, vid poolen, det man behöver på ett bra hotell..t bra personal..Läget bra, ca 5 min från butiker, och ca 5 min från stranden. En del oljud från Flyg som landar på närliggande flygplats.. Men inget som störde mycket.. Som helhet, mycket bra, rent hotell,

 
2020-09-07

Inlägg av taggie68 Bedford, Storbritannien

Fabulous friendly hotel

My daughter and I have just returned from an amazing week at the Alexandra. Upon arrival we were checked in promptly and allocated one of the newly refurbished rooms which was delightful, but did not have a sea view. A quick ask at reception and we were shown an un refurbished room at the front. Well, how perfect, a beautiful view over the sea, not sure why the room needs a refurb, it had a fridge and aircon and was very clean with crisp linen and lovely white towels. The shower had an old style curtain, but was hot and very powerful. The inclusive breakfast was amazing. Unable to offer a buffet the ladies make up a tray with basically everything from the buffet in little plastic pots, this varies daily but was bread, boiled egg, yogurt, sandwich, savoury pastry, sweet pastry, water melon, juice and hot drinks. We refused about half of it each day to avoid waste. The pool snack bar offered food and drink at reasonable prices and made delicious toasties. They also do hot dogs burgers and salads and fries. The elephant in the room about this hotel is it’s proximity to the runway. Yes the planes are a bit noisy, but the sound is very brief and not every 5 mins. I actually embraced the planes downloading the arrivals app so we could see where each plane came from. The rest of the hotel more than made up for the planes which after a few days you don’t notice. The hotel is less than a 5 minute walk to the beach, 10 minutes to the beginning of the of beach restaurants. I would recommend it if you love Greek hotels with a family feel. It’s value for money is off the scale.

 
2020-09-05

Inlägg av julie186363 Reading, Storbritannien

Absolutely brilliant

Just returned from a week staying at the Alexandra, just me and my 17 year old daughter. The hotel was fab, staff were all lovely and nothing is too much trouble. Room was spotless, location 5 to 6 minutes walk to the beach and restaurants etc. How this is only a 2 star is beyond me. Please do not be put off my negative moans and groans. I would highly recommend and without a doubt will be returning.