Kundomdömen om Alesahne Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,8 av 10 baserat på 64 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
7,8 / 10
Städning
 
8,0 / 10
Service
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
7,3 / 10
Mat och dryck
 
7,8 / 10
Rum/lägenhet
 
6,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,9 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Asssr,
Västerljung

+
Personalen! Mycket vänliga och hjälpsamma, verkligen måna om att vi gäster skulle ha det bra.
-
En brygga! Jag kan tänka mig att många, framförallt äldre och andra med begränsad rörlighet, blev besvikna då de inte lyckades ta sig i havet, det var en utmaning även för de yngre och smidiga badgästerna. En brygga med stege, kanske 6-8 meter ut skulle lösa det problemet.

Bekräftad gäst: 2019-09-14


8 av 10

Sanna,
Örby

+
Hotellet låg fantastiskt bra och väldigt bra service!
-

Bekräftad gäst: 2019-09-14


10 av 10

Birgitta,
Västerås

+
Frukosten var över förväntan
-
Onödigt att byta handdukar varje dag

Bekräftad gäst: 2019-09-07


6 av 10

,

+
Frukosten Närheten till stranden
-
Fick inte använda poolen på baksidan. Var enligt hotellpersonalen avsedd för boende mot baksidan. Detta framgick inte i apollos beskrivning av hotellet, där stod att gästerna har tillgång till 2pooler.

Bekräftad gäst: 2019-08-24


8 av 10

Thomas,
Malmö

+
Det lugna läget längs strandpromenaden, en bit från de landande flygplanen. Smalare o därmed mindre stökig badstrand. Mycket bra service o trevlig personal.
-
Lite mer varierad frukost, när det gäller pålägg. Det var samma två sorters pressad skinka o ost varje morgon. Bättre större solskydd vid poolen. Andra hotell hade solsegel som erbjöd rejäl skugga längs en sida av poolen.

Bekräftad gäst: 2019-07-27


9 av 10

,

+
Läget nära till allt.
-

Bekräftad gäst: 2019-07-27


9 av 10

Janne,
Visby

+
Bra service bra frukost rent o snyggt läget
-
Solstolarna vid havet

Bekräftad gäst: 2019-06-23


8 av 10

Susanne,
Boxholm

+
Personalen
-

Bekräftad gäst: 2019-06-22


9 av 10

Leena,
Göteborg

+
Jätterent hotell. Nära till allt. Madrasser och kuddar var lagom. Varken för hårda eller mjuka. Fantastisk frukostbuffé. Det fanns mat för alla smaker. Men serverades först klockan 08:30. Ska man med på någon utflykt så hinner man inte äta frukost. Gästerna väntade redan strax efter åtta utanför matsalen. Alla var hungriga.
-
Frukosten borde serveras i alla fall klockan 08:00.

Bekräftad gäst: 2019-06-15


8 av 10

Agneta,
Sundsvall

+
Nära till bad och restauranger
-

Bekräftad gäst: 2019-06-15


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

67% av resenärerna rekommenderar

268 omdömen
Utmärkt
 
100
Väldigt bra
 
92
Bra
 
40
Mindre bra
 
18
Underkänt
 
19

5 senaste omdömen

2017-07-11

Inlägg av jjhSweden sweden

2 par

Ett perfekt boende vid strandpromenaden. Underbart läge med fantastisk personal och service. 2st pooler. Frukostbuffe som täcker det mesta man önskar. Gratis solstolar för alla gäster på stranden. Servering även på strandpromenaden. God och prisvärd meny.

 
2017-06-25

Inlägg av Susanne K

En Pärla i Kamari

Vi besökte detta mysiga och gästvänliga hotell i juni månad. Hotellet ligger på den trevliga och fina strandpromenaden i Kamari med många trevliga och goda restauranger och ett fåtal butiker. Rent och snyggt och jättetrevlig personal. De är så måna om sina hotellgäster. Rummet är ganska litet, finns ett litet kylskåp men med väldigt dålig kyla i. Vi frågade om det var på och personalen kände efter och så var det. Dubbelsängen med hel madrass är jätteskön. Badrummet ganska litet med ett gammalt sittbadkar med höga kanter, lite svårt att ta sig i och ur. Handdukar byttes varannan dag, de fyllde även på småflaskorna med schampo och shower gel. En liten smal balkong hade vi. Ett stort plus är att aircondition, safetybox, strandhaddukar som man får utbytta varje dag efter stranden och strandstolar ingår. Frukosten helt ok med både varmt och kallt och mycket frukter som är dekorativt upplagt på faten. Riktigt bra kaffe. Riktigt mysigt att äta frukosten på altanen hotellet har på andra sidan strandpromenaden precis vid stranden med en magisk utsikt över havet. Lugn och härlig musik spelas på hotellet. En liten pool finns på framsidan av hotellet och en pool finns på baksidan. Rena och välskötta pooler med härlig temp i. Restaurangen serverar både lunch och middag men har dock inte mycket att välja på. Vi åt middag en kväll. Maten var mycket vällagad och god, synd bara att vi var de enda matgästerna den kvällen. Tyvärr har gästerna inte upptäckt att de har god mat trots att utbudet av rätter är mycket liten. Stranden är stenig så det krävs badskor. Det är stenigt och halt på den gamla lavan precis i början när man går i upp till knäna sen är botten ok. Klart och fint badvatten. Det finns små båtar som kör mellan Kamari och Perissa som kostar 5 euro per person och enkelväg. Vi åkte med Apollo och de har sitt kontor på huvudgatan ca 5 min bakom hotellet. Smidigt där är även upphämtningsplatsen för deras utflykter. Smidigt att åka lokalbussen till andra orter på ön. Man åker till busstationen i Fira och det är enda stoppet, därifrån väljer man nästa ort ex Pyrgos eller Oia. Kostar 1,80 euro / person. Missa inte utflykt till Fira och Oia och se den magiska solnedgången, smala mysiga gränder med många små butiker. Det är så mycket vackert att se på Santorini, en magiskt vackert. En vuxenö, romantiskt, lugnt, inte speciellt barnvänligt men en dyr ö. Vi kan varmt rekommendera detta hotell. Åker vi tillbaka till Santorini kommer vi definitivt att välja Alesahne Beach. Varför chansa när detta är en fullpoängare.

 
2016-10-07

Inlägg av Thomas E

Ett utmärkt hotell

Litet familjärt hotell, trevlig personal som skapade en vänlig o ombonad atmosfär. Plus i kanten att airco, safe, strandsängar o strandhanddukar ingår i priset. Frukosten var bra med både varmt o kallt. Rummen små men rena o fina och plus med kylskåp. Två pooler men iskallt vatten - kallare än havet. Duschen var lite trång med mycket vatten på golvet som följd. Totalt sätt kan vi varmt rekommenderar detta hotell.

 
2016-07-24

Inlägg av Levi O Dalarnas län, Sverige

Bra läge!

Prisvärt hotell med bra läge precis vid stranden i Kamari. Trevlig personal!! Killen i frukosten var vår favorit! Inget extravagant men helt klart värt ett besök. Poolen på den dolda innergården var så mysigt att ligga vid på eftermiddagarna.

 
2016-07-22

Inlägg av Cecilia N

Värt ett besök för maten!

Av alla restauranger här som fått 4 av 5 möjliga är det här stället man ska besöka! Maten var vällagad och upplagen fina. Inte så många som hittade hit utan tig något av de andra mindre bra restaurangerna. Men gå hit istället!!! Och riktigt trevlig personal.