Rumstyper på Afrodite

Deluxerum

De omsorgsfullt inredda deluxerummen är ljusa och moderna. På balkongen finns en jacuzzi. Smart-tv med satellitkanaler. Energisnålt kylskåp som är bättre för miljön. Nespressomaskin. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Badrock och tofflor. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong med havsutsikt. Observera att barn under 2 år räknas som person i extrabädd. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: Ca 23 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Dubbelrum

Trevligt inredda dubbelrum där tredje person sover i bäddsoffa. Vid endast två resenärer kan rumsstorleken vara mindre än cirka 17 kvadratmeter. Smart-tv med satellitkanaler. Energisnålt kylskåp som är bättre för miljön. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Dusch och wc. Balkong eller terrass. Observera att barn under 2 år räknas som person i extrabädd. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: Ca 17 kvadratmeter
Antal personer: 1-3 personer.

Juniorsviter

Ljusa och moderna juniorsviter med dubbelsäng eller två separata sängar bredvid varandra. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Smart-tv med satellitkanaler. Energisnålt kylskåp som är bättre för miljön. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass. Observera att barn under 2 år räknas som person i extrabädd. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: Ca 23 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Större superiorrum

De större superiorrummen är i etage. Ett sovloft med två sängplatser (en dubbelsäng eller två separata sängar) och ett badrum med dusch och wc på det övre planet. I entréplan finns ytterligare två sängplatser (en dubbelsäng eller två separata sängar) och ett badrum med dusch och wc. Smart-tv med satellitkanaler. Energisnålt kylskåp som är bättre för miljön. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Dusch och wc. Balkong. Observera att barn under 2 år räknas som person i extrabädd. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 43 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.

Superiorrum

Större superiorrum med antingen en dubbelsäng eller två enkelsängar. Smart-tv med satellitkanaler. Energisnålt kylskåp som är bättre för miljön. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Dusch och wc. Balkong. Observera att barn under 2 år räknas som person i extrabädd. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: Ca 20 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.