1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Afrodite

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Service
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
7,6 / 10
Rum/lägenhet
 
7,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,5 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Marianne,
Borås

+
Läget, nära t strand, pool o restauranger. Trevlig personal , hjälpsamma med snabb service.
-

Bekräftad gäst: 2018-10-06


8 av 10

Bodil,
Göteborg

+
Personalen
-
Servera lite mer grekisk mat på kvällen

Bekräftad gäst: 2018-10-06


9 av 10

Lars,
Helsingborg

+
Utsökt goda middagar (vi valde halvpension). Perfekt läge intill strandpromenaden och havet. Trevlig personal och bra städning.
-
Bättre utbud på frukosten, saknade mörkare bröd och skandinavisk yoghurt. Fanns inte duschvägg eller draperi i duschen. Saknades hylla i duschen för att ställa flaskor på.

Bekräftad gäst: 2018-10-06


7 av 10

Martin,
Halmstad

+
Närheten till byn
-
upplysa om standarden på de olika rummen

Bekräftad gäst: 2018-10-06


10 av 10

Marina Erika,
Jordbro

+
Service
-
Internet Wifi på rummet

Bekräftad gäst: 2018-10-06


9 av 10

Hans,
Stockholm

+
Vårt stora rum med terrass och jacuzzi
-

Bekräftad gäst: 2018-09-29


7 av 10

Arne,
Laholm

+
läget
-
hiss önskas mer förvaring i rummet

Bekräftad gäst: 2018-09-29


7 av 10

Jan-Olov,
Uppsala

+
Läget
-
Låt gäster med halvpension få äta middag vid eller mot havet. Frukostmatsal som middagsmatsal är ett rent skämt. Maten också mycket enahanda med i stort sett samma typ av styvningar varje dag

Bekräftad gäst: 2018-09-29


8 av 10

Camilla,
Smålandsstenar

+
Modernt och mycket fin inredning.
-
Sängen var för hård!!

Bekräftad gäst: 2018-09-22


8 av 10

Rebecka,
Åmål

+
Nära till allt
-

Bekräftad gäst: 2018-09-15


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

71% av resenärerna rekommenderar

862 omdömen
Utmärkt
 
306
Väldigt bra
 
337
Bra
 
144
Mindre bra
 
42
Underkänt
 
33

5 senaste omdömen

2018-10-02

Inlägg av Holmberg K

Semester

Trevligt litet hotell med bra läge nära till allt. Bra frukost och trevlig personal. Hyfsat stort rum rent o fint,hårda sängar men vår andra dag fick vi en bäddmadrass och sen sov vi gott. Bodde högst upp ingen hiss men det var bra motion att gå i trapporna varje dag även med knäproplem. Men inget bra hotell för rörelsehindrade personer. Som alltid i Grekland skulle vi önska mer förvaring i rum o badrum. Men vi är nöjda med vår vistelse.

 
2018-09-25

Inlägg av Hans548 Skebobruk, Sverige

Jättebra hotell

Vi bodde i ett deluxdubbelrum (nr 207) med egen terrass och jacuzzi. Rummet var stort och mycket fräscht. Det låg närmast havet med terrassen alldeles invid den trevliga strandpromenaden. Perfekt läge oberoende av om man vill bada i havet, någon av hotellets pooler eller egna jacuzzin. Det var dessutom förvånansvärt lugnt. Hotellet består av flera mindre hotellbyggnader med trevliga ytor emellan, pooler och trädgårdar med flera olika möjligheter att ligga på solstolar. Vid havet finns solstolar och parasoller. Vi åt bara frukost på hotellet. Den var utmärkt bra. Hotellets egen restaurang Mesogaia såg dock mycket trevlig ut. Vid strandpromenaden finns oerhört många restauranger att välja på. Ska man absolut klaga på något så skulle det vara att rummet var läckert designat, men att detta gick ut över det praktiska. Det saknades hängare för handdukar och kläder. Tvättstället var lite opraktiskt. Vid frukostmatsalen kunde det ha funnits fler bord utomhus. Vi såg också att många rum låg mycket sämre till i anläggningen. Tydligen varierar rumsstandarden kraftigt.

 
2018-08-05

Inlägg av Tommy L Jönköping

Läget

Läget så nära alla restauranger och framför allt havet är toppen. Vi bodde på rum 513 med altan mot poolen, det är inget fel på det rummet men lukten i korridoren till rummet är förfärlig lyckligtvis känns det inte på rummet. Lukten kommer från ett förråd på samma våningsplan. Städningen är bra och personalen trevlig och hjälpsam. Det är mycket att välja på till frukost, brödet är inte mycket att hurra för men för övrigt var det mer än tillräckligt. Vi rostade allt bröd och då gick det än att äta.

 
2017-09-19

Inlägg av helenafriman Stockholms län, Sverige

Bästa frukosten

Fantastiskt bra hotell med stora, bekväma rum som är oklanderligt städade varje dag. Frukostbuffé som på ett 5-stjärningt hotell, där finns allt man kan önska och lite till! Läget är perfekt, nära till strand och shopping och restauranger. Poolområdet är jättefint med en stor pool med gott om bäddar och en liten barnpool som även blir bubbelpool med en enkel knapptryckning. Personalen är vänlig och proffsig. När vår A/C pajade tog det bara en timme innan den var fixad. Det här hotellet kan jag verkligen rekommendera för alla.

 
2017-08-14

Inlägg av 319sofien Taby, Sverige

Bra hotell

Bra hotell, super välstädad rum, bra frukostbuffé med mycket att välja på. Trist när man går ner till frukosten och det står 5 pers på ras och kollar på en men inte hälsar. Rummen var bra, hade utsikt mot poolen inga konstigheter. Nära till allt i Kamari. Jätte hjälpsamma i receptionen när vi skulle både till Oia och Fira (rekommenderas!) håller med föregående att sängarna är för hårda. Bad om en extra kudde vilket hjälpte. Överlag mycket bra och rekommenderar det. Santorini och Kamari är fantastisk!!