Kundomdömen om Afrodite

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,4 av 10 baserat på 197 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Service
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
8,1 / 10
Mat och dryck
 
7,6 / 10
Rum/lägenhet
 
7,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,5 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

Helena,
Norrköping

+
Läget , växter mm, bra rum, tyst och lugnt
-
Kuddarna... Bemötande i receptionen

Bekräftad gäst: 2019-10-05


10 av 10

,

+
Fantastiskt ställe, rent och fräscht. Lugnt och trivsamt. Personalen var trevlig , dock lite stel personal i receptionen
-

Bekräftad gäst: 2019-10-05


8 av 10

A,
Ånge

+
Rent och fräscht. Ligger nära till stranden och promenadstråk för shopping mm. Trevlig personal överlag. Frukosten ok, men lite klent med att fylla på det som tog slut.
-
Bättre sängar, de är obekväma, hårda och har ett knöligt underlag. Sov verkligen inte bra p g a detta. Klent med att fylla på det som tog slut i matsalen. Middagarna på hotellet inget vidare, inte gott.

Bekräftad gäst: 2019-10-05


9 av 10

Østmark,
Drøbak

+
Beliggenheten
-

Bekräftad gäst: 2019-10-05


8 av 10

Annette,
Stockholm

+
Läget, mitt på strandpromenaden
-
Otrevlig receptionist!

Bekräftad gäst: 2019-10-05


9 av 10

Marie,
Halmstad

+
Läget.
-
Påfyllnaden på frukosten kunde ta tid.

Bekräftad gäst: 2019-09-28


9 av 10

Torgny,
Uddevalla

+
Strandnära
-
Upphängning av blöta badkläder på balkong saknas

Bekräftad gäst: 2019-09-28


8 av 10

kristina,
Sunsvik nykvarns komun

+
centralt nära till allt
-
bättre info i reception vid ankomst

Bekräftad gäst: 2019-09-28


9 av 10

Karin,
Motala

+
Läget
-
Frukosten

Bekräftad gäst: 2019-09-28


9 av 10

Madde / Hassan,
Stockholm

+
Proffsig personal. Bra utbud av pooler. Bra frukost. Lugnt och skönt poolområde, förutom när det kom en brittisk familj som hoppade i poolen så att det stängte utanför, men efter två dagar (när personalen sagt till) så var det lika lugnt som innan igen.
-
Måste finnas lås på allmänna toaletter tillhörande hotellet.

Bekräftad gäst: 2019-09-21


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

71% av resenärerna rekommenderar

968 omdömen
Utmärkt
 
361
Väldigt bra
 
363
Bra
 
160
Mindre bra
 
45
Underkänt
 
39

5 senaste omdömen

2018-10-02

Inlägg av Holmberg K

Semester

Trevligt litet hotell med bra läge nära till allt. Bra frukost och trevlig personal. Hyfsat stort rum rent o fint,hårda sängar men vår andra dag fick vi en bäddmadrass och sen sov vi gott. Bodde högst upp ingen hiss men det var bra motion att gå i trapporna varje dag även med knäproplem. Men inget bra hotell för rörelsehindrade personer. Som alltid i Grekland skulle vi önska mer förvaring i rum o badrum. Men vi är nöjda med vår vistelse.

 
2018-09-25

Inlägg av Hans548 Skebobruk, Sverige

Jättebra hotell

Vi bodde i ett deluxdubbelrum (nr 207) med egen terrass och jacuzzi. Rummet var stort och mycket fräscht. Det låg närmast havet med terrassen alldeles invid den trevliga strandpromenaden. Perfekt läge oberoende av om man vill bada i havet, någon av hotellets pooler eller egna jacuzzin. Det var dessutom förvånansvärt lugnt. Hotellet består av flera mindre hotellbyggnader med trevliga ytor emellan, pooler och trädgårdar med flera olika möjligheter att ligga på solstolar. Vid havet finns solstolar och parasoller. Vi åt bara frukost på hotellet. Den var utmärkt bra. Hotellets egen restaurang Mesogaia såg dock mycket trevlig ut. Vid strandpromenaden finns oerhört många restauranger att välja på. Ska man absolut klaga på något så skulle det vara att rummet var läckert designat, men att detta gick ut över det praktiska. Det saknades hängare för handdukar och kläder. Tvättstället var lite opraktiskt. Vid frukostmatsalen kunde det ha funnits fler bord utomhus. Vi såg också att många rum låg mycket sämre till i anläggningen. Tydligen varierar rumsstandarden kraftigt.

 
2018-08-05

Inlägg av Tommy L Jönköping

Läget

Läget så nära alla restauranger och framför allt havet är toppen. Vi bodde på rum 513 med altan mot poolen, det är inget fel på det rummet men lukten i korridoren till rummet är förfärlig lyckligtvis känns det inte på rummet. Lukten kommer från ett förråd på samma våningsplan. Städningen är bra och personalen trevlig och hjälpsam. Det är mycket att välja på till frukost, brödet är inte mycket att hurra för men för övrigt var det mer än tillräckligt. Vi rostade allt bröd och då gick det än att äta.

 
2017-09-19

Inlägg av helenafriman Stockholms län, Sverige

Bästa frukosten

Fantastiskt bra hotell med stora, bekväma rum som är oklanderligt städade varje dag. Frukostbuffé som på ett 5-stjärningt hotell, där finns allt man kan önska och lite till! Läget är perfekt, nära till strand och shopping och restauranger. Poolområdet är jättefint med en stor pool med gott om bäddar och en liten barnpool som även blir bubbelpool med en enkel knapptryckning. Personalen är vänlig och proffsig. När vår A/C pajade tog det bara en timme innan den var fixad. Det här hotellet kan jag verkligen rekommendera för alla.

 
2017-08-14

Inlägg av 319sofien Taby, Sverige

Bra hotell

Bra hotell, super välstädad rum, bra frukostbuffé med mycket att välja på. Trist när man går ner till frukosten och det står 5 pers på ras och kollar på en men inte hälsar. Rummen var bra, hade utsikt mot poolen inga konstigheter. Nära till allt i Kamari. Jätte hjälpsamma i receptionen när vi skulle både till Oia och Fira (rekommenderas!) håller med föregående att sängarna är för hårda. Bad om en extra kudde vilket hjälpte. Överlag mycket bra och rekommenderar det. Santorini och Kamari är fantastisk!!