1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Afrodite

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,3 av 10 baserat på 152 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Service
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
7,5 / 10
Rum/lägenhet
 
7,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10

10 senaste omdömen


7 av 10

Anna,
Nyköping

+
Läget, nära till allt
-
Bättre frukost, för mycket sötsaker. Som vanligt så verkar det som om Britterna bestämmer vad som ska finnas till frukost.

Bekräftad gäst: 2019-08-10


9 av 10

Peter,
Nässjö

+
Mycket bra service. Sämst service i receptionen. i övrigt mycket service vänlig personal
-

Bekräftad gäst: 2019-08-04


5 av 10

Amal,
Södertälje

+
Service
-
Roomservice och godare mat

Bekräftad gäst: 2019-08-04


8 av 10

Andreas,
Karlstad

+
Väldigt trevligt och fint hotell, vi gillade verkligen området
-
Frukosten på hotellet var inget vidare, dåligt utbud. det var enda nackdelen

Bekräftad gäst: 2019-08-03


6 av 10

Elin,
Stockholm

+
Närheten till stranden
-
Lägre musik i poolområdet, öppettider på poolen. Bilderna på hemsidan är ganska missvisande

Bekräftad gäst: 2019-08-03


8 av 10

Jonas,
Gävle

+
Närheten till stranden och hur pass centralt det var. Städningen var otrolig.
-
Frukosten bra men middagen på hotellet var inget vidare, vi valde halvpension men började äta middagar utrop restauranger.

Bekräftad gäst: 2019-07-21


7 av 10

,

+
Läget strandpromenaden, otroligt trevlig ortsbefolkning i Kamari
-
Se över middagsbuffen, dåligt med grönsaker, inget grillat, typ souvlaki.

Bekräftad gäst: 2019-07-14


7 av 10

,

+
Frukost
-

Bekräftad gäst: 2019-07-14


1 av 10

David,
Göteborg

+
-
Endast en nyckel skulle vilja ha två nycklar till rummet. AC fläkt var dålig.

Bekräftad gäst: 2019-07-13


8 av 10

stefan,
Göteborg

+
läget, solstolar ingick
-
funkande AC

Bekräftad gäst: 2019-07-13


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

71% av resenärerna rekommenderar

931 omdömen
Utmärkt
 
344
Väldigt bra
 
354
Bra
 
152
Mindre bra
 
44
Underkänt
 
37

5 senaste omdömen

2018-10-02

Inlägg av Holmberg K

Semester

Trevligt litet hotell med bra läge nära till allt. Bra frukost och trevlig personal. Hyfsat stort rum rent o fint,hårda sängar men vår andra dag fick vi en bäddmadrass och sen sov vi gott. Bodde högst upp ingen hiss men det var bra motion att gå i trapporna varje dag även med knäproplem. Men inget bra hotell för rörelsehindrade personer. Som alltid i Grekland skulle vi önska mer förvaring i rum o badrum. Men vi är nöjda med vår vistelse.

 
2018-09-25

Inlägg av Hans548 Skebobruk, Sverige

Jättebra hotell

Vi bodde i ett deluxdubbelrum (nr 207) med egen terrass och jacuzzi. Rummet var stort och mycket fräscht. Det låg närmast havet med terrassen alldeles invid den trevliga strandpromenaden. Perfekt läge oberoende av om man vill bada i havet, någon av hotellets pooler eller egna jacuzzin. Det var dessutom förvånansvärt lugnt. Hotellet består av flera mindre hotellbyggnader med trevliga ytor emellan, pooler och trädgårdar med flera olika möjligheter att ligga på solstolar. Vid havet finns solstolar och parasoller. Vi åt bara frukost på hotellet. Den var utmärkt bra. Hotellets egen restaurang Mesogaia såg dock mycket trevlig ut. Vid strandpromenaden finns oerhört många restauranger att välja på. Ska man absolut klaga på något så skulle det vara att rummet var läckert designat, men att detta gick ut över det praktiska. Det saknades hängare för handdukar och kläder. Tvättstället var lite opraktiskt. Vid frukostmatsalen kunde det ha funnits fler bord utomhus. Vi såg också att många rum låg mycket sämre till i anläggningen. Tydligen varierar rumsstandarden kraftigt.

 
2018-08-05

Inlägg av Tommy L Jönköping

Läget

Läget så nära alla restauranger och framför allt havet är toppen. Vi bodde på rum 513 med altan mot poolen, det är inget fel på det rummet men lukten i korridoren till rummet är förfärlig lyckligtvis känns det inte på rummet. Lukten kommer från ett förråd på samma våningsplan. Städningen är bra och personalen trevlig och hjälpsam. Det är mycket att välja på till frukost, brödet är inte mycket att hurra för men för övrigt var det mer än tillräckligt. Vi rostade allt bröd och då gick det än att äta.

 
2017-09-19

Inlägg av helenafriman Stockholms län, Sverige

Bästa frukosten

Fantastiskt bra hotell med stora, bekväma rum som är oklanderligt städade varje dag. Frukostbuffé som på ett 5-stjärningt hotell, där finns allt man kan önska och lite till! Läget är perfekt, nära till strand och shopping och restauranger. Poolområdet är jättefint med en stor pool med gott om bäddar och en liten barnpool som även blir bubbelpool med en enkel knapptryckning. Personalen är vänlig och proffsig. När vår A/C pajade tog det bara en timme innan den var fixad. Det här hotellet kan jag verkligen rekommendera för alla.

 
2017-08-14

Inlägg av 319sofien Taby, Sverige

Bra hotell

Bra hotell, super välstädad rum, bra frukostbuffé med mycket att välja på. Trist när man går ner till frukosten och det står 5 pers på ras och kollar på en men inte hälsar. Rummen var bra, hade utsikt mot poolen inga konstigheter. Nära till allt i Kamari. Jätte hjälpsamma i receptionen när vi skulle både till Oia och Fira (rekommenderas!) håller med föregående att sängarna är för hårda. Bad om en extra kudde vilket hjälpte. Överlag mycket bra och rekommenderar det. Santorini och Kamari är fantastisk!!