1. Flyg & hotell

 2. Boendeval

 3. Tillval

 4. Uppgifter

 5. Bekräfta

 6. Bokat

Kundomdömen om Aegean Plaza

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Service
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
8,1 / 10
Mat och dryck
 
7,6 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,3 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Pamela,
Stockholm

+
Läget o den serviceinriktade personalen. Rummet o balkongen också mkt bra.
-
Förbjud rökning inom hela hotellet, alltså även kring poolen o på balkonger/terrasser. Vi fick byta rum pga intensiv rökning på intilliggande balkong/terrass samt vid poolen utanför vår balkong. Kommer hädanefter att leta efter hotell m rökfritt poolområde. Frukostbuffeen var oorganiserad o rörigt upplagd.

Bekräftad gäst: 2018-10-06


8 av 10

Ann-Charlotte,
Getinge

+
God service och bra mat.
-
Duschen i badrummet var väldigt dålig. Blev helt blött på golvet när man dushat. Draperiet tog inte emot något. Det var väldigt litet.

Bekräftad gäst: 2018-09-29


8 av 10

Kerstin ,
Kungsbacka

+
Hjälpsam och trevlig personal. Rent och välstädat.
-
Toadörren bör gå att stänga. Färskvatten istället för saltvatten i kranarna. Vattenkokare, kaffebryggare eller kastrull på rummet. Duschkabin istället för badkar. Några klädkrokar i hallen. Stolar och bord på rummet. Ett eluttag som alltid fungerar även om man inte är på rummet. (För laddning av mobil etc.)

Bekräftad gäst: 2018-09-22


7 av 10

Mats,
Jönköping

+
Mysigt, bra poolområde
-
Byt ut solsängarna vid poolmrådet, var väldigt obekväma.

Bekräftad gäst: 2018-09-22


9 av 10

,

+
Balkong med havsutsikt och soluppgång. Stora rum. Fantastisk frukost.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-22


10 av 10

,

+
Läget
-
-

Bekräftad gäst: 2018-09-15


10 av 10

Jan,
Svedala

+
Trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-15


8 av 10

Jessica,
Falköping

+
Fräscha rum. Bra service och städning.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-15


9 av 10

Sebastian,
Segeltorp

+
Det fina hotelrummet.
-
Insynsskydd mellan grannar på balkong. Endast 60-80 cm hög kant mellan grannar. Frukosten hade kunnat erbjuda (förutom melon och äpplen) mer annan frukt. Pannkakor hade varit gott någon dag. Fanns malna nötter, honung och nutella redan. Endast croassant o dyl att ha till.

Bekräftad gäst: 2018-09-15


8 av 10

Mathias ,
København

+
Dejlige pools og fine værelser.
-
Maden og de ansattes humør.

Bekräftad gäst: 2018-09-08


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

 • 4,5/5 Läge
 • 4/5 Sovkvalitet
 • 4/5 Rum
 • 4,5/5 Service
 • 4/5 Standard
 • 4,5/5 Renlighet

83% av resenärerna rekommenderar

679 omdömen
Utmärkt
 
274
Väldigt bra
 
286
Bra
 
78
Mindre bra
 
34
Underkänt
 
8

5 senaste omdömen

2018-10-06

Inlägg av PatteWe Raseborg, Finland

Bra hotell val

Då vi bokade resan via Aurinkomatkat fanns det en del hotell att välja mellan. Då man aldrig besökt platsen tidigare lyssnade vi på personer som varit på Santorini tidigare. Då föll valet på Kamari. Nära till havet, mycket bra utbud av restauranger. Räkna med att flygplanen hörs när de landar oberoende av var du bor i Kamari. Perfekt plats då man vill ha en slö stranddag varannan dag. Lätt att ta sig med buss till Thira och därifrån vidare. Hotellet ja. En riktigt positiv överraskning. Fina hotellutrymmen. Stort rum med en kort vägg med litet köksskåp å två kokplattor. Helt bekväma sängar för att sova i. Vill man ha täcke fanns det även i klädskåpet. Badrummet bra med de behövliga sakerna. Vi hade utsikt mot gatan framför hotellet. Men då där är ingen trafik så stör det inget. Fin utsikt upp mot den höga kalderan. Många tidigare skribenter har klagat på morgonmålet. Där finns det behövliga för att man skall bli mätt på morgonen. Men vänta er inte nordisk hotellstandard. Städningen fungerade mycket bra. Varje dag städades rummen, nya handdukar, sängarna böddade osv. Mycket bra service. Personalen trevlig och hjälpsam. Ja, och självklart fanns det luftkonditionering i rummet som man själv kunde styra. Mycket nöjda.

 
2018-09-01

Inlägg av josefineejohanssson Kristianstad, Sverige

ett helt fantastiskt hotell

Hotellet låg lagom gångfärd från stranden och strandpromenaden med alla restauranger. Poolerna och poolområdena var fina och fräscha. Städningen varje dag var toppen, med grundlig städning såsom svabbning av golv och byte av sängkläder och handdukar. Frukosten var toppen. Stor buffe med diverse olika sorters frukost beroende på vad man tycker om och servicen var bra!

 
2018-08-01

Inlägg av AndreasW350 Luleå, Sverige

Kort vistelse

På grund av flygförsening fick vi övernatta på Aegan Plaza en natt. Fick ett dubbelrum med dusch, våning ett med balkong mot pool. Rummet var helt och rent, sängar var helt okej inte jättehårda som är rätt vanligt i Grekland. Åt middag i hotellets restaurang, var helt okej åt två pastarätter.

 
2018-07-29

Inlägg av Pelotard Täby

Helt OK charterhotell

Ingen lyx och flärd, men ett välskött hotell med fin pool, välstädat, trevlig personal. Köket på rummet var inte direkt välutrustat men de kom snabbt springande med allt man bad om. Mycket lugnt område, nära till strand och en minimarket tvärs över gatan som var öppen dygnet runt. Frukosten OK, åt aldrig middag. Ligger liksom alla hotell i Kamari nära flygplatsen, både bra (för transfer) och dåligt (om man är mycket känslig för ljuden, men vi kände oss aldrig störda). Kan rekommenderas för barnfamilj på badresa.

 
2018-06-13

Inlägg av Inkan49 Stockholm, Sverige

Fina rum. Urdålig mat

Rena fina rum . Stor altan.... men frukosten ok inte mer. Om du väljer detta hotell ta ej halvpension. Middagarna var under all kritik. Inga skyltar som talade om vad det var för mat. Dessutom dyrt. 1500kr per person reste med Apollo. Ät middag någon annan stans.