1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Aegean Plaza

  • Genuin atmosfär
  • Många återkommande gäster

Hotell Aegean Plaza är ett fint hotell i flera mindre byggnader. Här välkomnas du av flera poolområden med både jacuzzi och separat barnpool, ett mindre, nyrenoverat gym och en trevlig snackbar med utsikt över poolen. I närheten hittar du restauranger och barer och till stranden är det promenadavstånd.


Rumstyper

Enkelrum för 1 person. Dubbelrum för 2-3 personer. Enrumslägenheter för 2-4 personer. Tvårumslägenheter för 2-4 personer. Juniorsviter för 2-4 personer, varav 1 barn.

Läs mer om våra rumstyper
Fråga en gäst

Gästerna gillar

Läget o den serviceinriktade personalen. Rummet o balkongen också mkt bra.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 674 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 50 m
Till centrum: 150 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Aegean Plaza är ett fräscht hotell som består av flera mindre byggnader och ligger en kort promenad från stranden. Hotellet har tre olika poolområden med totalt fyra pooler, varav en separat barnpool. Två av poolerna har integrerad jacuzzi. Gratis solstolar och parasoller.  Handduksservice mot deposition. Pool-/snackbar som serverar enklare rätter.

Frukostservering och sällskapsrum med tv. Room service dagtid. Litet gym. Gratis wifi. Tvättservice mot avgift. Hotellet är beläget i utkanten av Kamari, nära restauranger, barer och stranden. Kort flygtransfer från flygplatsen till hotellet.  Begränsad lokal trafik.

Måltider

Frukostbuffé. Halvpension mot tillägg.

Bra att veta

Flygtrafik som kan uppfattas som störande.