Kundomdömen om Santorini Palace

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,6 av 10 baserat på 20 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
7,7 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Service
 
8,8 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Hemtrevligt, centralt
-

Bekräftad gäst: 2019-10-05


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-05


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-28


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-07-20


8 av 10

+
Läget
-
Fler solsängar, fick endast plats 1dag utav 7. Tycker inte det är ok när hotellet inte ligger nära stranden. Vill man inte åka till stranden så måste man kunna få plats vid poolen. Mer färsk frukt till frukost. Laktosfria varianter på youghurt, såg ej att det fanns då det var dåligt skyltat. Färskpressad juice. Glutenfritt bröd, såg ej att det fanns då det inte fanns några skyltar.

Bekräftad gäst: 2019-07-13


8 av 10

+
-
Saknade vattenkokare

Bekräftad gäst: 2019-06-29


10 av 10

+
Läget, personalen, fräscht, städningen.
-
Fläktar på badrummen- ett av våra tre rum hade mögel i badrummet.

Bekräftad gäst: 2019-06-22


10 av 10

+
Bra frukost Läget Suverän mat i poolbaren!
-

Bekräftad gäst: 2019-06-01


10 av 10

+
Allt så fint Hotel med jätte fint badrum och hotellet ser ut som husen i Thira och Oia!
-

Bekräftad gäst: 2019-05-25


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

50% av resenärerna rekommenderar

718 omdömen
Utmärkt
 
306
Väldigt bra
 
272
Bra
 
96
Mindre bra
 
29
Underkänt
 
15

5 senaste omdömen

2018-09-24

Inlägg av Annika K

Bra hotell, men....

Bra hotell och fina rum som städas varje dag. Frukosten ok, middagen nästan oätbar (ljummen/ kall mat från dagen innan). Restaurangperonalen okompetent, oarig och butter. Boka ingen halvpesion på detta hotell!

 
2017-08-20

Inlägg av Alexander D

Mycket fint hotell

Bodde här 1 vecka med min partner. Blev förvånad över hotellets service och närhet till centrum. Sköna sängar att sova i, vakna upp på morgonen till de kritvisa husen på balkongen. Bada i deras pool. Jag rekommenderar detta hotell till alla!

 
2017-08-09

Inlägg av Eva_LenaE_13 Haninge, Sverige

Trevligt hotell.

Trevligt hotell och med en bra service. Det var väldigt rent och fräscht man fick nya handdukar och lakan varje dag. Jätte bra och fräsch frukost ned många valmöjligheter. Pool området var mycket bra med gott om utrymme och killarna som jobbade i poolbaren var snabba och effektiva med ett glatt bemötande så jag kan verkligen rekommendra Santorini Palace i alla avsenden.

 
2016-05-28

Inlägg av connym975 Stockholm, Sweden

Fint hotell

Hotellet är nyrenoverat och fräscht, personalen är trevlig, läget är bra i mysiga Firostefani och gångavstånd till magiska Fira. Maten däremot till frukost och halvpension är oätlig tyvärr. Dessutom kunde man bara få halvpension till middag.

 
2020-02-17

Inlägg av nicki_osborn Kansas City, Missouri

Great location

I really enjoyed our stay at the Santorini Palace. The location is fantastic. It is a 3-5 minute walk to all the shops and restaurants. The hotel is clean and modern. The rooms are large and well decorated. I loved the pool with its poolside bar. The atmosphere is low key and relaxing. The staff is very friendly and helpful. They also have a great breakfast buffet. There were only two things that weren’t quite ideal. With the large rooms and the air turning off when you leave, the room never felt especially cool. (Tip, the air won’t run unless the patio doors are shut) The second is only a problem if your room is under the pool deck (ours was). People dragging the patio furniture around is pretty loud. That being said, I’d happily stay there again.