Kundomdömen om Santorini Palace

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 35 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Service
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
7,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,2 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

,

+
Läget
-
Fler solsängar, fick endast plats 1dag utav 7. Tycker inte det är ok när hotellet inte ligger nära stranden. Vill man inte åka till stranden så måste man kunna få plats vid poolen. Mer färsk frukt till frukost. Laktosfria varianter på youghurt, såg ej att det fanns då det var dåligt skyltat. Färskpressad juice. Glutenfritt bröd, såg ej att det fanns då det inte fanns några skyltar.

Bekräftad gäst: 2019-07-14


8 av 10

,
Stockholm

+
-
Saknade vattenkokare

Bekräftad gäst: 2019-06-29


10 av 10

Gene,
Helsingborg

+
Läget, personalen, fräscht, städningen.
-
Fläktar på badrummen- ett av våra tre rum hade mögel i badrummet.

Bekräftad gäst: 2019-06-22


10 av 10

Sofia,
Söderbärke

+
Bra frukost Läget Suverän mat i poolbaren!
-

Bekräftad gäst: 2019-06-01


10 av 10

Salar,
Trollhättan

+
Allt så fint Hotel med jätte fint badrum och hotellet ser ut som husen i Thira och Oia!
-

Bekräftad gäst: 2019-05-25


10 av 10

Lena,
Vänersborg

+
Frukosten och placeringen
-

Bekräftad gäst: 2018-10-06


8 av 10

Erik,
Borås

+
-
Bättre frukost och mat i poolbaren.

Bekräftad gäst: 2018-08-25


9 av 10

Ulf,
Göteborg

+
Närheten till allt och ett rent och fint hotell.
-
Något tråkig frukost. För mycket småbarn vid poolen. Trotts att det fanns tydliga regler uppsatta vid poolen var det ett himla liv flera dagar. Om man sätter upp regler får man se till att dom följs. Annars blir det löjligt.

Bekräftad gäst: 2018-08-11


10 av 10

Anna,
Göteborg

+
Läget och poolen
-
Lite väl liten balkong i superior rummet, vi kunde knappt sitta där 4 pers

Bekräftad gäst: 2018-08-04


7 av 10

Karin ,
Stockholm

+
Pool området och rummen
-
Beskrivning på hemsidan ger en förväntan att hotellet har utsikt över calderan Frukost var inte vad man kan förväntan dåligt utbud och kaffet var svagt

Bekräftad gäst: 2018-07-21


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

50% av resenärerna rekommenderar

710 omdömen
Utmärkt
 
300
Väldigt bra
 
270
Bra
 
96
Mindre bra
 
29
Underkänt
 
15

5 senaste omdömen

2018-09-24

Inlägg av Annika K

Bra hotell, men....

Bra hotell och fina rum som städas varje dag. Frukosten ok, middagen nästan oätbar (ljummen/ kall mat från dagen innan). Restaurangperonalen okompetent, oarig och butter. Boka ingen halvpesion på detta hotell!

 
2017-08-20

Inlägg av Alexander D

Mycket fint hotell

Bodde här 1 vecka med min partner. Blev förvånad över hotellets service och närhet till centrum. Sköna sängar att sova i, vakna upp på morgonen till de kritvisa husen på balkongen. Bada i deras pool. Jag rekommenderar detta hotell till alla!

 
2017-08-09

Inlägg av Eva_LenaE_13 Haninge, Sverige

Trevligt hotell.

Trevligt hotell och med en bra service. Det var väldigt rent och fräscht man fick nya handdukar och lakan varje dag. Jätte bra och fräsch frukost ned många valmöjligheter. Pool området var mycket bra med gott om utrymme och killarna som jobbade i poolbaren var snabba och effektiva med ett glatt bemötande så jag kan verkligen rekommendra Santorini Palace i alla avsenden.

 
2016-05-28

Inlägg av connym975 Stockholm, Sweden

Fint hotell

Hotellet är nyrenoverat och fräscht, personalen är trevlig, läget är bra i mysiga Firostefani och gångavstånd till magiska Fira. Maten däremot till frukost och halvpension är oätlig tyvärr. Dessutom kunde man bara få halvpension till middag.

 
2019-11-12

Inlägg av staceyb2014

Pleasant stay

We were accommodated at the Santorini Palace hotel as the hotel we had originally booked was being renovated. The location is a short walk from the town of Thira which has quite a few bars, clubs and restaurants. Unfortunately not many were open due to off season, however on a positive note we were able to explore the town at our own pace and obtain fantastic pictures. The hotel itself is very nice with a brilliant view of the sunset just opposite. It was spacious, very clean and the room was a good size. Breakfast was included and had a variety of options. All staff were very helpful and in all we had a very pleasant stay!