Kundomdömen om Kafieris Blue

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9 av 10 baserat på 47 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
9,3 / 10
Service
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
7,8 / 10
Mat och dryck
 
6,6 / 10
Rum/lägenhet
 
8,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

Reidun,
Luleå

+
Läget. Stor pool. Sunsetwiew. Nära till allt. Storleken.
-
Bättre matlagningsutrustning. Typ vass kniv att skära med och lite fler bestick. Krokar i badrum för upphängning av handdukar och dyl. Ta bort köksbordet i som stod i hallen i vårat rum.

Bekräftad gäst: 2019-07-21


10 av 10

,

+
Personalen
-

Bekräftad gäst: 2019-07-21


10 av 10

Elaine,
Stockholm

+
Läget ligger centralt och är ett bra utgångaläge för utflykter till rest delar av ön. Utsikten fantastisk!
-

Bekräftad gäst: 2019-07-21


8 av 10

Robin,
Göteborg

+
Utsikten!
-
Vi fick vänta 5h på att få vårat rum vilket inte är ok.

Bekräftad gäst: 2019-07-13


10 av 10

Berit,
Mölndal

+
Terass, utsikt från terass, pool toppen.
-

Bekräftad gäst: 2018-10-06


8 av 10

André,
Boden

+
Storleken, ingen trängsel vid poolen och lugnt.
-
Någon typ av poolbar hade varit trevligt, för att kunna beställa lite enklare typ av lunchmat och dryck.

Bekräftad gäst: 2018-09-15


9 av 10

Ann-Chatrine,
Sundsvall

+
Läget och utsikten
-
Saknar möjligheter till att köpa lättare mat, lunch

Bekräftad gäst: 2018-07-01


10 av 10

Roger,
Göteborg

+
Läget och personalen
-

Bekräftad gäst: 2018-06-30


10 av 10

Marie,
Stockholm

+
Utsikten och location
-

Bekräftad gäst: 2018-06-24


10 av 10

Karin,
Göteborg

+
Läget, nytt och fint, en fantastisk utsikt.
-
Många kastruller inga kokplattor.

Bekräftad gäst: 2018-06-16


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

76% av resenärerna rekommenderar

169 omdömen
Utmärkt
 
97
Väldigt bra
 
34
Bra
 
15
Mindre bra
 
4
Underkänt
 
19

5 senaste omdömen

2019-07-21

Inlägg av KevinSjostrand

AMAZING!! đŸ™ŒđŸœđŸ€©

Allt var perfekt!! Vi älskade personalen för att dom var väldigt personliga! Lika trevliga varje dag đŸ™ŒđŸœ Utsikten var gudomlig från våran terrass 🏜 Hotellet låg perfekt i mitten av hela Santorini med en grym solnedgång samt nära till, buss, hyrfordon, stadskärnan Thira och massor med mer saker! đŸ™ŒđŸœđŸ˜Š Rekommenderar starkt! đŸ€™đŸœđŸ™ŒđŸœ

 
2018-07-18

Inlägg av 905annakarinl Huddinge, Sverige

Fantastisk utsikt och ett bra hotell

Vi är jättenöjda med vår vecka här! Vid incheckningen fick vi dessutom välja mellan stort rum eller stor balkong med egna solstolar. Och frukost serverad till balkongen. Gissa vilket alternativ vi valde!! Känns precis så lyxigt som man vill ha det här på Santorini utan att ligga i den riktiga lyx-lyx klassen förstås. Läget på hotellet är dessutom jättebra om man vill bo nära men inte i den hysteriska turistsmeten. Fast... som överallt annars på den här sidan: ska man ha utsikten så måste man vara beredd att gå i trappor! Och... hotellet har en bra pool vilket känns som ett stort plus i juli!

 
2018-06-03

Inlägg av bodycat

Besviken

Vi såg fram emot en lägenhet med egen balkong. Det är en balkongrad där man sitter nära grannen och grannarna måste gå förbi för att komma till sina rum. Det är ett pyttelitet rum och badrum. Det så kallade köket hade bara 2 kokplattor och ingen stekpanna. Man kunde inte laga mat. Inte heller äggkoppar. Kylskåpet var bra. Städningen var bra varje dag. Poolen o utsikten var också bra men till priset förväntar man sig mer.

 
2017-08-15

Inlägg av Annika67 Falun, Sverige

Bästa läget

Ett mindre hotell med ca 20 lägenheter som ligger på det absolut bästa läget på Santorini. Foristefani ligger strax norr om Fira (byarna går ihop) med vidunderlig utsikt över Calderan. Hotellet var rent o snyggt, nyrenoverat och badrummet var jättefint. Städning 7 dgr i veckan och de höll rent och snyggt på allmänna ytor. Vi bodde högst upp i lgt nr 4 vilket gjorde att vi hade lika många trappor ner till poolen som upp på gatan. Resturanger och affärer finns alldeles intill så man behövde inte gå långt för att äta middag. Frukosten serverades nere vid poolen, den serverades på bricka så man fick gå ner och ta plats så kom de med frukost som innehöll, grekiskt yougurt, juice, ägg, ost, skinka, kaffe, frukt och avslutningsvis en kaka. Wi-Fi funkade perfekt, lite sämre inne på rummet men det kan ju bero på att vi bodde längst upp, ute på vår balkong/terrass fungerade det bra. Bra med platser vid poolen, ett extra plus för en dusch vid poolen. Personalen är få men trevliga och tillmötesgående, vi betalade extra för att få behålla rummet till kvällen vilket var skönt. Alternativet var bagagerum vid receptionen samt ett badrum. I receptionen fanns en del drycker att köpa, öl, läsk, vatten och vin. Jag rekommenderar detta hotell med glädje.

 
2015-07-22

Inlägg av Timonvillma Stockholm, Sverige

Vackert boende på bergskanten!

Hotellet bjöd på en fantastisk utsikt över havet inklusive solnedgång. Frukosten översteg våra förväntningar och personalen var trevlig och omtänksam. Hotellets placering gjorde att det var lätt att gå till restauranger både i Firostefani och i Fira. Flera bilfria vägar finns in till Fira så leta upp dem! Hotellet är byggt längs bergsväggen och vilket innebär ett flertal trappor och det går inte att ta sig till hotellet med bil. Rummet var rent och köket hade den utrustning vi behövde. Minus för badrummet där duschen var i minsta laget. Rummet var också något lyhört. Tänk också på att det inte finns någon strand på denna sida av ön om du är ute efter att bada i havet. Men hotellets pool passade oss perfekt!