1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om El Greco (Santorini)

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Service
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
8,8 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,3 / 10

10 senaste omdömen


7 av 10

Amy,
Kristianstad

+
Mycket bra lägen 10 min till Fira och till lokal busstation mycket rent och fint hotel med 5 pool bra frukost mycket bekväm resort fint pool hamorisk atmosfär i
-
Kanske ska finnas en skylt som andra hotel att man kan hänga på dörren när man vill ha rummet städa senare Service i receptionen är sådär personal är inte särskilt service inriktad lite kort.personal på frukosten hälsa knapp kan inte ens säga god morgon.frukosten börja kl 7:30 men allt mat är inte framplocka får nästa vänta en halv timme innan allt är klart

Bekräftad gäst: 2019-06-15


10 av 10

Anna,
Alingsås

+
Helhet
-

Bekräftad gäst: 2019-06-15


10 av 10

Carola,
Åkers Styckebruk

+
Bra poolområde, hotellet tog fram mera solstolar när man bad om det. Trevlig o hjälpsam personal, fina rum
-

Bekräftad gäst: 2018-09-08


9 av 10

Namo,
Göteborg

+
Rent
-
Föör drygt för 3 stjärnor

Bekräftad gäst: 2018-08-11


9 av 10

Karolina,
Stockholm

+
Poolerna, läget.
-

Bekräftad gäst: 2018-07-08


8 av 10

Lotte ,
Ringsted

+
Pool, beliggenhed, udsigt God service til aftensmad, venlig tiltale, smil især Julia
-
Mere variation i maden, trist morgenmad og det samme hver dag. Aftensmad ofte det sammme, vi havde 14 dage på hotellet og måtte gå i byen og spise flere aftener da det var kedeligt, lad gæsterne få to retter i steden for på halvpension Sure personaler til morgenmad uden smil

Bekräftad gäst: 2018-09-22


9 av 10

Preben,
Roskilde

+
Beliggenhed tæt på byen, samt mulighederne for at finde fredelige opholdssteder
-

Bekräftad gäst: 2018-08-18


10 av 10

Louise,
Gentofte

+
Lækker pool, god plads, godt fitness center
-
Morgenmaden var ikke god

Bekräftad gäst: 2018-07-21


9 av 10

,

+
Hyvä ruoka, erilaiset allasalueet, viihtyisä
-

Bekräftad gäst: 2019-08-10


8 av 10

,

+
Rauhallinen, hyvä sijainti, siisti, huonepalvelusta sai tilata hyvää ruokaa
-
Suppea aamupala, huono sänky

Bekräftad gäst: 2019-07-27


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

80% av resenärerna rekommenderar

2073 omdömen
Utmärkt
 
952
Väldigt bra
 
753
Bra
 
243
Mindre bra
 
84
Underkänt
 
42

5 senaste omdömen

2017-07-29

Inlägg av Rebecca G

Superhärligt

Det är andra gången vi är här. Vi kom tillbaka för att vi var så nöjda. Personalen är alltid hjälpsam och tycks nästan be om ursäkt för att de tvingas tillrättavisa någon som kör in i resorten med fyrhjuling. Städningen av rummen är utmärkt och sköts klanderfritt. Maten i poolbaren är en mer än ok lunch (håller svenska priser). Läget in till Fira är perfekt. Vi gillade utbudet av olika pooler och det skyddade området. Resorten är stor men så är också personalstyrkan. Vi rekomenderar mer än gärna denna lilla pärla!

 
2016-08-20

Inlägg av Sandra H

Fantastiskt hotell

Fantastiskt service och personal. Väldigt god mat. Fräscha rum och övriga hotell. Flera fräscha pooler. Får kliva upp tidigt för att hinna få en solstol. Lite sämre wi-fi. Bra gym och spa. Nära till "centrum" ca 5 min promenad. Grym frukost.

 
2015-10-07

Inlägg av 189lena Stockholm, Sverige

För många stjärnor på detta hotell ...Skulle räcka med max 3 1/2

Kom till detta hotell från Naxos där vi bodde på Nissaki Suites hotell. El Greco hotell ska anses vara jämförligt med detta hotell eftersom det till och med har en halv stjärna mer än Nissaki Suites. Alltså 4 1/2 stjärna! Inget kunde stämma sämre... Nissaki Suites var verkligen värt sina fyra stjärnor! Jättefräscha rum med WiFi som funkade jämt + jättefräscht badrum och dusch, kaffemaskin på rummet, frukt&vatten - ibland kakor från restaurangen när man kom hem från stranden på eftermiddagen! Sysaker, strykjärn+strykbräda, extra kuddar, modernt kassaskåp och fräsch garderob med badrockar+tofflor, nagelkit, tandborst-kit, extra handdukar för stranden, ALLT man begär av ett lyxigt hotell. Och dessutom underbart goda frukostar med variation varje dag! EL GRECO hotell ...ofräscht badrum, inget dricksvatten på rummet, inget av ovan nämda saker utom ett gammalmodigt kassaskåp + ett tomt kylskåp. Delvis ståltrådsgalgar som såg ut som hos kemtvätten i en helt i övrigt tom garderob. Rostfläckade duschdraperier vid badkaret (som man står och duschar i) och problem med avloppet där (vatten rann ut på golvet när vi duschade). Stark lukt av klor i badrummet och "basic" standardutrustning på allt. Hårda kuddar i sängen och smaklös standardfrukost utan finess. Jätteanläggning med 280 hotellrum som känns som ett semesterläger. Ser väldigt fint ut på ytan med alla vita hus och pooler men vid närmare påseende ganska slitet på sina håll. Men gillar man denna typ av anläggning kan det ju vara både trevligt och kul. Kanske inte skulle ha varit lika kritisk om vi inte fått uppleva hur det verkligen kan vara innan vi kom hit. Bör också nämnas att WiFi på El Greco bara fungerar i receptionen på hotellet och inte på rummen.

 
2015-09-17

Inlägg av Linda A

Underbar vistelse på El Greco!

Vänlig personal, service i toppklass, rent och fräscht! Cirka 8 pooler på hela området, god mat i poolbarnen. Passar såväl barnfamiljer som kärlekspar.Det fanns pooler i avskildhet, barnpool och bubbelpool. Frukosten god.

 
2015-09-16

Inlägg av MNL1967 Falkenberg, Sverige

Rent, snyggt med bra service.

Vi är mycket nöjda med hotellet. Trevlig personal, rent, god mat samt trevlig atmosfär. Nära till huvudstaden med alla restauranger utmed kratern. Busstationen låg bara några hundra meter från vårt hotell vilket gjorde det enkelt med utflykter.