1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Caldera's Lilium

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,5 av 10 baserat på 55 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
9,5 / 10
Städning
 
9,6 / 10
Service
 
9,8 / 10
Faciliteter
 
9,2 / 10
Mat och dryck
 
8,9 / 10
Rum/lägenhet
 
9,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,2 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Amanda ,
Malmø

+
Udsigt, mad, personlig betjening og taxikørsel til/fra Fira
-
Der mangler et træningsrum

Bekräftad gäst: 2019-08-17


10 av 10

,

+
Utsikten, servicen.
-

Bekräftad gäst: 2019-08-10


10 av 10

johan ,
Mora

+
Väldigt trevlig personal, speciellt stackarn som fick köra nattpasset!
-

Bekräftad gäst: 2019-08-04


10 av 10

Filip,
Vellinge

+
Utsikten och trevlig personal
-
Det stod att hotellet hade en åldersgräns på 12 år men vi hade minst tre barn runt åldern 8 på hotellet.

Bekräftad gäst: 2019-08-03


10 av 10

,

+
Bästa med hotellet var att alla var så satans trevliga, dom hjälpte verkligen till med allt. Bokningar av resturager o utflykter, skit smidigt. Sedan så hade dom en egen "taxi" som körde in till fira. Och den kunde dom även köra dig dit du ville med. Helt klart en av dom bästa hotellen jag har bott på.
-

Bekräftad gäst: 2019-07-27


10 av 10

Pernilla ,
Stockholm

+
Att få transfer till och från stan varje dag! Vattenflaska dagligen. Över lag väldigt god service!
-

Bekräftad gäst: 2019-07-21


10 av 10

,

+
Utsikten.
-
Se till att uppdatera till rättvisande bilder efter renovering. Mycket bättre i verkligheten.

Bekräftad gäst: 2019-07-20


10 av 10

Khodi,
Solna

+
Poolområdet, solstolarna i vattnet, utsikten samt service i receptionen.
-
Ett gym på hotellet hade gjort det till världsklass hotell.

Bekräftad gäst: 2019-07-14


10 av 10

,

+
Fantastisk utsikt och trevlig och hjälpsam personal. Bra frukost + rum med havsutsikt
-

Bekräftad gäst: 2019-07-13


9 av 10

Mattias,
Stockholm

+
Utsikten, infinitypoolen samt fantastiskt trevlig och serviceinriktad personal
-
Flera enklare rätter på restaurangmenyn

Bekräftad gäst: 2019-07-07


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

93% av resenärerna rekommenderar

933 omdömen
Utmärkt
 
722
Väldigt bra
 
157
Bra
 
41
Mindre bra
 
8
Underkänt
 
6

5 senaste omdömen

2019-08-05

Inlägg av grandemaestro2016 Stockholm, Sverige

Magiskt!!!

Finns absolut ingenting att klaga på! Fantastisk service i receptionen, mycket bra frukost samt resturang i övrigt med humana priser. Fantastisk pool område med magisk vy. Bästa hotellet vi nånsin varit på. 10/10!!!

 
2018-07-28

Inlägg av Cecilia K

Perfekt

Hotellet: superfint, läget är perfekt. Nära till fira, dessutom erbjuder dom skjuts till och från fira flera gånger om dagen. Utsikten från poolen, restirangen osv är så vackert. Man har hela havet framför en. Resturangen: superbra och god mat. Finfina drinkar! Personalen: väldigt roliga, hjälpsamma och trevliga. Dom vet hur man behandlar gästerna! Dom kommer man sakna.

 
2017-11-08

Inlägg av Lillapalmen Boden, Sverige

Magiskt!!

Fantastiskt hotel med underbar personal. Utsikten är magisk! Kan varmt rekommendera detta hotell. Ni kommer att älska de underbara människorna som jobbar där, klimatet, utsikten, maten. ALLT! Kommer absolut att återvända hit igen.

 
2017-10-16

Inlägg av Moncan1960 Göteborg, Sverige

Underbart hotell och härlig personal, bästa hotellet jag bott på!

Ett helt underbart hotell med en otroligt vacker utsikt. Personalen genomgående vänliga och tillmötesgående på alla sätt. Ett plus för den härliga personalen i restaraurangen, härligt bemötande på frukosten. Bra frukost med panoramautsikt över Calderan som var "breathtaking". Rummet har jättemysigt och fräscht. En mycket avslappnad atmosfär. Hotellet erbjöd även fri transport till Fira 6 ggr om dagen, mycket uppskattat. Vid utcheckningen fick vi dessutom en fin fotobok om Santorini.

 
2017-09-24

Inlägg av Lena S Ljungsbro, Sverige

Underbart hotell och trevlig personal

Vi hade ett rum med poolutsikt som var helt magiskt (man såg havet också). Ett lugnt och avkopplande hotell där man verkligen kunde slappna av och få ro i själen. Trevlig personal och god mat. Busstransfer var gratis in till Fira som är en jättefin stad med stort utbud av shopping och restauranger. Santorini och Lilium är verkligen en riktig pärla i medelhavet. Åker mer än gärna hit igen