Kundomdömen om White Rock

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,2 av 10 baserat på 13 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
9,2 / 10
Städning
 
9,4 / 10
Service
 
9,3 / 10
Faciliteter
 
8,5 / 10
Mat och dryck
 
8,8 / 10
Rum/lägenhet
 
9,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,4 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

Harald,
Sundsbruk

+
Lugnt och harmoniskt med fin trädgårdsanläggning. Värden Alekso fantastisk.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-28


10 av 10

Anders,
Falun

+
Utsikten. Lugn rofylld miljö. Personliga kontakten med boendets personal. Rent.
-
-

Bekräftad gäst: 2019-09-28


10 av 10

John,
Rørvig

+
Hotellet ligger i rolige og naturskønne omgivelser med let adgang til by og strand. En sand perle med en vært, Alekis, der altid mødte en med et smil, og som kun ønskede det bedste for sine gæster. Vi havde et halvt dobbelthus med to værelser og rigeligt med plads, alt fungerede på græsk maner. Omgivelserne i olivenlunden blev holdt pænt og rengøringen var helt i orden. Er man til ro og fred uden bongo, bongo trommer ved swimmingpoolen, og uden larm fra en bar om aftenen, ja så er det bare stedet.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-28


10 av 10

Patrick ,
Falun

+
Läget är lite utanför vilket är skönt, nära till stranden. Mysigt och trivsamt att bo här
-

Bekräftad gäst: 2019-09-28


10 av 10

Kristin,
Stockholm

+
Lungt, personligt och mysigt hotell. Ingen dunkande musik. Otroligt service inriktade ägare som mötes oss vid bussen när vii kom Enkelt och rent hotell. När spolningen på toaletten inte fungerade, så fixades det på 15 min efter att vi sa till om det.
-
En bäddmadrass för att göra sängen lite mindre hård.

Bekräftad gäst: 2019-08-31


8 av 10

Lasse,
Borlänge

+
Lugnet å det egna lilla huset
-
Mjukare sängar, komplettera köksutrustning samt skruva fast lösa saker. Låta ac ingå i priset.

Bekräftad gäst: 2019-08-31


10 av 10

Mats,
Sävsjö

+
Allt
-

Bekräftad gäst: 2019-08-24


10 av 10

Anders,
Ystad

+
Lugnt och gemytligt.
-

Bekräftad gäst: 2019-08-10


10 av 10

Therése,
Malmö

+
Alexos!!!! Vilken underbar människa. Möter oss vid bussen med ett stort varmt leende! Hjälpsam och hjärtlig. Samma sak när vi ska hem. Han vinkar av oss vid bussen fast det var tidigt på morgonen!
-
Det vanligaste "problemet" som verkligen inte är något problem egentligen utan ett "I-landsproblem" är att sängarna alltid är så hårda i Grekland. Jag tror att av alla gånger jag varit i Grekland (vilket nog är 20-tal gånger vid det här laget) så har jag bara haft "bäddmadrass" två gånger. Så det vore skönt om det fanns, Men som sagt. Det är ett I-landsproblem som heter duga.

Bekräftad gäst: 2019-07-13


8 av 10

Kjell,
Kungsbacka

+
Läget
-
Lite spartanskt

Bekräftad gäst: 2019-07-06


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

80% av resenärerna rekommenderar

26 omdömen
Utmärkt
 
19
Väldigt bra
 
6
Bra
 
1
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2019-04-02

Inlägg av Tobias H Malmö, Sverige

Underbart och lugnt boende som vi gärna återkommer till.

Fint boende (bungalow) i mysig trädgård. Trevligt poolområde. Utmärkt städning. Bara ett par hundra meter till fin strand. Affärer och bra restauranger finns på gångavstånd. Jättetrevliga och hjälpsamma ägare/personal. Hyr gärna en bil och upptäck fantastiska Samos.

 
2018-08-28

Inlägg av Mariann L Halmstad, Sverige

En riktig pärla för de som inte vill bo mitt i smeten

Riktigt trevligt boende, bra "lägenhet" med, som vi bodde, en stor och en liten balkong med fin utsikt över hav och berg. Lugnt poolområde, 5 minuters promenad till bad, liten strand med klappersten och trevlig lunchrestaurang. I närheten en väldigt mysig restaurang, Loukulos, som hade bästa maten och trevligaste personal!

 
2018-07-14

Inlägg av rbrattlin Kungsbacka, Sverige

Lugnt, rent och trevligt

Ett par kilometer från Votsalakia centrum ligger denna lilla pärla, med utsikt över havet. Köket var utrustat så pass att en kunde fixa frukost, men inte mycket mer, en kokplatta, kaffebryggare och vattenkokare. Lägenheten var fräsch och ren. Dock fanns det bara en holländsk tv-kanal (men vem vill se på tv?) och sängarna var två enkelsängar som stod bredvid varandra. Den ena sängen var stenhård och den andra var nerlegad så att fjädrarna kändes. Uteplatsen var ganska stor och rymlig. Poolen var fräsch och perfekt för ett litet sent eftermiddagsdopp efter beachen. Värden var mycket trevlig och hjälpsam. Ville en ha AC på rummet fick en betala 5 EU per natt men det var det värt. Det var en bit att gå till restauranger och bad men det var inte så farligt. Kan verkligen rekommendera detta boende för er som vill ha lugn och ro och inte bo mitt i smeten!

 
2018-07-12

Inlägg av Ikaswe

Enkelt och fint hotell

Lugnt och skönt, fin djup pool, enkla fräscha lägenheter med allt man behöver. Ingen trängsel vid poolen, ibland låg vi där helt själv. Fantastiska omgivningar. Nära till strand, med en beachbar, Mocambo bar. Något längre till byn, men ändå nära. Trevlig och hjälpsam ägare. Mycket bra städning. Återkommer gärna.

 
2017-10-03

Inlägg av Anna H Gävle, Sverige

lungt och skönt

Otroligt fint läge med havet på ena sidan och berget på andra. Litet och mysigt en liten bit utanför byn. Otroligt fin strand alldeles nedanför stranden. Fräsht om än lite slitet och väldigt trevliga och hjälpsamma ägare som själva bor på hotellet.