1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om White Rock

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9 av 10 baserat på 5 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Service
 
9,2 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
9,0 / 10
Rum/lägenhet
 
9,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Anders,
Ystad

+
Lugnt och gemytligt.
-

Bekräftad gäst: 2019-08-10


10 av 10

Therése,
Malmö

+
Alexos!!!! Vilken underbar människa. Möter oss vid bussen med ett stort varmt leende! Hjälpsam och hjärtlig. Samma sak när vi ska hem. Han vinkar av oss vid bussen fast det var tidigt på morgonen!
-
Det vanligaste "problemet" som verkligen inte är något problem egentligen utan ett "I-landsproblem" är att sängarna alltid är så hårda i Grekland. Jag tror att av alla gånger jag varit i Grekland (vilket nog är 20-tal gånger vid det här laget) så har jag bara haft "bäddmadrass" två gånger. Så det vore skönt om det fanns, Men som sagt. Det är ett I-landsproblem som heter duga.

Bekräftad gäst: 2019-07-13


8 av 10

Kjell,
Kungsbacka

+
Läget
-
Lite spartanskt

Bekräftad gäst: 2019-07-06


9 av 10

Carina,
Orsa Dalarna

+
Låg lite utanför centrum och vägen lugnt och fint.
-

Bekräftad gäst: 2019-06-15


8 av 10

Christer,
Kode

+
Lungt läge, litet och personligt.
-

Bekräftad gäst: 2019-06-01


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

80% av resenärerna rekommenderar

22 omdömen
Utmärkt
 
15
Väldigt bra
 
6
Bra
 
1
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2019-04-02

Inlägg av Tobias H Malmö, Sverige

Underbart och lugnt boende som vi gärna återkommer till.

Fint boende (bungalow) i mysig trädgård. Trevligt poolområde. Utmärkt städning. Bara ett par hundra meter till fin strand. Affärer och bra restauranger finns på gångavstånd. Jättetrevliga och hjälpsamma ägare/personal. Hyr gärna en bil och upptäck fantastiska Samos.

 
2018-08-28

Inlägg av Mariann L Halmstad, Sverige

En riktig pärla för de som inte vill bo mitt i smeten

Riktigt trevligt boende, bra "lägenhet" med, som vi bodde, en stor och en liten balkong med fin utsikt över hav och berg. Lugnt poolområde, 5 minuters promenad till bad, liten strand med klappersten och trevlig lunchrestaurang. I närheten en väldigt mysig restaurang, Loukulos, som hade bästa maten och trevligaste personal!

 
2018-07-14

Inlägg av rbrattlin Kungsbacka, Sverige

Lugnt, rent och trevligt

Ett par kilometer från Votsalakia centrum ligger denna lilla pärla, med utsikt över havet. Köket var utrustat så pass att en kunde fixa frukost, men inte mycket mer, en kokplatta, kaffebryggare och vattenkokare. Lägenheten var fräsch och ren. Dock fanns det bara en holländsk tv-kanal (men vem vill se på tv?) och sängarna var två enkelsängar som stod bredvid varandra. Den ena sängen var stenhård och den andra var nerlegad så att fjädrarna kändes. Uteplatsen var ganska stor och rymlig. Poolen var fräsch och perfekt för ett litet sent eftermiddagsdopp efter beachen. Värden var mycket trevlig och hjälpsam. Ville en ha AC på rummet fick en betala 5 EU per natt men det var det värt. Det var en bit att gå till restauranger och bad men det var inte så farligt. Kan verkligen rekommendera detta boende för er som vill ha lugn och ro och inte bo mitt i smeten!

 
2018-07-12

Inlägg av Ikaswe

Enkelt och fint hotell

Lugnt och skönt, fin djup pool, enkla fräscha lägenheter med allt man behöver. Ingen trängsel vid poolen, ibland låg vi där helt själv. Fantastiska omgivningar. Nära till strand, med en beachbar, Mocambo bar. Något längre till byn, men ändå nära. Trevlig och hjälpsam ägare. Mycket bra städning. Återkommer gärna.

 
2017-10-03

Inlägg av Anna H Gävle, Sverige

lungt och skönt

Otroligt fint läge med havet på ena sidan och berget på andra. Litet och mysigt en liten bit utanför byn. Otroligt fin strand alldeles nedanför stranden. Fräsht om än lite slitet och väldigt trevliga och hjälpsamma ägare som själva bor på hotellet.