1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Villa Eleonas

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,6 av 10 baserat på 31 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
9,6 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Service
 
9,4 / 10
Faciliteter
 
9,3 / 10
Mat och dryck
 
7,3 / 10
Rum/lägenhet
 
9,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,2 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Karin ,
Saltsjö-Boo

+
Superfina hus, fantastisk utsikt och härligt med egen pool
-

Bekräftad gäst: 2019-07-27


10 av 10

Annelie,
Billeberga

+
Egen pool och att det var lugnt och avskilt
-
Wi-fi.

Bekräftad gäst: 2019-07-27


10 av 10

Anna ,
Sundsvall

+
Helt underbar utsikt, boende och pool. Det bästa boende vi någonsin haft.
-

Bekräftad gäst: 2019-07-20


10 av 10

Mikael,
Borås

+
Poolen, utsikten, tystnaden
-

Bekräftad gäst: 2019-07-20


10 av 10

Christer,
Stockholm

+
Allt
-
Lite fräschare utedynor tack

Bekräftad gäst: 2019-07-13


10 av 10

Birgitta,
Göteborg

+
Underbara fina hus härlig pool. Tystnaden så rofullt. Bra med tvättmaskin i huset. Otroligt sköna sängar bra vitvaror i köket spis med ugn kyl o frys.
-
Wifi fungerade inte till belåtenhet. Det behövs mer krokar att hänga kläder på. En liten extra info är, det gick bra att gå ner till centrum men hem var en utmaning, vi tog taxi med allt vatten och mat taxin kostade 4 euro de beställde taxi i affären till oss bra va!!!

Bekräftad gäst: 2019-07-06


10 av 10

Ulrika,
Göteborg

+
Finare än jag trodde.Bättre i verkligen.En utsikt som tar andan ur än
-

Bekräftad gäst: 2019-06-29


10 av 10

Peter,
Trångsund

+
Lugnt, bra ytor, egen pool, högt läge med utsikt över byn och havet
-
Hållare för duschen, så man slipper hålla den i handen. Skruva fast safety deposit i väggen, när vi kom fanns ingen och ägaren kom med en ny men inte heller den skruvades fast så det var i princip bara att lyfta med sig om man önskade.

Bekräftad gäst: 2019-06-01


10 av 10

,

+
Den fräscha lägenheten o utsikten !
-
En 4-5 cm bädd madrass så man slipper ligga direkt på den tjocka/hårda madrassen !!

Bekräftad gäst: 2019-06-01


10 av 10

Katarina,
Göteborg

+
Egen pool, fräsch och fin inredning. Ingen direkt insyn, fantastisk utsikt, fina sittmöbler ute. Vatten (och vin) i kylskåpet, mycket uppskattat.
-
Bodde ganska långt upp, ingen belysning på vägen. Bra att få veta när det skall städas. Solstolarna slitna.

Bekräftad gäst: 2018-09-15


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 5/5 Standard

0% av resenärerna rekommenderar

4 omdömen
Utmärkt
 
4
Väldigt bra
 
0
Bra
 
0
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2019-07-25

Inlägg av RobertS3758

Perfect peaceful getaway

Eleonas Country Village gives you a great full service vacation hideaway. It is also centrally located for exploring remote beaches and villages. Great individual cottages, excellent food, and a swimming pool. Good hiking right out the door. Perfect for couples and families.

 
2018-07-22

Inlägg av Corinne G

Your own villa with a private pool

If you would like to know what it is like to live in a villa with private pool in a mediterranean country...go here! These very complete houses have beautful details, are clean, well maintained and each villa has a private swimming pool with enough privacy. The lady of the property is sweet, we received very good service. We booked via Eliza was here, with flight and rental car included, It was perfect. We came in May, enyoyed a tranquil Votsalakia, walked up to the nearby Pythagorio caves and saw the country by car. So why not stay at one of these beautifull houses?

 
2019-07-01

Inlägg av DennisSoeteman Valkenswaard, Nederländerna

Mooie plek met alle rust en toch alles in de buirt

Eleonas Villa’s ligt net buiten het centrum van Votsalakia, biedt alle rust in de verschillende villa’s en binnen enkele minuten is het centrum te bereiken. De villa’s (wij hadden de 4-6 persoons) zijn ruim opgezet met alle voorzieningen. Privacy is volledig aanwezig in deze villa. Wat ons betreft een prima accommodatie die zeker aan te raden is.

 
2017-10-05

Inlägg av 208pieterr Sint-Michielsgestel, Nederländerna

Perfecte accommodatie in Votsalakia

De volledig ingerichte huisjes van Eleonas Village liggen op 1,5 km van de hoofdstraat in Votsalakia/Kampos. Wij hadden een 4 persoonsvilla die zeer compleet was ingericht. Twee slaapkamers, 2 badkamers, ruim terras met bank, stoelen en tafel en een privézwembad praktisch naast de deur. We hebben al heel wat accommodaties in Griekenland bezocht, maar deze behoort toch zonder meer tot de top. De bakker, supermarkt, auto- en fietsverhuur, restaurantjes, strand, winkels bereik je over een 1,5 km lange hellende weg.