1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Sirena Village

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,3 / 10
Städning
 
8,1 / 10
Service
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
6,6 / 10
Mat och dryck
 
8,3 / 10
Rum/lägenhet
 
7,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,0 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

gertrud,
Göteborg

+
Läget. Vi bodde i Sirena Village och det var jättefint
-
Skaffa bäddmadrasser till sängarna.

Bekräftad gäst: 2018-09-22


7 av 10

Eva,
Stockholm

+
Servicen.
-
Städning och standard på huset (vi bodde i Sirena Village) och AC fanns bara i sovrummet, Vi hade bokat ett två-rumshus, men fick nog bara ett ett-rumshus. 2 personer fick sova i köket utan AC, vilket var hemskt. Wifi obefintligt.

Bekräftad gäst: 2018-07-07


2 av 10

susanne,
frederiksberg

+
Venligt personale, god terrasse til lejligheden
-
Når man trak i toilettet, så stank der af kloak i hele lejligheden. Vi var ovre i receptionen tre gange tre dage i træk og klage over det, men det lykkedes dem ikke at ordne problemet. Det var så slemt, at vi undlod at trække ud i toilettet medmindre det var strengt nødvendigt, og så måte vi forlade ledigheden i en halv time, før det var muligt at være derinde igen for lugten. Madrasserne var alt for hårde, så vi måtte lægge sengetæppet under lagnet for at kunne sove nogenlunde. Vi var også skuffede over køkkenfaciliteterne. Jeg havde ringet ind til jer på forhånd for at høre om dette, fordi, som jeg forklarede jeres ansatte, er jeg intolerant overfor gluten og laktose, og vi derfor laver al maden selv. Derfor var det vigtigt for os, at der var det allermest nødvendige. Jeg spurgte eksplicit til ovnfaciliteter, og det mente jeres ansatte at der var. Det viste sig at være en mikroovn, der ikke kunne fungere som almindelig ovn. Der var heller ikke skærebræt eller grydeske.

Bekräftad gäst: 2018-09-08


8 av 10

Helle,
Asker

+
Pittoreske bygninger. Eget lille hus. Rolige omgivelser.
-
Spaet burde være inkludert i prisen. Bassenget ser mye større ut på bildene enn det er i virkeligheten.

Bekräftad gäst: 2019-07-20


9 av 10

,

+
-

Bekräftad gäst: 2018-07-28


8 av 10

Sofie,
København

+
-

Bekräftad gäst: 2019-05-25


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

100% av resenärerna rekommenderar

112 omdömen
Utmärkt
 
77
Väldigt bra
 
23
Bra
 
10
Mindre bra
 
2
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2019-07-22

Inlägg av Reseguru

Familjevecka

Supertrevligt boende! Familjärt och mysigt. Rena fräscha rum och trevlig personal. Maten i hotellbaren helt ok för både vuxna och barn! Nära stranden, bra restauranger och supermarket. Rekommenderar starkt!

 
2019-07-10

Inlägg av Susanne C

Fantastiskt!

Har bara gott att säga om hotell, personal, mat osv. :-) Enkelt och snabbt att komma ner till havet/stranden där det fanns en trevlig bar/Café att äta något lättare på. Stranden är fin med vackra stenar men inget för småbarn. Vår 12-åriga dotter döck väldigt mycket. De flesta restaurangerna hade Wifi och det fanns många bra. Kan varmt rekommendera Cleopatra. Gratis solstolar om du handlar något att dricka eller äta. Finns en sandstrand lite utanför stan dit vi åkte med taxi (funkar att cykla för den som orkar i värmen) Kostade 60 kr. Vi var också en hel del vid poolen och där var det fin service från baren och ingen som klagde på om någon kastade boll i poolen eller hade med någon flytsak. Tyvärr öppnade inte gymmet förrän kl. 09.00 så för den ambitiöse fick det bli kvällsträning, då vi gärna tränar vid 08.00. Vi är jätte nöjda med hotellet och dess personal och tvekar inte på att åka dit igen. <3

 
2019-07-01

Inlägg av stefanhL836QE Stockholm, Sverige

Litet, familjärt och känsla av lyx

Vi bodde här en vecka med tonårsbarn och det var superbra. Mycket fint o stort rum, välstädat och bra. Området (Sirena Village) är som en miniatyrby med jättefina hus runt poolen (som är stor nog att verkligen bada i). Fantastik service!

 
2018-08-19

Inlägg av HenrikB651

Service minded deluxe

Familjeägt hotell där de är otroligt service minded. Till skillnad från andra hotell där de oftast ger dig en broschyr och säger "Hit kan du ringa", så fixar personal på Sirena hotell allt. Hyrbil, grejer från apoteket och mycket, mycket mer. Rummen/toalett var bra städade och fräscha och det fanns en stor härlig terrass/balkong med skugga på eftermiddagarna där vi bodde. 5 minuters promenad till stranden och en beachbar med det mesta man kan önska, samt Supermarket i närheten. Internet-uppkopplingen generellt på ön, oavsett Wi-Fi eller 3G/4G, var sådär. Ön Samos är inte riktigt lika långt fram som Sverige vad gäller IT-infrastruktur. Sammantaget hade vi en riktigt bra vistelse och kan varmt rekommendera detta hotell.

 
2018-07-09

Inlägg av Petsve10 Karlshamn, Sverige

Härligt hotel

Vi tillbringade 2 veckor på detta trevliga hotel som drivs av en familj, väldigt hjälpsamma och måna om sina gäster. Dom fixar det mesta som hyrbilar, båtutflykter mm.Det ligger lite vid sidan av huvudvägen vilket gör att man inte störs av trafik eller andra hotel. Fina lägenheter men sängarna borde utrustas med bäddmadrass som standard, vi fick be om en! Fint spa med väldigt prisvärda behandlingar, härlig pool som hölls exemplariskt ren. Stort modernt gym. Trevlig bar men med begränsad meny. Fin frukost buffe med trevlig variation. Gratis wifi på hela hotellet men dålig fart på det, dessutom så är täckningen usel för alla mobiloperatörer, men går man ner mot huvudgatan så är det fullt blås. För den som gillar stranden har hotellet en beachklubb med gratis solstolar och parasoll och strandleksaker att låna.Den här delen på Samos är väldigt mycket lugnare än den östra som liknar mer övriga Grekiska ö världen. Rekommenderas starkt