1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Pelagos Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,1 / 10
Städning
 
8,2 / 10
Service
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
7,1 / 10
Mat och dryck
 
5,1 / 10
Rum/lägenhet
 
7,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,0 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Gunilla,
Östmark

+
Läget, nära till stranden. Bra att få gå en bit in mot centrum så man får röra på sig. Bodde också här för 6 år sedan. Charmigt i den gamla delen. Det byggs nu 15 nya lägenheter o en pool till, undrar om det blir rörigt med mer folk.
-
Uppdatering av köksdelen. Skåpen sitter för högt. Ingen avställningsyta vid kokplattorna. Spegeln i badrummet sitter också för högt.

Bekräftad gäst: 2019-08-10


8 av 10

,

+
Bästa läget vid stranden. Lugnt och fridfullt.
-
Klimatanläggning för lägenheterna bör ingå i priset.

Bekräftad gäst: 2019-08-10


10 av 10

Hans,
Göteborg

+
Lugnt, mysigt och trevligt boende. Jättetrevlig personal som var väldigt hjälpsamma. Kommer stor sannolikhet att återvända.
-

Bekräftad gäst: 2019-08-10


10 av 10

,

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2019-08-03


8 av 10

Kenneth ,
Katrineholm

+
Lugnt o gemytligt hotell med familjekänsla
-

Bekräftad gäst: 2019-07-27


6 av 10

,

+
Rent och fint med ett bra läge alldeles vid stranden. Trevliga ägare. Bra priser för bilhyrning.
-
SÄNGARNA! Sängarna var fruktansvärt hårda. Att sova på en filt på golvet hade varit likvärdigt. Så hårda var sängarna, det är ingen överdrift. AC kostar 6€ extra per natt. Väldigt snålt tycker jag. Baka in det i priset istället. Detsamma gäller för säkerhetspaket som fanns i rummet. Det kostade och extra.

Bekräftad gäst: 2019-07-27


8 av 10

Josefin,
Motala

+
Enkelt men mysigt. Det man behövde fanns. Stor härlig balkong med fin utsikt mot pool och hav. Nära stranden och restauranger.
-

Bekräftad gäst: 2019-07-13


10 av 10

Nikki,
Jakobsberg

+
Hotellet ser sunkigare ut på era bilder, möttes av ett väldigt fräscht och välstädat hotell. Det var en trevlig överraskning
-

Bekräftad gäst: 2019-07-06


8 av 10

Ulrica,
Göteborg

+
Nära stranden. Trevlig personal. Trevlig utsida, bra pool.
-
Vet att de ska renovera, då blir det ett toppenställe.

Bekräftad gäst: 2019-07-06


10 av 10

Helena,
Stockholm

+
Hemtrevligt och personligt
-

Bekräftad gäst: 2019-06-29


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

81% av resenärerna rekommenderar

37 omdömen
Utmärkt
 
27
Väldigt bra
 
8
Bra
 
1
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2019-06-30

Inlägg av Tanmed Stockholm, Sverige

Underbart!

Pelagos Beach (även kallat) är ett litet familjeägt hotell. Jag har bott där flera år i rad och kan inte tänka mig att bo på annat ställe. Familjen är fantastisk, vänliga och hjälpsamma. Lägenheterna är enkla men det finns allt du behöver. Stranden är på andra sidan gatan, samt nära till en underbar restaurang som heter Nick the greek. Där är det fisk och skaldjur som gäller och är det bästa stället i Votsalakia. Jag har bekanta som åkt till Pelagos i väldigt många år och ibland har vi även varit här två gånger på semestern. Maj och september är fantastisk tid att åka. Övrig tid kan vara väldigt varmt. Man kan hyra bil av hotellet, air kondition finns som extra tillval på ca 420kr för en vecka. Det tillkommer också en hotellskatt. Så blev 45 euro ungefär för båda. Det finns en liten butik precis intill och inte alltför långt bort både bageri och lite större butiker. Se till att dem hjälper er att besöka en restaurang uppe i bergen som heter Orizontas. Det var Kiriakos, sonen i familjen som rekommenderade det. Helt underbart! Jag saknar redan Pelagos och kommer självklart återvända, år efter år. Ta tillfället i akt och boka plats innan det är slutsålt! Vilket det nästan alltid blir! Det finns även väldigt söta kattungar som leker på nätterna på hotellet. Bra att känna till eftersom hela Samos har massor av katter som hälsar dig välkommen. Tveka inte att besöka Pelagos!

 
2019-06-14

Inlägg av 50piercej Järbo, Sverige

Bemötandet!

Jag vet inte hur jag ska börja beskriva allt. Vi kom till samos för att spendera en vecka och bara njuta av den otroligt vackra ön, men redan första dagen blev vår dotter sjuk. Efter ytterligare två dagar konstaterade läkaren på ön (vilken underbar barnläkare de har på ön. Hon är helt fantastisk) att vår dotter antagligen fått en allergisk reaktion från all växtlighet och den höga luftfuktigheten i kombination med vinden. Hon rådde oss att byta hotell så vi fick byta till det här lägenhetshotellet. Vi reste med Apollo så de hade redan ordnat allt åt oss, även de var väldigt hjälpsamma och förstående, så ägaren tog emot oss direkt vid grinden och hjälpte oss upp till rummet. Hans bemötande var så oerhört vänligt och generöst. Tyvärr blev dottern inte bättre av att komma närmare havet så resten av familjen fick rusa till en taxi och åka till flygplatsen för att få ambulansflyg till Aten. Jag blev kvar ensam på pelagos och fick ett flyg bokat dagen efter då allt sköttes via vårt försäkringsbolag. Det första han gjorde var att fråga hur jag mådde, om jag behövde något, om han kunde göra något för mig för han såg väl hur orolig jag var. Jag ville egentligen bara gå till mitt rum och vänta på att få komma till min familj igen men han mer eller mindre tvingade mig att sätta mig hos honom. Han bjöd på kaffe, grekiskt vin och pratade med mig om allt i flera timmar. När klockan var 11 på kvällen skjutsade han mig personligen till en bankomat så jag kunde ta ut pengar för taxiresan jag skulle ta dagen efter till flygplatsen, gav mig sitt privata mobilnummer och bad mig ringa så fort jag visste vilken tid jag skulle flyga så han kunde ordna samma taxi som min familj åkte med. På morgonen efter när jag vaknade fick jag besked om mitt flyg så jag gick ned och kollade om han satt vid receptionen. Mycket riktigt satt han där med övrig personal/familj. När han såg mig avbröt han alla och så något på grekiska, pekade på mig och alla började serva med kaffe, hämtade mitt bagage, ringde taxi, bjöd på mer kaffe och bara konverserade om allt i fyra timmar tills min taxi kom. Jag har aldrig någonsin mött en så fantastiskt godhjärtad man. En som verkligen går fem mil längre än nödvändigt för en främling välmående. Han är en fantastisk människa och förtjänar allt gott han kan få. Han vill verkligen alla väl och önskar bara att alla kunde behandla varandra som medmänniskor. Jag är helt tagen av hans vänlighet. Och just det. Faciliteterna var jättefina. Poolen är ren och fräsch och allt fungerar utmärkt. Ska ni åka till samos och semestra nära havet så finns inget annat alternativ än pelagos.

 
2018-08-19

Inlägg av Marianne O Kungälv, Sverige

Mysig och familjärt

Fyra vänner spendera 1 vecka här i slutet av juli. Så mysigt boende, trevlig hotell med trevlig personal,lite dålig utrustad kök men vi klarade oss ändå. Borde finnas duschdrapperi så slapp det bli blött i hela badrummet

 
2015-02-15

Inlägg av Nisse B Stockholm, Sverige

Trevligt ställe

Vi spenderade en vecka här sommaren 2013 (ignorera det andra datumet). Vi var där i slutet av maj, så vi missade högsäsongen lite. Resultatet av detta blev att restaurangerna (hela gatan som går igenom votsalakia är fylld av restauranger och boenden) var lite tomma och det var gott om plats på stranden (väldigt fin sandstrand). Det fanns en bra lite större mataffär en bit bort (kanske 15 minuter att gå) men även flera lite mindre affärer där vi köpte mindre saker som glass och liknande. Boendet var helt ok, väldigt enkla rum med pentry med nog med saker så att vi klarade oss. Inget duschdraperi vid duschen vilket gjorde den lite otymplig att använda. Sängen var två enkelsängar som var ihopskjutna, vi löste det genom att lägga en filt (som fanns i rummet) i skarven så vi inte behövde tänka på den. Väldigt mysig altan med växtbeklätt tak. Enda nackdelen av det var att det även levde mindre (och större) djur i det. Altanen låg rätt nära inpå grannens altan, så inte den privataste kanske. Väldigt trevliga den familjen som ägde stället. Vi kunde fråga dem om tips om restauranger, vi fick bland annat tips om den bästa restaurangen på stället, "Nick the greek", otroligt bra mat och jättetrevlig ägare som gick runt mellan borden och pratade med alla som satt där. Det var även dit de som bodde där gick, och det känns ju som ett gott tecken. Sonen i familjen bjöd även sista dagen på lite av sitt egengjorda "sweet wine" som han odlade själv när vi satt och väntade på vår buss. En dag gick vi till grannstaden, den var väldigt fin även den och vi lyckades bland annat bli insläppta av vad vi uppfattade som en trädgårdsmästare i en jättefin kyrka som låg där. I staden fanns det en gata intill vattnet där det låg några restauranger också, om man skulle tröttna på de som ligger i votsalakia. Allt som allt var det ett trevligt ställe, om jag åkte dit igen så skulle jag nog försöka hyra cyklar som det fanns möjlighet till (och alla tjatade ständigt om att vi skulle hyra bil) och cykla till någon mer intilliggande samhälle för att få lite ombyte på omvaron. Bra att tänka på kan vara att det kan vara blåsigt. En dag gick det inte att bada i havet för att det var så mycket vågor och blåst.

 
2014-08-28

Inlägg av JohanL1744

Borde vara 2-stjärnigt

Läget på hotellet är inget att klaga på, nära till en bra sandstrand och gångavstånd till fantastiska restauranger! Ett perfekt hotell om du har tänkt att spendera mycket tid på stranden eller i stan! * Renligheten är bedrövlig, städning av altan och rum sker 1ggr/vecka. * tömda papperskorgar 1ggr/vecka (även tunnan för toalettpapper) *otrevlig/dålig service på stora delar av personalen * AC ingår ej (480:- per vecka). I övrigt har vår vecka på samos varit fantastisk, jag kommer absolut åka tillbaka hit. Men verkligen inte till Pelagos, rekommenderar ingen att bo här!