1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Pelagos Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,0 / 10
Städning
 
7,9 / 10
Service
 
8,1 / 10
Faciliteter
 
6,9 / 10
Mat och dryck
 
3,7 / 10
Rum/lägenhet
 
7,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,0 / 10

10 senaste omdömen


7 av 10

,

+
mysigt, lugnt
-
öppna poolbaren för lättare tilltugg och förfriskningar

Bekräftad gäst: 2018-09-29


3 av 10

,

+
läget
-
bättre städning, köksutrustning.

Bekräftad gäst: 2018-09-29


9 av 10

Lena,
Åstorp

+
Trevlig personal. Lugnt och trevligt. Bra städning.
-
Köksfläkt har ingen kanal ut. Ödet stannar i köket. Många olika bestick saknas. Spegelhylla i badrum sitter löst.

Bekräftad gäst: 2018-09-22


8 av 10

,

+
Stort rum, pool, trevliga ägare
-
Städning oftare inkl nya lakan,

Bekräftad gäst: 2018-09-22


9 av 10

Ann-Sofi,
Varberg

+
Lugnt
-
Duschdraperier. Lite bättre köksutrustning

Bekräftad gäst: 2018-09-15


8 av 10

Annette ,
Nacka

+
Närhet till stranden.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-15


8 av 10

klas,
sundsvall

+
Avkopplande miljö
-
Bättre sängar,wifi (fanns bara i reception).

Bekräftad gäst: 2018-09-08


10 av 10

Patrik ,
Täby, Stockholm

+
Familjen, läget, balkongen
-

Bekräftad gäst: 2018-09-08


7 av 10

Thomas,
Sollefteå

+
Lugnt förutom ac:n som bullrade oerhört.
-
Krokar till handdukar och duschdraperi. Ny ac och fungerande spisfunktioner

Bekräftad gäst: 2018-09-01


6 av 10

francisciscus,
vellinge, malmö

+
att det var lugnt
-

Bekräftad gäst: 2018-09-01


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

81% av resenärerna rekommenderar

33 omdömen
Utmärkt
 
24
Väldigt bra
 
7
Bra
 
1
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2018-08-19

Inlägg av Marianne O Kungälv, Sverige

Mysig och familjärt

Fyra vänner spendera 1 vecka här i slutet av juli. Så mysigt boende, trevlig hotell med trevlig personal,lite dålig utrustad kök men vi klarade oss ändå. Borde finnas duschdrapperi så slapp det bli blött i hela badrummet

 
2015-02-15

Inlägg av Nisse B Stockholm, Sverige

Trevligt ställe

Vi spenderade en vecka här sommaren 2013 (ignorera det andra datumet). Vi var där i slutet av maj, så vi missade högsäsongen lite. Resultatet av detta blev att restaurangerna (hela gatan som går igenom votsalakia är fylld av restauranger och boenden) var lite tomma och det var gott om plats på stranden (väldigt fin sandstrand). Det fanns en bra lite större mataffär en bit bort (kanske 15 minuter att gå) men även flera lite mindre affärer där vi köpte mindre saker som glass och liknande. Boendet var helt ok, väldigt enkla rum med pentry med nog med saker så att vi klarade oss. Inget duschdraperi vid duschen vilket gjorde den lite otymplig att använda. Sängen var två enkelsängar som var ihopskjutna, vi löste det genom att lägga en filt (som fanns i rummet) i skarven så vi inte behövde tänka på den. Väldigt mysig altan med växtbeklätt tak. Enda nackdelen av det var att det även levde mindre (och större) djur i det. Altanen låg rätt nära inpå grannens altan, så inte den privataste kanske. Väldigt trevliga den familjen som ägde stället. Vi kunde fråga dem om tips om restauranger, vi fick bland annat tips om den bästa restaurangen på stället, "Nick the greek", otroligt bra mat och jättetrevlig ägare som gick runt mellan borden och pratade med alla som satt där. Det var även dit de som bodde där gick, och det känns ju som ett gott tecken. Sonen i familjen bjöd även sista dagen på lite av sitt egengjorda "sweet wine" som han odlade själv när vi satt och väntade på vår buss. En dag gick vi till grannstaden, den var väldigt fin även den och vi lyckades bland annat bli insläppta av vad vi uppfattade som en trädgårdsmästare i en jättefin kyrka som låg där. I staden fanns det en gata intill vattnet där det låg några restauranger också, om man skulle tröttna på de som ligger i votsalakia. Allt som allt var det ett trevligt ställe, om jag åkte dit igen så skulle jag nog försöka hyra cyklar som det fanns möjlighet till (och alla tjatade ständigt om att vi skulle hyra bil) och cykla till någon mer intilliggande samhälle för att få lite ombyte på omvaron. Bra att tänka på kan vara att det kan vara blåsigt. En dag gick det inte att bada i havet för att det var så mycket vågor och blåst.

 
2014-08-28

Inlägg av JohanL1744

Borde vara 2-stjärnigt

Läget på hotellet är inget att klaga på, nära till en bra sandstrand och gångavstånd till fantastiska restauranger! Ett perfekt hotell om du har tänkt att spendera mycket tid på stranden eller i stan! * Renligheten är bedrövlig, städning av altan och rum sker 1ggr/vecka. * tömda papperskorgar 1ggr/vecka (även tunnan för toalettpapper) *otrevlig/dålig service på stora delar av personalen * AC ingår ej (480:- per vecka). I övrigt har vår vecka på samos varit fantastisk, jag kommer absolut åka tillbaka hit. Men verkligen inte till Pelagos, rekommenderar ingen att bo här!

 
2013-09-02

Inlägg av Kajtuf Siljansnäs

kajsa

Bra läge, lugnt samt nära till strand och näringsställen. Blåsigt, något kallare i havet än på andra öar. Trevlig och hjälpsam värdfamilj. Nackdelen var den långa bussresan från flygplatsen, kurviga och branta vägar som delvis saknade vägräcken.

 
2018-08-02

Inlägg av JakubZajac Brno, Tjeckien

Brillianr

Im so happy that i choose this Accommodation, such a friendly people working there, its in really good part of village and near the beach. Owner take care of us everytime we needed something and he also has car rental and offers car in perfect condition and has so many tips where to go at the Samos island!