Rumstyper på Mando

Enrumslägenhet

Enrumslägenhet med en dubbelsäng eller två separata sängar. Litet kök med kokplatta, kylskåp och enklare köksfaciliteter. Gratis wifi (skiftande hastighet) och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass. Städning 2 ggr/vecka.

Antal personer: 2-4 personer

Enrumslägenhet i etage

Enrumslägenhet med ett sovrum på övervåningen med en dubbelsäng eller två separata sängar. Vissa av lägenheterna har inte en dörr in till sovrummet. Litet kök på nedervåningen med kokplatta, kylskåp och enklare köksfaciliteter. Gratis wifi (skiftande hastighet) och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass. Städning 2 ggr/vecka.

Antal personer: 2-4 personer

Trerumslägenhet

Trerumslägenhet med två separata sovrum, ett sovrum med en dubbelsäng och ett med två separata sängar. Kök med köksfaciliteter. Gratis wifi (skiftande hastighet) och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass. Städning 2 ggr/vecka.

Antal personer: 3-5 personer

Tvårumslägenhet

Tvårumslägenhet med ett separat sovrum med en dubbelsäng. Litet kök med kokplatta, kylskåp och enklare köksfaciliteter. Klinkergolv. Gratis wifi (skiftande hastighet) och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass. Städning 2 ggr/vecka.

Antal personer: 2-4 personer