Kundomdömen om Mando

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,6 av 10 baserat på 41 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,9 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
5,3 / 10
Rum/lägenhet
 
8,0 / 10
Service
 
9,0 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Extremt vänlig hotellägare
-
När vi kom dit fick vi ett rätt sunkig enrumslägenhet som kanske inte riktigt gav intrycket på beskrivningen. Dock fick vi en trerumslägenhet dagen efter på hotellägarens initiativ. Det kanske bör framgå vid bokningen lite mer information vilket rum man får.

Bekräftad gäst: 2019-09-28


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-28


10 av 10

+
Centralt. Mycket trevlig hyresvärdinna!
-

Bekräftad gäst: 2019-09-28


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-21


10 av 10

+
Bra läge och nära till strand och restauranger samt supermarket
-
Skönare stolar i lgh och parasol på övre balkongen samt och fler solsängar vid poolen.

Bekräftad gäst: 2019-09-14


9 av 10

+
Pool, städning varje dag, gratis aircondition och safetybox
-
Sängarna borde bytas!

Bekräftad gäst: 2019-08-31


9 av 10

+
Personalen!!
-
Mer möbler på balkongen. Sätt upp något mellan balkongerna så man får lite mer privat

Bekräftad gäst: 2019-08-31


10 av 10

+
Rent , fräscht, trevlig personal, litet mysigt hotell, nära till allt.
-

Bekräftad gäst: 2019-08-24


5 av 10

+
Bra läge, jättetrevlig personal
-
Sovrummet i etagelägenhet gick inte att sova i. Vinden låg på och rummet var så dåligt isolerat så man kunde lika gärna ha tältat. Takterassen gick inte heller att använda tyvärr pga kraftig vind.

Bekräftad gäst: 2019-08-24


10 av 10

+
Mycket bra personal och fint poolområde!
-

Bekräftad gäst: 2019-08-24


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

26 omdömen
Utmärkt
 
20
Väldigt bra
 
4
Bra
 
0
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2019-09-10

Inlägg av LasseN214

Toppen helt enkelt!

Bodde 3 veckor på detta charmiga hotell. Vi blev mött med varm atmosfär och välvilja av värden. Rummet/lägenheten ( 2 rums ) var på ca 50m2 med 16m2 balkong. Enkelt och helt ok kök med kaffebryggare, vattenkokare, kokplattor, kylskåp etc. Badet hade inga fönster ut så det upplevs kanske lite mörkt.Dåligt med hyllor. Badkar. Stort sovrum med dubbelsäng, skön madrass! Bra med skåpplats. Matplats för 4 både ute och inne. Härlig balkong med hammock och havutsikt. Rengöring dagligen! Gratis aircon samt safebox. Fint poolområde med solsängar. Hotellet ligger bra placerat med gångavstånd till det mest och med max 100meter till stranden. Skall absolut resa tillbaka hit igen!

 
2019-07-21

Inlägg av GIggsan Skogås, Sverige

Precis som vi vill ha det

Vi gillar småskaligt, lugnt, enkelt. Och precis så är Mando! Med sina 10 lägenheter är det absolut lugnt. Vår var i två våningar med både balkong och takterass, visserligen enkelt inrett men hade allt vi behövde. Kylskåp, ac, lite husgeråd om vi ville fixa mat själva. Wifi i alla utrymmen som fungerade förvånansvärt bra! Poolen var stor och hade både babypool och en grundare och djupare del. Och gott om solstolar! Ägarna finns alltid tillgängliga då de äger souvenirbutiken intill, och det städades och bäddades varje dag. Visst kunde det funnits mer möbler på terassen och kanske lite mindre lyhört, men inget av det drar ner betyget för oss! Vill ni hyra bil har ägarinnans man biluthyrning och levererar till hotellet! (Johns rentals) Till stranden och flera bra tavernor är det bara ett fåtal Meter, toppenläge!

 
2019-06-28

Inlägg av Mona K Stockholm, Sverige

Prisvärt boende nära restauranger och stranden

Mycket trevligt och familjärt lägenhetshotell, där ägarinnan är mån om sina gäster. Lägenheten var rätt sliten men charmig och prisvärd. Poolområdet var mycket trevligt och välskött. Nära till stranden och ett flertal restauranger.

 
2019-07-04

Inlägg av drobizhek

The host cancelled my booking 2 weeks before vacation

I made reservation at the end of the May, sent 2 emails to host, with no replay for one month. Aprox. 2 weeks before planned vacation, the host claims, that I didn't pay and ask me to cancel - this isn't true as I left my credit card, with enough cover. It turned out, she manipulated, because they overbooked. We had to find something else - and since my friend also booked at Hotel Mando, we were searching for two apartmens in the same bulidning, two weeks before our vacation. You can guess we weren't left with too many choices. Dissapointed.

 
2018-09-01

Inlägg av Sabine L Wien, Österrike

Tremendously Friendly Hotel

It was a lovely hotel near the sea. The people in charge where very nice and friendly. The rooms were very tidy, clean and comfortable. There was a pool right beside the rooms including a deep and shallow end for people of all sizes and age accompanied with swimming toys . I'd rate it a 5 if it weren't for the rather bad wifi connection but that was not a huge problem+