1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Ledra

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,2 av 10 baserat på 87 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
8,0 / 10
Service
 
9,1 / 10
Faciliteter
 
7,3 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
7,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,2 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Kenneth,
Vendelsö

+
Poolbaren och personalen.
-
Arbetsyta i pentryt bör vara större och köksutrusningen bör vara bättre.

Bekräftad gäst: 2019-08-10


10 av 10

,

+
Personalen och det lugna läget.
-

Bekräftad gäst: 2019-08-10


9 av 10

Anna,

+
Fantastisk personal på hotellet.
-

Bekräftad gäst: 2019-07-27


10 av 10

Cecilia ,
Stockholm

+
Det låg prefekt till ort o strand!
-

Bekräftad gäst: 2019-07-27


8 av 10

Elisabeth,
Ystad

+
Det stod vatten på rummet när vi kom fram och man kunde beställa morgonfranska. Familjärt med god service. Lugna omgivningar och nyrenoverat badrum.
-

Bekräftad gäst: 2019-07-27


10 av 10

Joachim,
Stockholm

+
Jätte trevlig och hjälpsam personal och väldigt bra städat på rummet frukosten va underbar
-
Det enda jag kan komma på är att ac borde ingå i priset

Bekräftad gäst: 2019-07-27


10 av 10

Charlotte,
Kungsbacka

+
Jättetrevlig personal och rent och fint.
-
AC borde ingå i priset eller ha ett standardpris på t ex 5 euro/vecka, inte 6 euro/dag! Det är för dyrt i ett land där AC är ett måste...............

Bekräftad gäst: 2019-07-20


9 av 10

Angelica,
Göteborg

+
Att det var litet, mysigt och familjärt. Väldigt lugnt och passar perfekt för barnfamilj.
-

Bekräftad gäst: 2019-07-20


8 av 10

Charlotte ,
Umeå

+
Lugnt och skönt läge. Trevlig personal. Påpekade att kaffebryggaren inte fungerade och fick den snabbt utbytt. Erbjuder vatten till rummet så att man slipper släpa det från affären. Bodde här för andra gången i rad och kan rekommendera det.
-

Bekräftad gäst: 2019-07-13


10 av 10

Johanna,
Borlänge

+
Perfekt läge, lugnt och skönt. En härlig atmosfär .
-
Det vore bra om det fanns lite mer porslin.

Bekräftad gäst: 2019-07-13


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

80% av resenärerna rekommenderar

37 omdömen
Utmärkt
 
21
Väldigt bra
 
8
Bra
 
7
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2019-08-07

Inlägg av jasontheglobetrotter Stockholm

Trevligt hotell i Votsalakia, Samos

Detta är ett rätt fint och trevligt hotell. Det ligger nära flera bra tavernor och bara 5 minuter från en fin strand där det är ganska lite folk. Städningen var bra handdukar etc och man levererar även vattenflaskor och nybakat bröd mot kostnad, vilket är toppen och det är enkelt att vara gäst. Hotellet hålls igång av det unga paret och framförallt unga killen med det stora håret. Han jobbar från morgon till kväll, med poolbaren (fixade all mat), receptionen, grillkväll etc och är den som har gästkontakten. Men med några enkla medel skulle detta hotell kunna bli ännu bättre. Lite mer porslin, glas mm, vi hade tex bara 2 glas på 4 personer. Lite lägre priser i poolbaren jämfört vad man får och tiden det tar (även om Killen i baren gör det bästa med resurserna han har). Som hotellägare skall man inte blanda ihop business och privata gäster, utan se till sina gäster. Att tex låta sina privata gästers barn bomba i poolen, privata gäster ta upp resurser i baren före betalande gäster och parallellt med betalande gästers grillfest, ha en egen privat, ses av gästerna.

 
2019-06-29

Inlägg av CamillaMicke helsingborg

Lugn o avkopplande familjesemester

Hotellet är beläget nära två av byns bästa restauranger. Den sköna och proffesionella personalen rekommender dessa. De vill väl så lita på deras hjälp! Skönt par som har hand om hotellet i dess gäster. De lyckas skapa en lugn o härlig atmosfär! Hotellet låg en bit bort från övriga hotell. Det var underbart litet komplex. Allt som behövs för en avkopplande semester! Hotellrummen är något slitna men allt annat överväger detta. Vi reste 2vuxna och två barn på 6 och 3år. Vi kommer tillbaka!

 
2016-08-23

Inlägg av Hellman2012 Göteborg, Sverige

Mysigt litet hotel

Trevligt litet hotel, bra städning till o med diskade. En liten pool som var halvren o en poolbar med lite smårätter, ganska ofta ingen där men dricka/öl fanns i kylen så det gick o ta o betala senare. Bröd gick att beställa för leverans nästa dag förutom söndagar. Vatten fanns vid ankomst 6x1,5 liter för 3 euro, skönt att slippa bära för det är en bit till affären. En liten bit från vägen och det är inte så bra belyst så ta med ficklampa.

 
2013-07-15

Inlägg av nypan_e Stockholm, Sverige

Thomas & Kerstin

Fantastisk personal god standard och ett mycket bra läge i Votsalakia. Nära till stränder och tavernor men ändå en bit från trafikerade vägar. Men man ska inte åka hit om man vill gå på nattklubb eller liknande. Rekommenderas varmt!

 
2019-05-27

Inlägg av Ronni S aalborg

6 out of 5 stars - Ledra Hotel really deserves a “travelers choice” award

First thing first.... SAMOS is a fantastic place... definitely one of our favorites of Greek island, and we have visited a few during the years. And if you stay a Ledra hotel your recipe of a FANTASTIC holiday is complete. We stayed in Ledra Hotel from 17-25th of May 2019. During out stay we rented a car in the airport for the whole week using Enterprise Carrental (super company with good price conditions and service). We really recommend rending a car - then you can easy reach all the fantastic beaches and points of interest on the island. Ledra Hotel is perfectly situated in the very western part of Votsalakia - away from the center of the city with the normal tourist taverns, bars etc But still Votsalakia is very nice and not to full of tourists. The hotel is close to 2 very good tavernas, 100m to local baker, 150 m to supermarket and 150 m to the beach with crystal clear water. We stayed in a 2-room apartment (room nr 7) with perfect location with both sea view, view to the impressive mountain Kertis and view to the pool. The apartment is well equipped with all you need - you can make your own breakfast and light dinner. The size of the apartment is well above average and can fully accommodate 4 people. The bathroom is nice with new shower and toilet. The style of the apartment and the hotel is kept in a real traditional Greek style with full up to date interior. Our apartment had to balconies - both with room for 4 people to eat. The room and the hotel a always very clean and well-maintained. The hotel has a nice pool area with both a small kid pool and a normal pool with depths of up to 2 m. The hotel has a lovely pool bar / minor taverna serving full range of beverages and really lovely traditional Greek food such as Greek salat, Dakos, tzatziki etc. But what really make Ledra Hotel blow the trip advisor scale is the Personal of the hotel, especially the young hosts Anna and Nicolos. A the very first minute you arrive you feel welcome and get the feeling you are a part of a family. The hosts will literally do everything in their power to make your stay fantastic. They are beyond the normal helpful scale. They work from early Morning to late night and always with a smile and ready to help you. They guide on all the hidden and known highlights of the island. Every week they make a real traditional Greek barbecue with nice tasty food prepared from the stone grill - a real nice evening and opportunity to meet the other nationalities in the hotel. The cleaning staff of the hotel are also very friendly and helpful. They clean the room every day and also tide up your room. We can only give our warmest and best recommendation - it exceeds what you normally see of a 3 star hotel. We have tried a dozen of really lovely Greek hotels but Ledra Hotel tops the scale. We give 6 out of 5 stars - Ledra Hotel really deserves a “travelers choice” award Best regards family Tvaerkaer, Denmark.