Kundomdömen om Ledra

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,4 av 10 baserat på 102 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
8,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
7,6 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Service
 
9,1 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Fint läge
-
När det är slutet på säsongen är personalen trött och sliten MEN de måste ändå tänka på att det fortfarande finns gäster som betalar för att komma dit så det går inte att sluta med servicen. Fanns knappt någon mat kvar på menyn och "Anna" som jobbade där visade helt öppet att hon var skitless och supertrött.

Bekräftad gäst: 2019-10-12


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-12


10 av 10

+
Lugnt, bra läge
-
Bättre städning av toaletten, det luktade kiss trots städning.

Bekräftad gäst: 2019-10-12


10 av 10

+
Mottagandet
-

Bekräftad gäst: 2019-10-12


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-12


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-05


9 av 10

+
Litet trivsamt Hotell med lugnt läge!
-
Lägenheter med terrass ligger under markplan och bör ha ett lägre pris!!!

Bekräftad gäst: 2019-10-05


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-28


10 av 10

+
Lungt å trevligt
-
Apollo bör bättre ange om terass är under marknivå

Bekräftad gäst: 2019-09-28


8 av 10

+
Ett litet hotell med närhet till stranden
-
Bättre köksutrustning. Avloppslukt i badrummet och vid poolen stundtals borde inte finnas.

Bekräftad gäst: 2019-09-28


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

80% av resenärerna rekommenderar

39 omdömen
Utmärkt
 
22
Väldigt bra
 
9
Bra
 
7
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2019-08-07

Inlägg av jasontheglobetrotter Stockholm

Trevligt hotell i Votsalakia, Samos

Detta är ett rätt fint och trevligt hotell. Det ligger nära flera bra tavernor och bara 5 minuter från en fin strand där det är ganska lite folk. Städningen var bra handdukar etc och man levererar även vattenflaskor och nybakat bröd mot kostnad, vilket är toppen och det är enkelt att vara gäst. Hotellet hålls igång av det unga paret och framförallt unga killen med det stora håret. Han jobbar från morgon till kväll, med poolbaren (fixade all mat), receptionen, grillkväll etc och är den som har gästkontakten. Men med några enkla medel skulle detta hotell kunna bli ännu bättre. Lite mer porslin, glas mm, vi hade tex bara 2 glas på 4 personer. Lite lägre priser i poolbaren jämfört vad man får och tiden det tar (även om Killen i baren gör det bästa med resurserna han har). Som hotellägare skall man inte blanda ihop business och privata gäster, utan se till sina gäster. Att tex låta sina privata gästers barn bomba i poolen, privata gäster ta upp resurser i baren före betalande gäster och parallellt med betalande gästers grillfest, ha en egen privat, ses av gästerna.

 
2019-06-29

Inlägg av CamillaMicke helsingborg

Lugn o avkopplande familjesemester

Hotellet är beläget nära två av byns bästa restauranger. Den sköna och proffesionella personalen rekommender dessa. De vill väl så lita på deras hjälp! Skönt par som har hand om hotellet i dess gäster. De lyckas skapa en lugn o härlig atmosfär! Hotellet låg en bit bort från övriga hotell. Det var underbart litet komplex. Allt som behövs för en avkopplande semester! Hotellrummen är något slitna men allt annat överväger detta. Vi reste 2vuxna och två barn på 6 och 3år. Vi kommer tillbaka!

 
2016-08-23

Inlägg av Hellman2012 Göteborg, Sverige

Mysigt litet hotel

Trevligt litet hotel, bra städning till o med diskade. En liten pool som var halvren o en poolbar med lite smårätter, ganska ofta ingen där men dricka/öl fanns i kylen så det gick o ta o betala senare. Bröd gick att beställa för leverans nästa dag förutom söndagar. Vatten fanns vid ankomst 6x1,5 liter för 3 euro, skönt att slippa bära för det är en bit till affären. En liten bit från vägen och det är inte så bra belyst så ta med ficklampa.

 
2013-07-15

Inlägg av nypan_e Stockholm, Sverige

Thomas & Kerstin

Fantastisk personal god standard och ett mycket bra läge i Votsalakia. Nära till stränder och tavernor men ändå en bit från trafikerade vägar. Men man ska inte åka hit om man vill gå på nattklubb eller liknande. Rekommenderas varmt!

 
2019-09-27

Inlägg av JSCross Isle of Wight, Storbritannien

Fantastic Find

What a fantastic little hotel. Extremely clean and well managed. We booked an appartment which was spacious and had everything we needed (no toaster but possibly a fire hazard). Two ring hob and a fridge. The beds were really comfortable and sheets and towels changed every few days. The location for us was perfect. Beautiful mountain backdrop, lovely scenery and beaches. Slightly west of the strip of tavernas so lovely and quiet. Only 20 minute walk takes you to the slightly busier end. However there are half a dozen good tavernas on your doorstep. We are definitely coming back and will definitely stay at Hotel Ledra.