1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Rumstyper på Angela Beach

Enrumslägenheter

Ljusa och enkla enrumslägenheter med en dubbelsäng eller två separata sängar. Minikök med kokplatta, kylskåp och enkel köksutrustning. Kaffemaskin, vattenkokare och brödrost. Klinkergolv. Gratis wifi. Deponering och luftkonditionering mot avgift. Bad/dusch och wc. Delad uteplats med havsutsikt. Städning 6 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 22 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Trerumslägenheter

Ljusa och enkla trerumslägenheter med två separata sovrum och ett kombinerat vardagsrum och minikök med kokplatta, kylskåp och enkel köksutrustning. Kaffemaskin, vattenkokare och brödrost. En dubbelsäng eller två separata sängar i varje sovrum. Klinkergolv. Gratis wifi. Deponering och luftkonditionering mot avgift. Bad/dusch och wc. Delad uteplats med havsutsikt. Städning 6 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 30 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.

Tvårumslägenhet

Enkla och ljusa tvårumslägenheter med ett separat sovrum och ett kombinerat vardagsrum och minikök med kokplatta, kylskåp och enkel köksutrustning. Vattenkokare, kaffemaskin och brödrost. En dubbelsäng eller två separata sängar. Klinkergolv. Gratis wifi. Deponering och luftkonditionering mot avgift. Bad/dusch och wc. Delad uteplats med havsutsikt. Städning 6 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 28 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Tvårumslägenhet med tre ordinarie bäddar

Enkla tvårumslägenheter med ett separat sovrum. I lägenheten finns tre ordinarie bäddar och möjlighet till extrabädd i bäddsoffa för fjärde person. Kombinerat vardagsrum och minikök med kokplatta, kylskåp och enkel köksutrustning. Kaffemaskin, vattenkokare och brödrost. Klinkergolv. Gratis wifi. Luftkonditionering och deponering mot avgift. Bad/dusch och wc. Markterrass med havsutsikt. Städning 6 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 28 kvadratmeter.
Antal personer: 3-4 personer.