Rumstyper på Angela Beach - Sommar 19

Enrumslägenheter

Ljusa och enkla enrumslägenheter, där vissa är renoverade. Dubbelsäng eller två separata sängar. Minikök med kokplatta, kylskåp och enkel köksutrustning. Kaffemaskin, vattenkokare och brödrost. Klinkergolv. Gratis wifi. Deponering och luftkonditionering mot avgift. Bad/dusch och wc. Delad uteplats med havsutsikt. Städning 6 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 22 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Trerumslägenheter

Ljusa och enkla trerumslägenheter, där vissa är renoverad. Två separata sovrum och ett kombinerat vardagsrum och minikök med kokplatta, kylskåp och enkel köksutrustning. Kaffemaskin, vattenkokare och brödrost. En dubbelsäng eller två separata sängar i varje sovrum. Klinkergolv. Gratis wifi. Deponering och luftkonditionering mot avgift. Bad/dusch och wc. Delad uteplats med havsutsikt. Städning 6 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 30 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.

Tvårumslägenhet

Enkla och ljusa tvårumslägenheter, där vissa är renoverade. Separat sovrum och ett kombinerat vardagsrum och minikök med kokplatta, kylskåp och enkel köksutrustning. Vattenkokare, kaffemaskin och brödrost. En dubbelsäng eller två separata sängar. Klinkergolv. Gratis wifi. Deponering och luftkonditionering mot avgift. Bad/dusch och wc. Delad uteplats med havsutsikt. Städning 6 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 28 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Tvårumslägenhet med tre ordinarie bäddar

Enkla tvårumslägenheter med ett separat sovrum, där vissa av lägenheterna är renoverade. I lägenheten finns tre ordinarie bäddar och möjlighet till extrabädd i bäddsoffa för fjärde person. Kombinerat vardagsrum och minikök med kokplatta, kylskåp och enkel köksutrustning. Kaffemaskin, vattenkokare och brödrost. Klinkergolv. Gratis wifi. Luftkonditionering och deponering mot avgift. Bad/dusch och wc. Markterrass med havsutsikt. Städning 6 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 28 kvadratmeter.
Antal personer: 3-4 personer.