Kundomdömen om Angela Beach - Sommar 19

Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9 av 10 baserat på 105 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Service
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
7,7 / 10
Mat och dryck
 
6,3 / 10
Rum/lägenhet
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

Eva,
Tyresö

+
Litet lägenhetshotell med bra läge
-
Sängen var mycket hård, en bäddmadrass skulle ha åtgärdat problemet. Duschmunstycket gick ej att fästa utan man var tvungen att hålla i duschmunstycket. Det satt ett fäste som inte fungerade för modellen på duschmunstycket,

Bekräftad gäst: 2019-10-05


9 av 10

Eva,
Söderhamn

+
Mycket trevligt bemötande. Blev mött redan när vi klev av bussen. Kanonläge nära stranden. Nyrustad lägenhet där man kunde laga en lätt måltid.
-
Micro skulle vara bra.

Bekräftad gäst: 2019-09-14


10 av 10

Göran,
Falun

+
Bra standard (t ex dusch), läget nära stranden, bra service,perfekt städning mm)
-
Enda minus var introinfon från Apolloguiden på bussen vid ditresan. P g a dåligt ljud i bussen hördes ingenting av vad guiden sade.

Bekräftad gäst: 2019-09-14


9 av 10

Frida ,
Kungälv

+
Nyrenoverade rum på övervåningen.
-
Möjlighet till frukost

Bekräftad gäst: 2019-09-07


10 av 10

Irina,
Stockholm

+
Familjehotell med väldigt trevlig ägare. Belägen mitt emot havet med fantastisk utsikt och fina terrasser med välskötta blommor . Allt i lägenheten är nyrenoverad och är genomtänkt. Bekväma sängar, finns allt i köket. Beläget är också bra: nära supermarket och flera restauranger, samtidigt är lugn.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-07


10 av 10

,

+
Fräscht rum
-
Dålig info av hotell ägaren, vi fick leta på henne för att kunna få tillgång till ac samt att man ej innan får veta vad det kostar.. kostade 8 euro per dag att ha ac. Acn lät med ett kluckande ljud i båda rummen vilket var störande när man skulle sova.

Bekräftad gäst: 2019-08-24


8 av 10

Magnus,
Malmö

+
Läget, bra standard
-
Skärma av trafiken. Men det går inte

Bekräftad gäst: 2019-08-24


9 av 10

Harriet,
Ekerö

+
Läget! Nära till precis allting. Rummet jag fick var perfekt. Jag kommer helt klart att återvända till samma plats.
-

Bekräftad gäst: 2019-08-24


10 av 10

camilla,
Mölnlycke

+
Vi hade lägenhetshotell och det var fräscht och rent, värdarna var hjälpsamma och perfekt läge nära till allt bad, resturanger, och matbutik.
-
Allt perfekt

Bekräftad gäst: 2019-08-17


9 av 10

Freddy,
Anderslöv

+
Läget.
-

Bekräftad gäst: 2019-08-10


Something went wrong when loading reviews.