Angela Beach - Sommar 19

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Från uteplatserna på det enkla lägenhetshotellet Angela Beach har du vacker utsikt över havet. Hotellet ligger bara ett stenkast från stranden i Votsalakia, och passar perfekt för den som prioriterar läge framför faciliteter. Söker du ett funktionellt boende som utgångspunkt för sin semester på Samos är Angela Beach hotellet för dig.


Rumstyper

Enrumslägenheter för 1-2 personer. Tvårumslägenheter för 2 personer. Tvårumslägenheter med tre ordinarie bäddar för 2-3 personer. Trerumslägenheter för 2-4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Gästerna gillar

Läget
Se alla omdömen

Fakta och faciliteter

Till stranden: 10 m
Till centrum: 0 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

På hotell Angela Beach möts du av en gemytlig och personlig stämning. Hotellet, som drivs som ett familjeföretag, ligger i centrum i Votsalakia. Det enkla hotellet poserar med ett fantastiskt läge, tvärs över gatan från hotellet breder stranden ut sig i åt båda håll.

Nära tavernor, barer och shopping i centrum, som du når via en kort promenad längs med strandvägen. Supermarket och busshållplats för lokalbussarna ca 100 meter från hotellet. Trafiken i området kan i perioder uppfattas som störande.

Måltider

Inga.