1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Agrilionas

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,1 / 10
Städning
 
9,4 / 10
Service
 
9,2 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
7,6 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,0 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Jan,
Reftele

+
Bra sängar , läget nära till havet + matställe ,Vi har inget att klaga på . Ägarna är helt underbara !!!
-

Bekräftad gäst: 2018-09-29


7 av 10

Peter,
Sölvesborg

+
Lugnt och skönt.Fina rum
-
Längre duschdraperi

Bekräftad gäst: 2018-09-29


8 av 10

Marie,
Råå

+
Utsikt mot havet.
-
Större dusch/duschvägg i st för draperi.

Bekräftad gäst: 2018-09-29


10 av 10

Lena,
Tranemo

+
Familjärt
-

Bekräftad gäst: 2018-09-29


8 av 10

Janne,
Östra Ljungby

+
Trevligt hotell
-
Wifi borde va bättre,

Bekräftad gäst: 2018-09-22


8 av 10

Oddbjørn,
Halden

+
relativt stille og rolig, sentralt, kort vei til alt, flott utsikt over havet,
-
altfor svakt lys på badet, det burde vært vesentlig bedre

Bekräftad gäst: 2018-09-22


9 av 10

Ulrika,
Kungsbacka

+
Bra läge, mycket fräsch lägenhet med fantastisk stor balkong. Lungt och tyst läge med närhet till strand och restauranger.
-
Inkludera AC, 8 € per dag är irriterande mycket.

Bekräftad gäst: 2018-09-22


10 av 10

Eva ,
Östra ljungby

+
Läget var mkt bra ! Nära till allt. Rent och snyggt med plus i kanten för städning av rummen ! Jättebra :)
-
Kunde finnas lite mer grytor och skärbräda tex, för oss som själva gör frukost.

Bekräftad gäst: 2018-09-22


9 av 10

Johann,
Västerås

+
Väldigt rent.
-
Då det är utrustat med ett kök så kunde det ha funnits lite mer utrustning och lite mer sorters glas.

Bekräftad gäst: 2018-09-22


10 av 10

Anki,
Östersund

+
Trevlig personal, god frukost, rent och fräscht. Närheten till bad och restauranger.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-15


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

95% av resenärerna rekommenderar

48 omdömen
Utmärkt
 
26
Väldigt bra
 
14
Bra
 
7
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2018-09-06

Inlägg av freija58 Stockholm, Sverige

Grekiskt

Trevligt och familjärt hotell med bra strandläge. Enkla rum med mini kök. Det är inte meningen att man ska laga mat här. Det finns inga förutsättningar för det i köket. Däremot bra toalett och dusch. Sköna sängar för att vara Grekland. Mycket trevlig familj som sköter hotellet. Väldigt liten pool och trångt runt poolen.Wifi är nästan obefintlig på rummet, bättre i receptionen. Väldigt dyrt med AC. Vi provade frukosten en dag men det var inte värt priset. Det finns trevliga supermarkets i närheten. Nära en mysig stenstrand där två solstolar och ett parasoll kostar 5 euro/dag. Mysiga restauranger i närheten för både lunch och middag.

 
2016-09-08

Inlägg av annol91 Göteborg, Sverige

Trevligt och familjärt

Trevligt hotell mitt i "byn". Rent och fräscht. 7 små hus i en grönskande trädgård med diverse odlingar av hotellets egna grönsaker. Familjevänligt och stor servicekänsla. Tyvärr ordentligt undermålig köksdel. Vi är en familj med 2 små barn som bokade lägenhet just för att kunna ordna egen frukost/lunch. Det fanns 1 kokplatta med 1 gigantisk kastrull, thats it. Inte en vass kniv att skära grönsaker/bröd med fanns. Kaffekokare för 1 kopp. Vi hade 2 rumslägenhet, helt okej sängar, bra kuddar. Dessvärre fanns endast en taklampa för de som "bodde" i köket. Trist på kvällen om man ville läsa och barnen somnat. Badrummet typiskt grekiskt. Inga duschväggar el draperier, blött efter man duschat. Trots allt ett fint litet hotel, rent och prydligt.

 
2016-09-01

Inlägg av pellearos Västerås, Sverige

Mitt i byn

Jag har aldrig varit med om så lugn trafik och den bästa stranden låg 4 km Psilli beach man tar en taxi 6 euro enkel mycket av frukosten kom från trädgården och det är ett riktigt soft ställe i Votsolakia, många återkommer hit för att bara vara :-)

 
2016-08-07

Inlägg av Molle M

Mysigt hotell!

Ett lugnt och väldigt mysigt hotell, nära till stranden ( småsten). Vår etagelägenhet var toppen med minikök där vi lagade vår frukost. Två sängar, minikök och toalett i nedre plan. Dubbelsäng (väldigt skön och ovanligt mjuk för att vara Grekland) i ett stort rum med utgång till fantastisk terass. Familjen som äger hotellet är trevliga och kom med bra tips om vad vi skulle se.

 
2016-07-18

Inlägg av Ulf-Stockholm Stockholm

Strandnära hotel!

Helt ok hotell nära stranden som består av stenar och inte så badvänligt. Badskor nödvändigt! Rummen rymliga men inge AC ingår utan kostar extra. Ganska ordinärt Grekiskt hotell i standard med trämöbler och hårda sängar. Frukost kostar 7 Euro extra per dag om man vill ha det. Samtliga rum har minikök så man kan fixa sin frukost själv. Stora balkonger och terrasser.Trevlig personal i receptionen. Finns pool som är fräsch om man inte vill bada vid den steniga stranden.