1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Agrilionas

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
9,4 / 10
Service
 
9,2 / 10
Faciliteter
 
8,1 / 10
Mat och dryck
 
7,7 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,0 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Anna,
Täby

+
Läget; mkt välskött och mysigt hotell. Fantastisk terrass till lgh. Mkt trevlig o hjälpsam personal.
-

Bekräftad gäst: 2019-07-20


8 av 10

Peter,
Kållered

+
Läget.
-
Information om att AC ej ingår i rumspriset.

Bekräftad gäst: 2019-07-20


10 av 10

Christina,
Skara

+
Underbar personal. Mkt serviceminded och vänlig. Perfekt läge. Mitt i centrum och mitt emot taxistationen. Nära till allt. Härlig liten altan i lagom skugga. Mkt bra städning Bye av laka o handdukar varannan dag. Sopor tömdes varje dag.
-
Badrummet superfräscht precis som hela lägenheten. MEN duschkabinen behöver kompletteras med ett skydd - dörr eller skynke för att slippa vatten överallt i badrummet då man duschar. Rum 23. Sitsen på toastolen bör ses över lossnade gärna Men detta är petitesser som nan jan överse i detta mkt trevliga hotell.

Bekräftad gäst: 2019-07-06


7 av 10

Sara,
Stockholm

+
Personalen, så gästvänliga, och läget, nära strand och restauranger.
-
Städningen var riktigt bra men standarden på rummen var något lågt. Fixa eluttagen säkrare, fixa hel toalettsits och ha AC som standard, utan kostnad.

Bekräftad gäst: 2019-07-06


3 av 10

Åsa,
Göteborg

+
Polen
-
Rena lakan. Och kanske få nya rena lakan någon gång under vistelsen. Förstod i te att vi skulle få använda smutsiga lakan hela semestern då skulle jag tagit med egna. Vi reste 5 personer och fick handdukar till 3 personer de första 2 dagarna. Sedan får vi ett brev att hotellet inte vill att vi använder vita handdukar på golvet. Vi fick ju bara 3 st stora vita handdukar. Jag bad om fler och då kom det golvhandukar. ( sen nästa dag kom brevet) Dom klagade på att barnen plockat lite frukt det kändes lite konstigt va ju absolut inga mängder kanske 4 citroner. Kändes inte som de ville ha barnfamiljer och de skulle kanske framgått lite bättre. Städade inte alls balkongen vilket med va lite äckligt. Tyvärr kände vi oss inte välkommna

Bekräftad gäst: 2019-06-22


10 av 10

Gunnar ,
Älvsjö

+
Trevliga ägare. Fin miljö. Bra läge.
-
Kanske en bar på kvällen

Bekräftad gäst: 2019-06-22


10 av 10

Pontus,
Fritsla

+
Trevligt bemötande, familjärt, kanonservice, bästa rum vi haft och vi har rest mycket
-
Skulle kunna funnits en stor eller större spegel i rummet, bilden på hemsidan visar en helt annan strand.

Bekräftad gäst: 2019-06-22


10 av 10

Marco,
Söderhamn

+
Lungt
-

Bekräftad gäst: 2019-06-22


8 av 10

Anna,
Öckerö

+
Trädgård, omgivningen, poolen och den familjära stämningen.
-
Bättre köksutrustning, så som stekspade, kastruller, durkslag! Bättre wi-fi,

Bekräftad gäst: 2019-06-15


8 av 10

Johanna,
Helsingborg

+
Läget.
-

Bekräftad gäst: 2019-06-15


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

95% av resenärerna rekommenderar

52 omdömen
Utmärkt
 
29
Väldigt bra
 
14
Bra
 
7
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2019-07-19

Inlägg av Peter E

Semester

Mycket bra hotell, bra läge och lungt skönt. De städade varje dag och bytte ängkläder och handdukar varannan dag. Väldigt trevlig personal. Sköna sängar och fin utsikt. Det fanns dock ett litet minus, dåligt med köksutrustning men annars var allt toppen.

 
2019-07-06

Inlägg av Isssa10

Inte bra hotell

Hotellet hade gamla möbler så toalett och kyl var i dåligt skick. Fanns en del kryp på väggar och golv, toalett dörren satt lös och slog när det blev korsdrag, AC:n var trasig vilket gjorde att det inte blev kallt på natten (kostade också extra) och wifi:t fungerade knappt. Utsidan var betydligt finare än insidan av hotellet, skulle inte åka tillbaks hit.

 
2019-06-23

Inlägg av PontusFritsla Kinna, Sverige

Släktsemester

Jättemysigt hotell ,fina lägenheter,bra städning,och läget är fantastiskt. Mysigt hotellområde med många fruktträd och blommor.Det perfekta stället för en avkopplande semester. Köp till ac så ni kan ha dörrar och fönster stängda på nätterna.För det fanns Gott om mygg.Väldigt trevlig familj som driver lägenhetshotellet..Med ordning och reda.Jag har bara Gott att säga rekommenderas verkligen.

 
2019-06-06

Inlägg av beritkarlsson Varberg, Sverige

Underbar semester

Fina rum och utmärkt läge lite dålig köksutrustning inte till för att göra egen mat ,fast det är ett lägenhetshotell Städning br byte av sängkläder och handuksåtervinningen var annan dag Lugnt och fin frukostmeny Utmärkt service Familjevänligt

 
2018-09-06

Inlägg av freija58 Stockholm, Sverige

Grekiskt

Trevligt och familjärt hotell med bra strandläge. Enkla rum med mini kök. Det är inte meningen att man ska laga mat här. Det finns inga förutsättningar för det i köket. Däremot bra toalett och dusch. Sköna sängar för att vara Grekland. Mycket trevlig familj som sköter hotellet. Väldigt liten pool och trångt runt poolen.Wifi är nästan obefintlig på rummet, bättre i receptionen. Väldigt dyrt med AC. Vi provade frukosten en dag men det var inte värt priset. Det finns trevliga supermarkets i närheten. Nära en mysig stenstrand där två solstolar och ett parasoll kostar 5 euro/dag. Mysiga restauranger i närheten för både lunch och middag.