Kundomdömen om Bella Vista (Samos)

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,5 av 10 baserat på 104 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
7,5 / 10
Städning
 
7,9 / 10
Service
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
5,8 / 10
Mat och dryck
 
5,5 / 10
Rum/lägenhet
 
7,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,0 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

Jan,
Gävle

+
Mycket trevlig personal
-
Vattenkokare på rummet

Bekräftad gäst: 2019-09-28


3 av 10

,

+
Utsikten
-
Bättre frukost och sängar. Uppfräschning!

Bekräftad gäst: 2019-09-21


10 av 10

Agneta,
Älmhult

+
Trevlig personal och bra läge.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-21


7 av 10

Zarah,
Helsingborg

+
Närhet till stranden
-

Bekräftad gäst: 2019-09-21


3 av 10

Kerstin,
Karlstad

+
nära till havet
-
bättre frukost, det rekomenderar jag inte. 1 glas juice, kaffe eller the mjukt bröd 2 smörpaket 2 paket marmelad och 2 genomskinliga ostskivor samt 3 ynka tomatskivor.jag har bott på många hotell ,men aldrig mera här. så fick jag betala 2.5 euro om jag använde kylen. inte ens en tandborstmugg på toan,så resan blev mycket dyrare än jag beräknade.

Bekräftad gäst: 2019-09-14


8 av 10

Outi,
Göteborg

+
Lugnt läge och närhet till stranden, Ägarinnan Kleopatra är flitigt och ödmjuk kvinna. Dessutom är hon rolig med sin humor som gjorde att vi trivdes så bra.
-
Frukost!!

Bekräftad gäst: 2019-09-14


8 av 10

Ulla Mai,
Göteborg

+
Närheten till hav och stad
-
Frukosten

Bekräftad gäst: 2019-08-31


10 av 10

,

+
Utsikt från balkongen och service av personal
-
Liten frukost för 2 pers. Kostade 20 euro att ha kylen igång... 1v

Bekräftad gäst: 2019-08-24


7 av 10

Sami,
Örebro

+
Lungt och fräscht närheten till havet
-
Lite mer variation på frukosten Tråkigt med samma saker på bordet i 2 veckor

Bekräftad gäst: 2019-08-10


10 av 10

Irma,
Stockholm

+
Rummet och närheten till stranden. Bra lungt område. Skönt utan TV
-
Frukosten var tråkig! Bröd, 2ostskivor, 2 pålägg, paprikabitar och ev gurkskivor, ett glas saft och kaffe eller te varje dag serverad för var och en separat. Det värsta var när det kom gäster från Italien och dem fick det som jag ville ha: yogurt, färska frukter och juice! Konstigt att ha olika frukost till olika gäster! Jag förväntade mig deffinitivt yogurt, frukt och juice till frukost. Värdinnan var dock väldigt trevlig och tog tid att servera frukosten varje morgon.

Bekräftad gäst: 2019-08-10


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

75% av resenärerna rekommenderar

39 omdömen
Utmärkt
 
16
Väldigt bra
 
15
Bra
 
3
Mindre bra
 
5
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2018-07-25

Inlägg av jacobej

Ett enkelt men perfekt hotell!

Ett enkelt hotell som ligger supernära havet. Rummen är rena, absolut inte de mest moderna rummen men för oss spelar det ingen roll. Rummen har fantastiks utsikt över havet. Familjen som driver hotellet är verkligen trevliga! Wi-fi finns, kostnadsfritt och fungerar bra. Sängarna kan säkerligen upplevas som lite hårda, men inget som stör oss. AC och kylskåp kostar extra, vilket är lite synd! Finns dock en takfläkt som ingår. Frukosten är enklare, kaffe/te, juice, mackor, smör, sylt, ost och någon tomat ( vissa dagar fick vi även melon). Man kan köpa till ägg och lite andra saker för 3€, inget vi gjort än! Till Vathy/samos stad är det en promenad på ca 1km. Stranden ligger 100 meter från hotellet. Där man kan hyra stol och handduk för 3€ per dag eller 15 € per vecka. Där är dock först till kvarn om man precis vill ligga vid vattnet. Vi pratade med strandkillen och dricksa honom lite extra varje dag för att han skulle reservera stolarna åt oss ( ca 20€ extra i veckan, men det var det värt).

 
2018-07-21

Inlägg av sofiasvenningsson Borås, Sverige

Fantastiskt hotell

Ett underbart hotell med fantastisk personal! Perfekt läge med underbar utsikt och nära till staden. Alltid superfint städat på rummet. Det självklara valet av hotell när man åker tillbaka till samos!

 
2017-09-12

Inlägg av Carina S Fagersta, Sverige

Familjärt hotell

Mysigt ställe! Litet men trevligt rum med balkong med havsutsikt! Kylskåp och AC måste man betala för. Trevlig personal. Liten frukost ingick i priset. Rekommenderas verkligen. En promenad på 10 min så är man i Samos stad.

 
2017-08-26

Inlägg av le836 Rhodos stad, Grekland

Herr

Helt underbart hotell med fin utsikt. Sängarna var något hårda. Med en fantastisk familj som drivet detta. Frukosten var helt ok. Har varit på 4stjärniga hotell som har lägre standard än detta. Bra städning och service.

 
2017-07-15

Inlägg av 24johanb Berlin, Tyskland

Inget att rekommendera

Hotellet ligger väldigt nära en fin strand men det är väl enda fördelen. Riktigt obekväma sängar och fick betala 20 euro för att vi ställde saker i kylskåpet. Frukost bestod av ett par brödskivor och ostskiva. Gångavståndet till stan var kanske dubbla än vad som angivits men närheten till stranden väger ändå upp.