Kundomdömen om Andromeda

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,2 av 10 baserat på 199 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Service
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
7,7 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
7,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

Birgitta,
Kristinehamn

+
Läget, fin utsikt, bra sängar, bra poolområde och god mat o dryck.
-
Duschdraperi behöver bytas ut. Bättra på lite vid badplatsen vid havet, svårt att ta sig ner till havet.

Bekräftad gäst: 2019-10-05


7 av 10

Anders,
Stockholm

+
Fin havsutsikt från balkongen. Trevlig personal.
-
Frukosten kunde vara bättre, framförallt logistiken. Det fanns bara ett litet bord där frukosten serverades, och t.ex. serverades kaffe och tevatten från termosar med skruvlock vilket tog lång tid att köa till. Också önskvärt med mer variation i utbudet. I beskrivningen av hotellet borde tydligare framgå att det är långt att gå till Samos stad, och att det är branta gator uppför när man ska tillbaka till hotellet som dessutom saknar belysning på kvällstid.

Bekräftad gäst: 2019-09-28


10 av 10

Susanne,
Björklinge

+
Utsikten, poolområdet, läget, mat och bemötandet i restaurangen.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-28


8 av 10

Pontus,
Umeå

+
Läget! Kvällssol och utsikt över havet och beegen på andra sidan viken. Ca 2km in till Samos stad vilket gör att man kommer undan stress och folkmängder.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-28


8 av 10

Jonny,
Karlskrona

+
Trevlig personal
-
Logistiken kring frukosten - ett samtalsämne bland merparten av gästerna - så enkelt att fixa genom att att flytta placeringen av kaffe / juicen

Bekräftad gäst: 2019-09-21


7 av 10

,

+
Utsikten och poolområdet
-
Frukosten var väldigt tråkig

Bekräftad gäst: 2019-09-14


9 av 10

Christina ,
Högsjö

+
Utsikten.
-
Bättre system för frukosten. Trångt och krångligt. Tog 5 dagar innan handdukar blev bytta. Bytte bara en i taget. Ingenstans att vara efter kl 23. Om man vill spela spel eller prata.

Bekräftad gäst: 2019-09-14


2 av 10

Björn ,
Enköping

+
-
Personal som är utbildade. Frukost bör förbättras och innehålla någorlunda normal standard typ grönsaker, fler alternativ typ kontinalfrukost. Städning bör förbättras. Ohyra fanns. Påfyllning av tvål och schampo. Öppettider på poolbaren bör ökas. 09- 00 och inte runt 11 - 22 ev 23 beroende på hur trötta personal är. Även om det står trappor och nivåskillnader. Bör man ha möjlighet att ta sig ner 3 trappor och upp en halv trappa och ner ytterligare 1 trappa om man vill komma till poolbaren, där lunch och middag serveras. Avståndet till centrum var inte 2km utan 3,2km.

Bekräftad gäst: 2019-09-07


7 av 10

Caroline ,
Eskilstuna

+
Maten på hotellet var helt fantastiskt god
-
Frukostbuffen var under all kritik. Ingen frukt eller grönsaker.

Bekräftad gäst: 2019-09-07


1 av 10

Maral,
Umeå

+
Utsikten
-
Hotellet ligger rent allmän lång bort från allt, in till samos stad tar det 40 min att gå, och ska man gå hem är det uppförsbacke hela vägen.själva hotellet har extremt otrevlig personal, de ser väldigt arga ut och inte alls välkomnande. Inte ett dugg hjälpsamma och vi vågade knappt fråga om något vi undrade för att de bara suckade eller såg allmänt besvärade ut. Två kvinnor som jobbade, en blond och en med mörkt långt hår var de enda som var serviceminded och faktiskt log mot en. De som var mest otrevliga var en kvinna och vad vi tror är hennes dotter. Helt sjukt otrevliga. Vi har bott tillsammans med ca 30-40 små flugor som hade sin bas i vårat badrum. Vi sa till om detta flera gånger men de försvann aldrig. Första dagarna ville vi inte duscha eller gå på toaletten på hotellet. Sen vande vi oss med flugorna. Frukosten bestod av bröd, smör marmelad ägg samt ost och skinka. En utspädd juice får man också. Vi frågade om grönsaker och fick som svar att "nej vi serverar frukost här inte grönsaker" som om vi var dumma i huvudet som frågade. Städningen var dålig. Första dagen hade de inte städat alls och resten av dagarna var det städat men inte alls bra. Lampan i sovrummet hade över 200 döda flugor i och såg riktigt äcklig ut. Sängarna är det hårdaste vi har upplevt.vi har sovkt på en bädd av metallfjärdrar och vaknat varje morgon med avdomnade kroppsdelar som vi fått massera för att få igång blodcirkulationen. Det enda som var bra med hotellet var utsikten men den vägde knappast upp det andra. Jag skulle ALDRIG rekommendera någon att åka hit. Inte ens om det var gratis. Jag skulle inte bo här om jag fick betalt för det. Bitter familj, bittert hotell och bitter eftersmak när vi åker härifrån. Måste ändra på: Sängar Städning Service

Bekräftad gäst: 2019-09-07


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

92% av resenärerna rekommenderar

89 omdömen
Utmärkt
 
27
Väldigt bra
 
47
Bra
 
12
Mindre bra
 
2
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2019-09-07

Inlägg av Elin D

Mycket otrevligt och äckligt

Hotellet ligger rent allmän lång bort från allt, in till samos stad tar det 40 min att gå, och ska man gå hem är det uppförsbacke hela vägen.själva hotellet har extremt otrevlig personal, de ser väldigt arga ut och inte alls välkomnande. Inte ett dugg hjälpsamma och vi vågade knappt fråga om något vi undrade för att de bara suckade eller såg allmänt besvärade ut. Två kvinnor som jobbade, en blond och en med mörkt långt hår var de enda som var serviceminded och faktiskt log mot en. De som var mest otrevliga var en kvinna och vad vi tror är hennes dotter. Helt sjukt otrevliga. Vi har bott tillsammans med ca 30-40 små flugor som hade sin bas i vårat badrum. Vi sa till om detta flera gånger men de försvann aldrig. Första dagarna ville vi inte duscha eller gå på toaletten på hotellet. Sen vande vi oss med flugorna. Frukosten bestod av bröd, smör marmelad ägg samt ost och skinka. En utspädd juice får man också. Vi frågade om grönsaker och fick som svar att "nej vi serverar frukost här inte grönsaker" som om vi var dumma i huvudet som frågade. Städningen var dålig. Första dagen hade de inte städat alls och resten av dagarna var det städat men inte alls bra. Lampan i sovrummet hade över 200 döda flugor i och såg riktigt äcklig ut. Sängarna är det hårdaste vi har upplevt.vi har sovkt på en bädd av metallfjärdrar och vaknat varje morgon med avdomnade kroppsdelar som vi fått massera för att få igång blodcirkulationen. Det enda som var bra med hotellet var utsikten men den vägde knappast upp det andra. Jag skulle ALDRIG rekommendera någon att åka hit. Inte ens om det var gratis. Jag skulle inte bo här om jag fick betalt för det. Bitter familj, bittert hotell och bitter eftersmak när vi åker härifrån.

 
2018-06-13

Inlägg av Mathilda F

Fantastisk utsikt. Ovärd mat

Själva hotellet har en fantastisk utsikt och trevlig personal, okej frukost inget speciellt men okej. Restaurangen som finns på hotellet däremot är urusel. Maten är dåligt lagad, ingen vidare kvalitet eller smak. Så för att sammanfatta - bra för boende men ät överallt utom här.

 
2018-06-12

Inlägg av hejerika Sverige

Fantastisk utsikt!

Mysigt hotell med fantastisk utsikt över havet! Rummen var av vanlig grekisk standard. Maten i poolrestaurangen var fantastiskt bra, liksom servicen. Jag har inte mycket att klaga på, men vi reste fyra par i sena 20-ås åldern och precis alla, personal som övriga gäster, hade väldigt svårt att slita blicken från oss. Vi upplevde att de stirrade otroligt mycket på oss, bör tilläggas att vi inte levde om utan är väldigt lugna. Detta upplevde vi som olustigt och stundvis lite obehagligt. Detta är inget hotell för barnfamiljer!

 
2018-05-29

Inlägg av Holvargen Port Soller

Bra läge vuxenhotell fint poolområde

Samos stad mysig med många bra resturanger trevigt med båthamn hotellet inget lyx men rent o fräscht mycket bra poolområde mrd goda drinkar o god mat till bra priserBra läge till havsbad. hyr motorcykel o åk runt på ön . Åk gärna upp i bergsbyar o käka på någon liten restaurang

 
2017-03-28

Inlägg av samos2011 Samos stad, Grekland

Härligt hotell

Mysigt litet hotell 2 km utanför Samos stad. Alla rum har balkong med utsikt över havet och poolen. En egen strand med soldäck och solstolar. Härlig och trevlig personal. Bott på Andromeda 13 gånger. Kommer tillbaka i sommar.