1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Aeolis

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,0 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Service
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
7,6 / 10
Mat och dryck
 
7,7 / 10
Rum/lägenhet
 
8,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Annelie,
Borås

+
det centrala läget
-

Bekräftad gäst: 2018-09-22


7 av 10

Stefan,
Vallentuna

+
Läget
-
Sängarna, hårda samt att fjädrarna känns. En enkel bädddmadrass skulle lösa ut det

Bekräftad gäst: 2018-09-22


8 av 10

Conny,
Sundsvall

+
Rent och fräscht, trevlig personal, poolbaren på taket. Och läget såklart. Vi kommer att rekommendera hotellet till andra.
-
Ni kan vara tydligare på hemsidan att få rum har balkong mot havet. Frukosten var ok, men bor man en vecka på samma ställe så känns det samma lika varje dag, kanske lite mer varierat.

Bekräftad gäst: 2018-09-15


8 av 10

Dennis,
Malmö

+
Rummet
-
Bättre städning i rummet

Bekräftad gäst: 2018-09-01


6 av 10

Hans,
Göteborg

+
LÄGET
-
Informera på Apollos hemsida att AC i rummen är avstängd under dagtid. (0800-1500).

Bekräftad gäst: 2018-08-11


10 av 10

Lristina,
Vänersborg

+
Läget
-
AC hela natten.

Bekräftad gäst: 2018-08-04


10 av 10

Niclas,
Göteborg

+
Det absolut bästa med hotellet var maten uppe på takterrassen som serverades av en mycket trevlig man vid namn Christos. Hans fru lagade helt fantastiskt mat! Väl värt ett besök!
-
Lite för hårda sängar annars var allt toppen!

Bekräftad gäst: 2018-08-04


5 av 10

Tord,
Lidköping

+
Läget och taktersssen.
-
Om det ingår Ac i rummen så vore det bra om man kan reglera den själv. Inte speciellt trevligt att vakna upp hypersvettig varje dag eftersom de skruvar ner effekten vid 7 tiden. De satte på effekten på ac igen vid ca 15. Jag var nere och pratade med en kvinna o frågade om inte vi kunde betala för ac så kunde de ha på effekten så att vi kunde bestämma själva. Fel person att prata med. En person som klart behöver en charmkurs. Annars var alla trevliga. Men hursom, kommer aldrig välja detta hotell igen. Dock detta var semestern väldigt bra men det beror på hur vi två som åkte som personer är, inget annat.

Bekräftad gäst: 2018-08-04


10 av 10

Annika,
Helsingborg

+
Läget i Samos,takpoolen och serveringen där,god frukost
-
Bättre sängar

Bekräftad gäst: 2018-07-21


7 av 10

Helen,
Kristianstad

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2018-06-30


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

52% av resenärerna rekommenderar

105 omdömen
Utmärkt
 
20
Väldigt bra
 
36
Bra
 
32
Mindre bra
 
11
Underkänt
 
6

5 senaste omdömen

2018-07-26

Inlägg av malinmoolander Trollhättan, Sverige

Mycket bra

Frukosten var jättebra! Fantastisk utsikt och god mat i restaurang på taket. Mannen i baren hade vi härliga samtal med och han välkomnade oss in i familjen. Ligger mitt i centrum med bra avstånd till allt. Personalen var väldigt trevlig och rummen bra standard.

 
2016-08-14

Inlägg av Carola L

Trevlig pesonal och kan varmt rekomendera poolbaren och resturangen på taket.

Vi hade halvpension och den serverades på takterassen. Maten var jättegod och vi visste dagen innan vad vi skulle få då personalen alltid informerade oss och var jättetrevliga. Poolen var välstädad och det var soligt och lugnt. synd att inte bubbelpoolen fungerade.

 
2012-09-22

Inlägg av Gina H Habo, Vastra Gotaland, Sweden

Fantastiskt läge och otroligt hemtrevligt !

Detta är ett favorit resemål och Hotell. Är andra gången vi bor här, ett lite otroligt mysigt hotell med det man precis behöver lagom är som sagt bäst. Läget är kanon precis vid hamn promenaden och med massor av affärer och restauranger runt hörnet. Vacker ö med många utflykts mål.

 
2018-08-15

Inlägg av mabaty Stockholm, Sverige

Clean, average hotel

Stayed for two weeks and luckily got the room from the side alley. It was absolutely quiet and peaceful there. Either mattress or pillow were causing neck ache every night. Breakfast for boring..didn't change a bit during that time. Separately bought it cost 10 euros, whick I considered too much. Rooms were cleaned every day. Air condition was central one and didn't cool the room enough. Beautiful view from roof terrace.

 
2018-08-13

Inlägg av emmabernhoff Roskilde, Danmark

Great views, average hotel

We stayed here for a week in August and paid for an ocean view room. The room itself is a decent size and in an ok condition but with a great view. The pool on the roof has a great view as well but needs a bit of a makeover. The service is not that great and breakfast was a bit boring.