Kundomdömen om Aeolis

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,9 av 10 baserat på 66 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
7,9 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Service
 
8,2 / 10
Faciliteter
 
7,5 / 10
Mat och dryck
 
7,5 / 10
Rum/lägenhet
 
7,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10

Senaste omdömena


4 av 10

Bo,
Stockholm

+
Närhet till staden och städningen
-
Väldigt lyhört, gamla dörrar och lås, man vaknade alltid när någon kom eller gick. Mycket störande ljud från trafiken speciellt från plan 1, rum 102. Betalade extra för vatten utsikt, borde fått rabatt för dålig nattsömn.

Bekräftad gäst: 2019-10-05


9 av 10

Ubbe,
Stockholm

+
Poolen på taket.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-14


7 av 10

Lasse,
Kristinehamn

+
Läget!
-
Fixa iordning poolbaren med hela möbler o hela solstolar

Bekräftad gäst: 2019-09-14


7 av 10

,
Sthlm

+
Att det var rent och fräscht
-
Takterassens möbler och tillbehör behöver bytas ut. Skabbigt. Hotellet borde sälja frimärken. 1 1/2 timme i kö på posten för att köpa ngr.

Bekräftad gäst: 2019-09-07


8 av 10

,

+
Tak terassen med god mat och väldigt trevligt bemötande
-
Hårda sängar hade gärna haft en bäddmadrass

Bekräftad gäst: 2019-09-07


8 av 10

Helene,

+
Bra frukostbuffé och närhet till stan
-
Inga solstolar vid stranden

Bekräftad gäst: 2019-08-24


5 av 10

Märit,
Borås

+
Det låg centralt, pool på taket, trevlig personal.
-
Sängarna var stenhårda, bäddmadrass vore toppen.

Bekräftad gäst: 2019-08-24


7 av 10

Ahmed ,
Göteborg

+
städning är bästa och städpersonal var jätte snälla samt resturang i 4 våning är underbart.
-

Bekräftad gäst: 2019-08-24


8 av 10

Daniel ,
Östersund

+
Trevlig personal. Poolområdet
-

Bekräftad gäst: 2019-08-24


7 av 10

Susanne,
Solna

+
Läget.
-
Bättre städning. Vi hade kackerlackor på rummet vid två tillfällen. Personalen ryckte på axlarna.

Bekräftad gäst: 2019-08-17


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

52% av resenärerna rekommenderar

112 omdömen
Utmärkt
 
22
Väldigt bra
 
40
Bra
 
33
Mindre bra
 
11
Underkänt
 
6

5 senaste omdömen

2018-07-26

Inlägg av malinmoolander Trollhättan, Sverige

Mycket bra

Frukosten var jättebra! Fantastisk utsikt och god mat i restaurang på taket. Mannen i baren hade vi härliga samtal med och han välkomnade oss in i familjen. Ligger mitt i centrum med bra avstånd till allt. Personalen var väldigt trevlig och rummen bra standard.

 
2016-08-14

Inlägg av Carola L

Trevlig pesonal och kan varmt rekomendera poolbaren och resturangen på taket.

Vi hade halvpension och den serverades på takterassen. Maten var jättegod och vi visste dagen innan vad vi skulle få då personalen alltid informerade oss och var jättetrevliga. Poolen var välstädad och det var soligt och lugnt. synd att inte bubbelpoolen fungerade.

 
2012-09-22

Inlägg av Gina H Habo, Vastra Gotaland, Sweden

Fantastiskt läge och otroligt hemtrevligt !

Detta är ett favorit resemål och Hotell. Är andra gången vi bor här, ett lite otroligt mysigt hotell med det man precis behöver lagom är som sagt bäst. Läget är kanon precis vid hamn promenaden och med massor av affärer och restauranger runt hörnet. Vacker ö med många utflykts mål.

 
2019-08-17

Inlägg av TheElholm Köpenhamn, Danmark

Nice hotel with a wonderful view of the city at the pool and bar at the top.

My girlfriend and i had a lovely week at the Aeolis Hotel. It is in range of a lot of local restaurants and super markets. The hotel itself is okay, nice rooms and good cleaning, but the breakfast is bland. What really makes it stand out is the pool and bar/restaurant at the top. The barkeeper is lovely company with a lot of stories to tell, and has been nothing but kind to us. We also enjoyed his cooking which was quite pleasant. I would have given the hotel 3 stars, but the pool and bar/restaurant at the top really saves it all for me, with a fantastic view of the city and harbor, in the company of the barkeeper :-)

 
2018-08-15

Inlägg av mabaty Stockholm, Sverige

Clean, average hotel

Stayed for two weeks and luckily got the room from the side alley. It was absolutely quiet and peaceful there. Either mattress or pillow were causing neck ache every night. Breakfast for boring..didn't change a bit during that time. Separately bought it cost 10 euros, whick I considered too much. Rooms were cleaned every day. Air condition was central one and didn't cool the room enough. Beautiful view from roof terrace.