Kundomdömen om Princessa Riviera Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,3 av 10 baserat på 359 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,1 / 10
Faciliteter
 
7,2 / 10
Mat och dryck
 
6,4 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Service
 
8,1 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

Ann-catrin,
Huddinge

+
Utsikten och poolområdet och frukosten:)
-
Bättre utbud på mat å dryck

Bekräftad gäst: 2019-09-21


10 av 10

Anna,
Upplands väsby

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-21


8 av 10

Annette,
Västerås

+
Lugnt och trevligt men långt från staden och ingen transport service.
-
Förbättra poolbaren. Den var tråkigår med trist personal och dålig mat.

Bekräftad gäst: 2019-09-21


10 av 10

Carin,
Malmö

+
Utsikten, läget, servicen, rummen
-
Kaffet!

Bekräftad gäst: 2019-09-21


10 av 10

Lars-erik,
Örebro

+
Det var en mycket bra frukost
-

Bekräftad gäst: 2019-09-14


5 av 10

Erik,
Nacka

+
Utsikten
-
Buss mellan hotellet o centrum Restaurang på hotellet,närmaste restaurang ej bra

Bekräftad gäst: 2019-09-14


8 av 10

Björn,
Sala

+
Läget, utsikten.
-
Duschen saknade vettiga väggar eller draperi. Hela badrummet blir blött när man duschar

Bekräftad gäst: 2019-09-07


8 av 10

Åsa,
Saltsjö-boo

+
Utsikten
-
svårt att göra ngt bättre när många inte är kvar på hotellet utan åker iväg m bil. Äter middag i byn.

Bekräftad gäst: 2019-09-07


9 av 10

Nils Roger,
Stenkullen

+
Bra personal, bra rum. Vi hade fantastisk utsikt från vårat rum. Bra säng
-
Duschdraperi, lite enahanda frukost (likadant i två veckor blir tjatigt)

Bekräftad gäst: 2019-08-31


8 av 10

Anna,
Örebro

+
Utsikten utöver vattnet och poolen
-

Bekräftad gäst: 2019-08-24


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

70% av resenärerna rekommenderar

171 omdömen
Utmärkt
 
39
Väldigt bra
 
81
Bra
 
32
Mindre bra
 
12
Underkänt
 
7

5 senaste omdömen

2019-08-18

Inlägg av 924nicklase Stockholm, Sverige

Ett medelhotell utanför stan. Fantastisk utsikt

Jag bodde här under en vecka i augusti 2019 Hotellet ligger en bit utanför Pythagoreio, vackert och nära stranden. Det är få ställen som har så fantastisk utsikt över vatten och berg som detta hotell. Ett par hundra meter bort närmare stranden finns en resturang men det är också det enda i trakten. Tyvärr ligger hotellet en bit från stan och det finns inga supermarkets eller andra restauranger i närheten. Hotellet hotellet har en fin poolmiljö med vacker utsikt över vatten och berg. Vi bokade ett deluxe-rum, och jag vet inte riktigt vad som är deluxe med detta rum. Enligt min mening är det ett standardrum med inga direkta faciliteter. Det finns en laptop på rummet men så viktiga saker som krokar på väggen för att hänga upp kläder, duschväggar och handduk att låna till poolen, saknas på detta hotell. Hotellets design i pastellfärger och rött kakel på WC, vilket påminner mig om 80 talet. Personalen är trevliga och frukostbuffén är bra. + Utsikten Trevlig personal - Läget, långt från restauranger och uteliv Småsaker på rummet, som nästan var lite irriterande att det saknades. Dålig wi-fi och nästan ingen mobil uppkoppling

 
2019-07-27

Inlägg av PetraZ191

Mycket dåligt

Myror på rummet, otrevlig personal, små rum/badrum, inga duschdörrar så hela badrummet blir vått, lamporna vid sängen fungerade inte, jacuzzin i deluxerummet vi hade fick vi inte bada i för enligt dom fungerade det inte, ingen resturang finns och personalen i baren kunde knappt engelska, tog 25 minuter att få en drink för dom hittade inte lappen med drinkrecepten, rekomenderar inte detta hotell. Välj annat!

 
2018-10-03

Inlägg av Reimond17 Karlstad, Sverige

fantastisk

Samos ö är en mycket trevlig ö. Visst är bergigt och många kurvor om man kör bil eller åker vespa. Men jag tycker man ska sig tid att utforska ön helst med bil då ser man mer. Jag vill passa på att plussa för en badstrand som ligger 7-8 km utanför Phytagorio som heter Psili Ammos en helt underbar beach sandstrand och långgrunt.

 
2018-04-01

Inlägg av Kardan2 Uddevalla, Sverige

Fantastisk utsikt med bra service

Vill man bo en bit ifrån Pythagorion och vill bo lite avsides med en magisk utsikt kan jag rekommender detta hotell varmt! Bör dock tilläggas att bil är ett måste om man vill se sig om på ön. Svårt med kommunikationer från hotellet, taxi fungerar utmärkt för att ta sig ner till Pythagorion. Går självklart att gå men det finns ingen trottoar och de kör ganska friskt på den vägen. Det finns en restaurang nedanför hotellet som är helt ok men inte så kul att besöka för ofta

 
2017-10-02

Inlägg av Reimond17 Karlstad, Sverige

upplevelsen

princessa Riviera resort hotell är ett väldigt fint och trevligt hotell med en mycket bra service på hotellet. Trevlig och hjälpsam personal . Hotellet är beläget nära stranden och bara 2.5 km från samhället Pythagorion där det finns många mysiga restauranger till bra priser. Det är väldigt stora nivåskillnader det måste man ha i åtanke. vägarna är detsamma som här hemma. Det är smala vägar och gator och mycket kurvigt så för att ta sig fram bör man hyra bil helst. Uthyrningsfirmor finns det gott om. man kan hyra både vespa, motorcykel , fyrhjuling eller bil. Ska man resa till Samos ska man göra det i September för det är alldeles för varmt i Juli och Augusti.