1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Princessa Riviera Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Service
 
8,0 / 10
Faciliteter
 
7,3 / 10
Mat och dryck
 
6,3 / 10
Rum/lägenhet
 
7,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,9 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Carola,
Mölndal

+
Fanns inget & klaga på.
-
Vattenkokare & möjlighet att få en kopp The/kaffe på rummet.

Bekräftad gäst: 2019-06-01


10 av 10

Berit,
hallstahammar

+
Frukosten
-
Fler rätter i poolbaren

Bekräftad gäst: 2019-05-25


10 av 10

Eva ,
Staffanstorp

+
Läget! Trevlig o serviceminded personal.
-
Badrummen är inte helt optimala. Små, vatten över hela golvet o någon konstig typ av gångjärn på dörrarna som smäller extremt högt varje gång dörren öppnas o stängs!

Bekräftad gäst: 2019-05-25


10 av 10

Reimond,
Karlstad

+
läget. nära stranden
-
kanske kan ha laktosfri mjölk och grädde till frukosten.

Bekräftad gäst: 2018-09-29


10 av 10

Inger,
Rävlanda

+
Det ligger nära en superfin strand. Fantastiskt vatten o härligt att simma i det klara fina vattnet. Lungt nattetid. Visserligen är det för riskabelt att gå in till Pythagorion men att åka taxi är inga problem. Bättre att kunna gå upp till rummet från stranden då o då o sedan åka in till byn på kvällen.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-15


8 av 10

Kerstin,
Solna

+
Närheten till havet, utsikten mot havet
-
Wifi hade katastrofalt dålig uppkoppling. Duschrummet var väldigt litet, hela golvet blev blött ingen dörr i duschen

Bekräftad gäst: 2018-09-15


9 av 10

Anna,
Kode

+
Fin utsikt Närheten till fin strand
-
Rökfritt Supermarket i närheten

Bekräftad gäst: 2018-09-15


7 av 10

Hans,
Sollentuna

+
Utsikten. Frukosten var också bra
-
Den jacuzzi som skulle vara med i rummet var väl inte vad vi hoppats på så vi använde den inte. Saknade också en minishop för vatten och sådant eftersom det var långt till "staden" Hotellet kanske skulle kolla sina faciliteter, bland annat fungerade inte kylskåpet när vi kom och någon is kunde vi inte frysa. Lampan i spegeln fungerade inte händer men vi behövde ju inte använda den så mycket så vi struntade i att klaga.

Bekräftad gäst: 2018-09-15


4 av 10

Ulrika,
Mölndal

+
Läget
-
Förtydliga hur dåliga kommunikationsvägar det är till nämsta by, serviceutbudet. Tips till hotellet är att ha en restaurang som är öppen kvällstid.

Bekräftad gäst: 2018-09-15


7 av 10

Lars ,
Bollnäs

+
Framförallt utsikten från rummet och servicen av personalen.
-
Man kanske kunde arrangera någon underhållning vid t.ex poolbaren någon kväll i veckan. Möjlighet att även äta middag på hotellet.

Bekräftad gäst: 2018-09-15


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

70% av resenärerna rekommenderar

158 omdömen
Utmärkt
 
37
Väldigt bra
 
77
Bra
 
30
Mindre bra
 
10
Underkänt
 
4

5 senaste omdömen

2018-10-03

Inlägg av Reimond17 Karlstad, Sverige

fantastisk

Samos ö är en mycket trevlig ö. Visst är bergigt och många kurvor om man kör bil eller åker vespa. Men jag tycker man ska sig tid att utforska ön helst med bil då ser man mer. Jag vill passa på att plussa för en badstrand som ligger 7-8 km utanför Phytagorio som heter Psili Ammos en helt underbar beach sandstrand och långgrunt.

 
2018-04-01

Inlägg av Kardan2 Uddevalla, Sverige

Fantastisk utsikt med bra service

Vill man bo en bit ifrån Pythagorion och vill bo lite avsides med en magisk utsikt kan jag rekommender detta hotell varmt! Bör dock tilläggas att bil är ett måste om man vill se sig om på ön. Svårt med kommunikationer från hotellet, taxi fungerar utmärkt för att ta sig ner till Pythagorion. Går självklart att gå men det finns ingen trottoar och de kör ganska friskt på den vägen. Det finns en restaurang nedanför hotellet som är helt ok men inte så kul att besöka för ofta

 
2017-10-02

Inlägg av Reimond17 Karlstad, Sverige

upplevelsen

princessa Riviera resort hotell är ett väldigt fint och trevligt hotell med en mycket bra service på hotellet. Trevlig och hjälpsam personal . Hotellet är beläget nära stranden och bara 2.5 km från samhället Pythagorion där det finns många mysiga restauranger till bra priser. Det är väldigt stora nivåskillnader det måste man ha i åtanke. vägarna är detsamma som här hemma. Det är smala vägar och gator och mycket kurvigt så för att ta sig fram bör man hyra bil helst. Uthyrningsfirmor finns det gott om. man kan hyra både vespa, motorcykel , fyrhjuling eller bil. Ska man resa till Samos ska man göra det i September för det är alldeles för varmt i Juli och Augusti.

 
2017-09-22

Inlägg av 923jesperr Enkoping, Sverige

Över förväntan!

Tar det negativa först, så det är gjort: 1) Maten var väl inget att skriva hem om. Det hade vi läst om innan, och andra skrivit om, så jag lämnar det så. Inte så viktigt för oss, vi skulle ändå in Pythagorion på kvällarna. 2) Lite väl långt för att promenera in till centrum. Vi har varit i Pythaogiorion förut och tänkte väl att "några kvällar kan man väl ta en promenad"... Blev taxi varje kväll. Men det kostade inte mer än 13 Euro fram och tillbaka. Överkomligt. 3) Brant back upp från stranden. Men med den fantastiska utsikten som det var från hotellet och poolområdet. Måste ju upp en bit för att få det. En backe ned från hotellet ligger en alldeles lagom stenstrand. Sand en bit ut i vattnet. liten nog för att inte han en enda jetski... Ingen uthyrning alls. men tillräckligt stor för att ha uthyrning av parasoll och en bra restaurang på hotellet bredvid att äta lunch på. Poolområdet på Princessa är jättefint, med fantastisk utsikt. Och hur lugnt som helst. Max sex personer utöver oss de gånger vi låg vid poolen. Och bilderna ljuger inte, det är verkligen fin utsikt. Kommer nog åka tillbaka någon gång. Men passar bättre för par en för barnfamiljer.

 
2017-08-22

Inlägg av TinaTe Stenungsund, Sverige

Vackraste utsikten någonsin

Hotellet ligger fantastiskt vackert med utsikt över havet och Turkiet. Poolområdet är fantastiskt och fast det inte är många solstolar så är det enkelt att hitta en plats Rummen är små men rena och fräscha. Ett par hundra meter nedanför hotellet ligger den fina lilla sandstranden Glicorisa Beach. Tyvärr ligger hotellet lite väl avsides, det blir drygt att gå i värmen till Pythagorion även om det inte är mer än 3km. Om det funnits en supermarket i närheten hade betyget blivit ännu högre.