Princessa Riviera Resort

  • Nära stranden
  • Vacker havsutsikt
  • Mysigt poolområde

Från Princessa Riviera Resort är utsikten över havet något alldeles extra. Här kan du också njuta av en stilla simtur i poolen, och de fräscha rummen och närheten till Glicorisa Beach sätter också extra guldkant på semestern.


Rumstyper

Dubbelrum för 2 personer. Deluxerum för 2-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Gästerna gillar

Utsikten
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 171 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 200 m
Till centrum: 3 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Princessa Riviera Resort är ett fräscht hotell och består av fem byggnader. Restaurangen i huvudbyggnaden serverar frukost. Vid poolområdet, som ligger precis nedanför huvudbyggnaden, hittar du en pool, en separat barnpool samt gratis solstolar och parasoll. Pool-/snackbar med begränsade öppettider, främst i början och slutet av säsongen.

Gratis wifi i receptionen och poolbaren. Ett enkelt, litet gym. Den närmsta stranden ligger ca 200 meter från hotellet. Ca tre kilometer till restauranger, barer shopping och supermarkets i Pythagorion. Observera att vägen till Pythagorion är trafikerad och det finns bara en trottoar längs halva vägen.

Måltider

Frukostbuffé.

Bra att veta

Under 2017 togs roamingavgifterna bort för samtal och mobilsurf när du befinner dig utomlands inom EU, detta innebär att du surfar helt gratis. Dock ber vi dig att vara uppmärksam när du befinner dig på hotell Princessa Riviera Resort, då det nämligen finns en risk att bli uppkopplad mot en mast i ett annat land och därmed få höga kostnader. Detta kan ibland hända utan att man får ett SMS med information och det är därför viktigt att vara extra uppmärksam. Vi rekommenderar att du kontaktar din mobiloperatör för att se vilka regler som gäller för ditt abonnemang.

Kring hotellet är det väldigt dålig mobiltäckning, ibland nästan ingen.